Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz i@lex #97934 üzenetére

    Bocs, hogy beleszólok a vitátokba, de annyiban igaza van, hogy a játékok árait azért talán nem kellene felezni a home, mint opció miatt. Vagy mostantól akkor nem 6 ezer Ft az EA Access, hanem 3? Természetesen értem a home-olást, mint funkciót, látom az előnyét is, mégsem élek vele, inkább igyekszem mindent jó áron megvenni (abszolút nem érdekel, ha nem az enyém egy játék a megjelenés napján). Hogy még jobb áron lenne, ha lenne home-társam? Igen, de a fenének sincs kedve egyeztetni senkivel, hogy mikor mire költsünk. Az elmúlt fél év során 5 db digitális (AC: Unity, Max: The Curse of Brotherhood, Quantum Break, Watch Dogs, Zoo Tycoon) és 2 db lemezes (Forza 5, Project Cars) játékot vettem, a 2 lemezest azóta ugyanannyiért eladtam, mint amennyit én fizettem értük, az 5 digitális pedig összesen kb. 13 ezer Ft-ba került. Nekem ezek olyan szinten elegendőek az EA Access és a GWG-játékok mellett, hogy el sem tudom mondani (pl. fogalmam sincs, mikor fogok nekiállni a legutóbb bezsákolt Watch Dogsnak).

    Azaz költöttem a Goldra, EA Access-re és a külön megvett játékokra összesen 32 ezer Ft-ot. Home-társsal ez csak 16 ezer Ft lett volna, de én nem tudok olyan embert, akinek mindig pont az kellene, mint nekem, ha meg mást szeretne, akkor értelmét veszti az egész - így is tele van a "Ready to Install" szekció. És még egy dolog: nem szeretném, ha más fizetné a Live Goldot, mert "szakítás" esetén jobban sajnálnám pl. a Project Carst, mint amennyit az egész spórolósdi ért nekem.

    Röviden: attól, hogy lehet home-olni, ne mondjuk már azt egy 8 ezer Ft-os játékra, hogy akár 4 ezer Ft-ba is kerülhet! Szerintem. Peace.

    Szerk.: amíg ezt levelezés közben összehoztam, válaszolt a kolléga is.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (M40 Plus & M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák