Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Hometársról való lecsatlakozás után a Siege, a Rayman Legends a Gears 4 és a FH3 az amiket majd később beszerzősnek gondoltam.
Erre tessék:
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Medocsabi
addikt
Én azt szeretem ezekbe a heti akciókban,hogy ilyenkor lemezesen is fantörpikus áron lehet beszerezni a játékokat
-
L1MaT
tag
"Igen természetesen amit vásárolsz a jövőben és beszerzel Gold alatt az mindig a tiéd lesz és elérhető lesz bármikor!"
Javítás :
Elnézést a Gold játékok csak addig amíg a goldos előfizetésed él, de gondolom itt a home miatt kérdezted szóval ott ez nem sok vizet zavar[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok, van esetleg olyan oldal amely a "félkész" achievementeket mutatja? trueachievements - t ismerem de ez nem mutatja a 80-90%nál " beragadt " pontokat :S Sajna más oldalra egyenlőre nem akadtam amely használható is..
-
pixta78
senior tag
A box menüből, deals with gold-on belül megvettem a Rise of TR-t. Töltés közbeni képen azt írja ,hogy x360.... Ez hogy lehet? X1-en töltöm
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
tyba7
tag
A The Crew Season Pass az tartalmazza Wild Runt és a Calling All Units is?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Here’s a full rundown of the four packs:
The Crew - Season Pass
Extreme Car Pack. Performance vehicles that’ll help you stay ahead of the pack in thrilling, high-octane missions. Available January 2015.
Speed Car Pack. These sports cars are finely tuned for racing at breakneck speeds. Available February 2015Vintage Car Pack. Visiting an iconic American locale? You’ll want to be seen in these equally iconic rides. Available March 2015.
Raid Car Pack.When heading off the beaten path, you can’t do better than these all-terrain vehicles. Available April 2015
Vagyis, elméletileg egyik sincs benne. Azok külön vannak, elvileg. De lehet, hogy a játék topic-jában hamarabb érkezik erre válasz.
Sőt:
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Bogyi007 #97593 üzenetére
Igen jó, de vannak benne vicces dolgok, pl. a Bioshock Collection, ami 11k körül van, míg a lemezes változat (most szintén akciósan, 2K sale van pl. a Konzolvilágnál) 9.5k. Azért ezt rendbe rakhatnák, semmi nem indokolja, hogy egy digitális verzió bármilyen körülmény között drágább legyen a lemezes változatnál.
(Most a home-olok, meg innen-onnan vásárolok metódust hagyjuk.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eL Geri
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #97622 üzenetére
Áh, ezekre sosem figyelne.
Pl. régiónkénti lemezárakat aztán tényleg nem követik. Meg néha tényleg drágább csomagban, mint egyesévelOkosan kell vásárolni!
-
Gyurman75
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget és megerősítést kérnék az alábbi heti akciós játékokkal kapcsolatban:
AC Syndicate xbox one magyar feliratos digitálisan is, ha magyar régióra van állítva a box?
AC Black Flag xbox 360 magyar feliratos, de ez nem játszható one-on, igaz? (Mivel van külön xbox one verzió is, ha jó látom, bár az most pont nem került akcióba...
A régebbi AC-k közül (I,Rogue stb.) van ami magyarul (vagy felirattal) jelent meg Xboxra digitálisan?
Valamint a Watch Dogs sorozat részei digitálisan is magyar felirattal ellátottak?Nagyon köszönöm a válaszokat.
-
debcamp
aktív tag
Azért az a FC4 +FCP bundle igen csak bukó.. külön is akciós az FC4 és a Primal is és úgy jóval olcsóbb, FC4 3.5k+ FCP 5k= 8.5k vs Bundle 12.5k ..
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
Trackmania® Turbo-val érdemes foglalkozni ?
-
red6t6
tag
Sziasztok!
Gwent zárt béta:
D9K??-CFT9T-QT6C4-69QGV-26M2Z
?? -> ??CP, volt orosz ország jelölés
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Egy 500 gb one-t néztem ki magamnak itt pontosan mennyi a szabad hely amire letölthetek játékokat ?
-
-
plejik
addikt
válasz memoril #97639 üzenetére
Nem, az Xbox saját rendszeréhez formázza. Igen oda is tudsz telepíteni, meg tudod adni neki , hogy hova telepítsen. És igen USB 3.0 kell neki. ( Érdemes jobb fajta Rack-et venni, én rövid kábeleset javasolnék.)
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eL Geri #97623 üzenetére
Okosan vásárolok, nem veszek digitális játékot, csak nagyon-nagyon pici pénzért.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Medocsabi
addikt
Szerintetek mit csinálok rosszul?
Feltettem egy játékot apróra,természetesen az Xbox One játékok közé.Mégis eddig 3 levelet kaptam,hogy ez a pc-s verzió-e?
A 3.embernek már nem is válaszoltam. -
Gyurman75
csendes tag
Hátha valaki, aki tudja...
Egy kis segítséget és megerősítést kérnék az alábbi heti akciós játékokkal kapcsolatban:
AC Syndicate xbox one magyar feliratos digitálisan is, ha magyar régióra van állítva a box?
AC Black Flag xbox 360 magyar feliratos, de ez nem játszható one-on, igaz? (Mivel van külön xbox one verzió is, ha jó látom, bár az most pont nem került akcióba...
A régebbi AC-k közül (I,Rogue stb.) van ami magyarul (vagy felirattal) jelent meg Xboxra digitálisan?
Valamint a Watch Dogs sorozat részei digitálisan is magyar felirattal ellátottak?
Nagyon köszönöm a válaszokat. -
Bogyi007
veterán
Jeleztétek már hogy nem lehet bankkártyával sem venni pl Orosz vagy Szingapúri GiftCardot. De ha van még belőle felhasználatlan kód akkor azt még fel lehet használni?
Ha a kérdés sem megengedett törölheti az admin.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
EmThor
addikt
válasz Gyurman75 #97647 üzenetére
Syndicate magyar feliratos, xbox one-ra van külön black flag es az is magyar feliratos. Rogue asszem angolul volt teljesen.
Watch dogs mind a kettő magyarul van.
Ja, vegyetek Party Hard-ot es Kingdom-ot mert jok! Shantae is!
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest