Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Direkt nem olvastam a CP77 kommenteket, mert tiltást kaptam volna, olyat írtam volna be ide. Így inkább elfogadtam, hogy az a játék már pedig jó, és a hülye én vagyok, hogy fent van 40 db játékom abból 39 játszható 1 db a CP77 pedig nem. Az is gondolom rendben van, hogy egy Limited direkt a játékhoz készült konzolon ennyire gyatra fps-el, undormány grafikával, és random kifagyással "működik" a játék (igen még az 1.04 után is).

    Teljesen véletlen ötlet: töröltem a mentést a gépen, beléptem, nyitottam egy új game-t, csak másik előtörténetet választottam a street kid-et, most aránylag jó (még nem fagyott ki).
    Miközben egyébként mások azt mondták mi csak rinyálunk és a game teljesen jó, közben voltak olyan fagyások, hogy a komplett gépet kikapcsolta úgy kifagyott, és csak kihúzás visszakötés áram alá oldotta meg.

    Azért az aranyos amikor egy CP77 Limited konzolon döglődik a game nem?
    Tudom rinyálok menjek refundra. Mennék ha lehetne. ..és hogy valamit mutassak is, itt van egy kis szösszenet a "játékmenetről" amikor épp nem kifagy, csak megáll: [link]

    persil köszönöm a segítséget, valamiért kikapcsolt a home-olás, most már jó :R

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák