Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz szimszonos #183647 üzenetére

    Kizárt. Én tévedtem. Hisz látod. Külföldön is mindenhol 70ezer alatt van, itthon is csak a Konzolvilágnál adtak hozzá +40ezret véletlenül. Anno meg lett mondva, hogy az S olcsóbb lesz, mint az All Digital és az S-t kivezeti az MS. És hogy soha nem lesz az ára 90ezernél több az S-nek, mert az a vevőknek nem éri meg. Nem reális, hogy ezekben a boltokban 90 felett legyen... Nem értem a Konzolvilágot, hogy miért nem annyiért adja az optikai meghajtós S-t, amennyi meg lett mondva.

    Az Alza bezzeg még jó áron adja, csak nem értem mi ez a visszaszámlálás: [link]

    És szerencsére sok helyen lehet még az árukereső szerint is jó áron megszerezni, nem hiszem, hogy a Konzolvilágban olyan sokan vásárolnának konzolt, hogy onnan fogyott el itthon leghamarabb az akciós készlet, sokkal inkább a bolt akar nyerészkedni ezekkel az árakkal.

    Csak remélem sose lesz olyan, hogy minden boltban 90k felett lesz az S ára, mert akkor kénytelenek leszünk kalmároktól venni a Hardveraprón vagy várni az akciós időszakra.

    3 éve is mikor én vettem az S-emet 82ezerért, szörnyű érzés volt, hogy a német Amazonról kellett beszerezni, mert ott volt a legolcsóbb :(

    (#183650) szimszonos: köszi a segítséget. Van még pár gondom a hétköznapokban és mivel látom, hogy te elég talpraesett vagy - szívesen megosztanám veled, akár privátban is. Lenne esetleg kapacitásod?

    (#183652) szimszonos: igen a mániám. Azt hittem először, hogy ők egy országos bolthálózat, de kiderült, hogy csak az itteni fórum megmondóembereinek hozták létre, hogy legyen mivel igazolni magukat. Szánalmas. Az Alza is kezdi átvenni ezt. Ezzel nem tudnál kezdeni valamit?

    Az pedig tényleg egy vicc lenne, ha az S ára megint 100 fölé kúszna. Nem is értem az MS-t, hogy gondolják, hogy kiadnak egy optikai meghajtó nélküli konzolt és olcsóbban akajrák terjeszteni mint az optikai meghajtósat. Nyilván elnéztek valamit. De azt is el tudom képzelni, hogy amikor lesz újra akciós időszak, akkor az S ára megint 70 körül lesz, az All Digital ára pedig 50 körül. Vagy ez már csak álom?

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák