Hirdetés
-
GAMEPOD
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Igazából nem tudom, az én telefonomon nincs ilyen védő üveg (RN3 Pro), anyumén viszont van (Redmi 2 Pro). Az az igazság, hogy nem tudnám megmondani most így, hogy mennyivel lettek rosszabbak a képek, mióta felkerült az üveg a kamera elég. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz a tok a telefonon, ha legalább 2-3mm-t elemelkedik tőle (mármint hogy a kamera be lesz süllyesztve a tokba ennyivel), akkor hagyom a csudába az üveget a kamerára (félig-meddig strapa tok lesz ez is, ilyen "gumibugyi").
Nekem is ilyen páncélos tok van, és abban elég durván mélyen ül a kamera, igazából nem nagyon érheti el semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest