Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
#56573440 #13037 üzenetére
Jun 1.02b BL és DSM 6.1.4-gyel telepítettem az N40L-t. Nem írtam át, megkapta a korábbi leírás alapján készített T610 mac-jét. Volt két azonos mac, ip a hálózatban
, ennyire nem működik. Valószínűleg olyan kártya is kell hozzá, ami támogatja.
A hálókártyák számát megadó szám sem működik, 1-es érték mellett a DSM látott két hálókártyát. Bondba fűzve most is működik, azóta sem írtam át 2-re (HP N40L és HP MS gen8).
A serial generálást pedig az xpenology-s leírás is említi, linkkel a generátorra.@Dello79:
Kell, hogy a dsm ne lássa a pendrive-ot. De le van írva az összefoglalóban.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest