Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alkoholista nevelde
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesssz199
újonc
Szia ! Így van. Aszem a Dirt3-at a program menüjéből lehet elindítani , de az is lehet , hogy tridef alól indítottam mert ott is van HD3D-s beállítási lehetőség legalábbis amit én használok tridef abban van.
De arra emlékszek ,hogy marha sokat szenvedtem vele de az biztos ,hogy 1080-on 24 Hz-le kell venni a képfrissítést különben jön az érvénytelen formátum . És szerintem fakó 24 Hz-en 720P meg kicsi , szóvall igen maradt ez a Lineinterlaced-nek nevezett dolog . Annyi talán ,hogy lehet jobban kezeli a HD3D-ét értem ez alatt több fps lesz, de ez nem tuti csak gondolom. Mert amúgy mi értelme lenne.
Van itt egy oldal ami persze ,hogy most nem jön be , talán megjavul idővel, mindenféle tesztek vannak , és értékelések melyik játék mivel jobb , de gondolom szubjektív de érdekes lehet. :
http://www.mtbs3d.com/index.php?option=com_content&view=category&id=38&Itemid=76&limitstart=30meg is találtam Twitteren ezt írják :
Hi Guys!
MTBS has been down because we had an absolutely HORRIBLE server crash. Despite making backups, this would have been very damaging especially since we've been making new service updates for the site that hadn't been mirrored yet.
Fortunately, the hard drive was mirrored by RAID, and we are taking steps to get things back to normal. Don't forget about us in our absence. I don't have an ETA yet - we've never dealt with something this severe before...but we are on the case!
Regards,
Neil
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest