Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Szerintem se fogsz vele nagyot hibázni. Ha vennék én is ezt venném. Valóban példátlan a supportja, és ez nem kicsit számít egy ilyen eszköznél. Remélem ilyen is marad.
(#15854) westlake: De ha nem kell 3D akkor szerintem a Sony 705B is tökéletes választás lehet, sőt még a lentebbi 6XX-es szériában is érdemes körülnézni. Ha valóban csak kizárólag játék a cél.
-
Zsmester89
őstag
Ritkán reklámozom, de mikor kiválasztottam, ez volt ami passzív hűtéssel, kis méretben, mindent vitt (visz) és a többihez képest elérhető áron van (5 év garival). Persze már 20e lehet kapni gagyi androidosat, de most őszintén azok annyit is érnek
Na de tényleg, pozitívan akkor csalódtam, mikor a terméktámogatásra lettem figyelmes. Kb. havonta jelenik meg fw. frissítés ráés nem azért mert hibáznak benne a dolgok, hanem innen a magyar fórumról is szoktak üzenni, hogy mivel lehetne jobb,
max 2 hónap és a következőben már javítva is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest