-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mária. B
kezdő
Értem. Köszönöm a válaszokat.
-
Mária. B
kezdő
Jó napot mindenkinek. Tud valaki segíteni? Venom 850 akkumulátort használunk a kontrolerbe és most vólt második alkalommal tőltve olyan 10 órát. Teljesen fel vólt tőltve tegnap délután és azután nem vólt használva ma pedig bekapcsoláskor már azt jelezte, hogy félig lemerűlt. Véletlenül nem lehet, hogy rosz az akkumlátor, hogy nev vólt használva és ennyire lemerűlt a kontrolerbe vagy ez ilyen másnál is? A másik akksit még most próbáljuk ki.
-
Mária. B
kezdő
Értem. Akkor a játék ilyen minden konzolon. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát. További szép estét. Helótok.
Péter -
Mária. B
kezdő
válasz IntelKiller7 #115240 üzenetére
Aha értem. Akkor a játék ilyen és nem az xbox nem bírja a játékot? Akkor gondolom ez a játék pl az x en is ilyen?
-
Mária. B
kezdő
Helótok. Péternek hívnak. Szüleimnek, Anyukámnak segítettetek xbox ss kapcsolatában. A Farming simulator 22 vel játszom Game pass on és ha belső nézetben játszok akkor beszokott laggolni, akadozni mikor fás vagy épületek mellet haladok el a géppekkel. Másnál is ilyen? A játék ilyen vagy mi? Egyébként ha máss szimulátorral játszom nincs ilyen gond pl Firza h 4 vagy 5. Tv n játszom egy 49 colos lg 4k n Köszönöm a segítséget. Helótok. Péter
-
Mária. B
kezdő
Üdv. Segítségeteket szeretném kérni. Két napja megkaptuk a xbox series s és a fiam azt vette észrema, hogy ha kikapcsolja a ventilátor forog még ezzel tisztában van de mikor teljesen leáll a venti észrevette, hogy utána még bekapcsol pár másotpercre újból de utána meg is áll. Természetes dolog ez, hogy ha leáll a ventilátor aztán újból bekapcsolhat pár másodpercre. Ennek ilyennek kell lennie? Egyébként minden jó.
-
Mária. B
kezdő
Kedves Jeni. Köszönöm az ajánlatodat de használtat nem szeretnénk venni mert a férjem járt már pórul vele. Itt amit írt, hogy a garancia 2025 ig van az rendben van de előreutalni nem fogok mert ezzel jártunk pórúl. Személyesen pedig nem tudnánk átvenni mert vidékiek vagyunk. Viszont köszönöm szépen.
Kedves Persil. Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Ezután már utána érdekődtünk.
Köszönöm szépen Porto. Ezt nem tudtuk. Nagyon szépen köszönöm a kedvességed.
Mindenkinek köszönöm -
Mária. B
kezdő
-
Mária. B
kezdő
Üdv. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az AQVA üzlet/ vebáruháztól vásároltatok már? Megbízható? Onnan akarjuk 106 ezerért megvenni 2 év garival az xbox series s. Köszönöm
-
Mária. B
kezdő
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a sok segítséget. Nagyon sokat segítettek az üzeneteikkel.
További szép napot mindenkinek. -
Mária. B
kezdő
válasz soundsonic #114827 üzenetére
Üdvözlöm. Értem. Köszönöm szépen az információt. Majd meg nézünk akkor ott is ezt az x típusút.
-
Mária. B
kezdő
válasz hombre[EU] #114820 üzenetére
Üdvözlöm. Köszönöm a válaszodat. Nincs monitorunk. Egy 49 colos LG tv van. Mivel erre van kötve a számítógép neki így erre lesz az xbox is. Akkor ön szerint ezen nem jó? Az biztos hogy nem közelről fogja nézni. Ősszig nem tudok sajnos várni arra amit írt a nagyobbra mert most lesz a születésnapja és erre gondoltunk neki.
-
Mária. B
kezdő
Jó estét kívánok mindenkinek. Ismerőseim ajánlották, hogy regisztráljak erre az oldalra, hogy itt minden témában tudnak segíteni. A problémám az lenne, hogy konzol gépet szeretnék a fiamnak születésnapjára vásárolni mivel eddigi számítógépen játszik már kellene elég sokat költeni rá. Gondoltam egy xbox ot de sajnos én nem értek hozzá így szeretném a véleményeteket kérni. Xbox series s gépet gondoltam mert az elfogatható árban van 110000 ft tól újonan. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy akinek van ilyen mennyire elégedett vele illetve hosszú távon jó játékokra, akadoznak ezen a játékok vagy nem? és ne kevés ez a 512? Olvastam az árukeresőn a véleményekben, hogy keveslik ezt. Annyit tudok mondani, hogy biztos 2 illetve 3 játéknál többet nem tartana rajta mivel számítógépen is 2 játékkal szokott játszani. Azt sajons nem tudom pontosan mik a nevei a játékoknak de annyit tudok hogy Forza autó, mezőgazdasági amivel játszik és lövöldözős játék.
Nagyon szépen köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- BestBuy topik
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- EAFC 25
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Retro pakk
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest