Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladcepes
csendes tag
Sziasztok! A konzolhoz hátul van csatlakoztatva egy külső HDD. Ha kikapcsolom a konzolt van olyan hogy akár pár óra múlva is vagy éjszaka HDD ledje el kezd villogni, világítani, majd megint villog aztán el alszik majd ismét valamikór ,olyan mit amikor betölt egy játékot. Áram alatt van kikapcsolt állapotban is? ,ez mitől van? (tudom, ha zavaró húzzam ki,- ki is húztam éjszakára mert elég zavaró fénye van). Válaszokat köszönöm!
-
Vladcepes
csendes tag
Köszönöm! Azt tudom hogy azon keresztül lehet dróttal játszani de azt hittem hogy tölteni is lehet. Akkor nem. Köszönöm!
-
Vladcepes
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kontrollerbe raktunk újra tölthetős Ni Mh aksikat. A kontroller elején van a mikro Usb azon keresztül fel lehet tölteni az aksikat? Köszönöm a választ!
-
Vladcepes
csendes tag
Sziasztok!
Valaki közületek telepítette már a Kodi-t Xbox one-ra?
-
Vladcepes
csendes tag
válasz #10186752 #195642 üzenetére
Köszönöm! Nyílván most 300 ft ot nem fogok visszakérni :) ,itt inkább arra gondoltam hogy lejár a 3 hónap ami ugye most 300 ft,gondolom ezt lejárva automatikusan levonnak majd következő negyed évre 12490 ft-ot. Na itt ha ez már nem fog érdekelni akkor ezt mondanám le. Mondjuk a SoT-ot utána kenhetem a hajamra ha már megvettem. :)
-
Vladcepes
csendes tag
válasz l.skywalker #195624 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Akkor még egy kérdés. Látom írja hogy 300 ft a GPU első 3 hónap,utána pedig 12,490 /negyed évente. .Akkor ez ilyenkor hogy van? Ha nem tetszik megszüntetem még mielőtt levonná az összeget?
-
Vladcepes
csendes tag
Sziasztok! A mai nagy kapkodásunkban megvásároltunk (letöltve)egy játékot Sea of Thieves,telepítés,aztán után kiírja hogy Xbox live gold vagy Xbox game pass Ultimate
Gondolom valamelyikre elő kell fizetni hogy elinduljon? Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest