Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
Bird
addikt
válasz oriic #198616 üzenetére
Hát nem hiszem.... Por minden lakásban van, olyan mint a veréb meg a sz@r.
Téged meg nem úgy ismerünk, mint aki trehány.
Az a vertical stand pedig leszűkíti a keresztmetszetet így finom szűrőként is működik egy idő után. Nem egy életbiztosítás hosszútávon.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #198462 üzenetére
Gondolom HBO megmondta, hogy ennyi. MS azt mondta, hogy lónak a f.át. Maximum ennyi. Erre azt mondta az HBO, hogy elmentek ti a pi.ba. MS meg azt, hogy mentek ti.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
elder troll
őstag
válasz oriic #197299 üzenetére
Van macskád? Unokatesó hétvégén elhozta az asztali gépét, 3x töltöttem fel a 24 literes einhell-t, és még mindig retkes volt. A hátsó 12-es ventinél volt macsaszőrbe ragadt porcica 20 perc kompressszorozás után is. Elmondása szerint néha bemegy a szobájába a macska.
Hétvégén felraktam a saját X-em apróra, aztán le is vettem a kereslet híján (inkább megvárom a gar lejártát, és kap egy belső ssd-t). De ennek örömére levettem portalanítás céljából a vertical stand-ről, és szinte nem látszott semmi. Bőven főlé lóg az asztal, így nem rá hull a por közvetlenül, de ezt amúgy is alulról szívná, és szőnyeg van padlófűtéssel.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
mike1334
veterán
válasz oriic #196173 üzenetére
Itt azt írják, hogy az MS is cáfolta.
A Microsoft spokesperson also added, "We're aware that Control was mentioned as coming to the Xbox Game Pass library and can confirm this was in error. While we are always updating the library and looking for new ways to provide our members with value and choice in their games, we do not have plans to bring Control to the library at this time."
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
nagyúr
-
Madoc
veterán
válasz oriic #194980 üzenetére
#194978:tessék és remélem nem akartok többet meggyőzni az ellenkezőjéről. Írtam ezt korábban is csak levegőnek néztétek. Amugy a tegnapiban a dlc-re gondoltam, mert félreérthető volt az összefoglalóban a kiírás.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
persil
nagyúr
válasz oriic #194980 üzenetére
A lemezes = dobozos rendben is van, de madoc arra gondolt, hogy a jatek melle kapsz csillamponi skin-eket, meg 30 csillio v-bucks jatekpenzt, meg dlc-t meg nem tudom, amik kod formajaban vannak. Ezeket meg teljesen evidens modon az all digital-on is bevalthatod.
Aztan, ha store-bol megveszed a digitalis verziot, akkor ezek a szarok maris elerhetoek lesznek.
Egyikotol sem irt hulyeseget, csak elbeszeltetek egymas mellett.
Egyebkent a vilag nyolcadik csodaja, hogye egyesek nem ertik az all digital gepet es tizszer kerdezik meg naponta, hogy a discless geppel, hogy lehet lemezes jatekot futtatni. :D[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz oriic #194978 üzenetére
Hat nem is ezt mondta, csak nem ertetted, olvasd el ujra. :)
Ha a jatek esetleg valami deluxe kiadas, vagy mellette van a dlc, stb... Azok a kodok mind mukodnek all digital-lal, minden kod mukodik all digital-lal is termeszetesen. Madoc erre gondolt es ez igy is van. :)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #194418 üzenetére
Ha nincs akkor állíts a Chat mixer-en csak random valamiket. Aztán lépj ki a menüből, majd vissza és megint. Ha így sem megy, akkor nyomd a konzol Power gomját addig amíg ki nem kapcsol teljesen. Áramtalanítsd, majd várj 20-25mp-et és dugd be újra, indítsd újra.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz oriic #193932 üzenetére
"hulyulok, ne bants! "
Sosenem, egy barany vagyok, a bunkosag csak a termeszetembol fakad. :D
Egyebkent - kovezzetek meg - de nagyon durva, hogy milyen szintu ertetlenseg uralkodik az emberekben. :S A gpu atvaltas is honapok ota napi szinten tema, pedig kb 1x1 kategoria, egyszeruen nem ertem, hogy ezen mi okozhat gondot valakinek. Poenbol elmagyaraztam valamelyik nap a 9 eves kislanyomnak es tokeletesen megertette elsore. 🤷
-
persil
nagyúr
válasz oriic #193930 üzenetére
"nem kimondottan"
Ez pontosan azt jelenti, amit te is leirtal. Nem az az legfontosabb, nem az az egyetlen celja stb.
De lenyeg, ami persze annyira evidens, hogy egyertelmu kapitany mar magzatpozban fetreng a sajat vizeleteben napok ota: semmilyen formaban nem lehet all digital gepen lemezes jatekkal jatszani.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz oriic #193749 üzenetére
Egyet értek. Én is egy éppen legjobb áron elérhető 512-es ssdt vettem külső házba. Szerintem a leggyengébb ssd esetében is érezhető különbség van a töltési időben a hdd-hez képest. Pl. Division 2 gyorsutazás: nem csak stopperrel kimutatható, hanem ténylegesen érezhető.
Azért is fölösleges most beruházni drága ssd-be, mert egy év múlva biztos jobbat és olcsóbban kapsz. -
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz oriic #193726 üzenetére
Köszi, akkor kimarad bíztam benne, hogy bekerül hamarabb... NFS-ért ennyit nem vagyok hajlandó adni...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
válasz oriic #193684 üzenetére
Most olvasom az SSD topikot, nem egyszerű kérdés ez sem. Viszont ami a lényeg: simán össze tudok párosítani egy ilyen meghajtót egy külső házzal, ami hibátlan a One-hoz. Meglepődtem az árakon, mert én bőven 100k (inkább 150k) felé saccoltam egy ilyen méretű SSD árát. Ez így megfontolandó azért.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
-
Madoc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest