Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz NJanika #60301 üzenetére
Nekem fordítva kellet XSS-nél, a HUB-ot kellett rákötni az Xboxra és a HUB-ba ment hosszabbítóval a billentyűzet (Poker II mecha), mert amúgy fordítva nem működött rendesen, ha a hosszabbítóval dugtam rá a hubot először. Tehát Xbox-HUB-hosszabbító kábel-bill OK, Xbox-kábel-HUB-bill az nem akarta az igazat
A HUB ilyen: [link]
a hosszabbító kábel pedig ez: [link]Lehet mondjuik a kábel szar csak, majd egy USB 3.0-ás minőségibb hosszabbítóval egyszer kipróbálom.
Más tipp amivel ma találkoztam: ha alapzaj van a headsetben kontrollerbe dugva (Arctis 3-nál jött elő), akkor a dashboard menüben a hangot 8-9-10-es állásba kell feltolni és megszűnik a sistergés. 7-es alatt előjön a white noise (játékban kell levenni majd a hangerőt, vagy a fejes szabályzóján). A Mic monitoringot le kell húzni teljesen balra, valakinél elég az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest