- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz hombre[EU] #513 üzenetére
Bécsben a legtöbb mediamarkt is így néz ki. Nem tudom, hogy nincs valami képviselője a MS -nek aki boltokat jár?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
Tudom ne magamból induljak ki, de aki jeleng vagy következő konzol generációban vásárol, az otthonosan mozog online. Én ezeket mind itthonról intézem:
- számlabefizetés
- bevásárlás
- banki ügyintézés
- műszaki bevásárlás
- mozi/film élmény
- zenék beszerzése
stb.A fizikai jelenlét az olyan cégeknek mint a Nintendo és a Sony, akik bőven az MS előtt megjelentek a konzolpiacon - nagyon fontos. Nekik van kapcsolatuk a fizikai vásárlókkal.
Akik az első PS-t vagy neadjisten az első Nintendo-t vették mára már öregembereknek nevezhetőek. Ők biztos, hogy szívesebben "találkoznak" a márkával.
Az Xbox-ból összesen ha eladtak 200 milliót, akkor sokat mondok. A Sony félmilliárd, a Nintendo majd 350millió konzolt értékesített. A 3 cég "érettségi" szintje, a múltjaik egészen más súllyal bírnak.
Az Xbox-nál szerintem ezt tudatosan építik így. Tény, hogy Windows-ért sem kell már réges régóta bemenni a boltba.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
Értjük persze. 400 fölötti digitális játékom van boxra és 1 volt lemezes amit tegnap a fórumba kisorsoltunk. Ps-re csak lemezes van meg 2 digitális.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
mike1334
veterán
Cserébe ahogy elindítod a konzolt, ott virít hogy vedd meg ezt/akciós az
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest