Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz FollowTheORI #134165 üzenetére

    A Halo számomra mindig is totálisan érdektelen széria volt (spoiler tag külön oriic-nak ;]). Abból a legjobban a 4. részt élveztem, de igazából valóban el lehetne engedni azt is.

    A GoW1-3 nekem kimondottan tetszett, a 2. és a 3. rész különösen. Az első pedig valóban system seller volt anno, többek között azután döntöttem el, hogy X360-at veszek, hogy az első részét kipróbáltam a Media Markt-ban valamikor 2007, 2008-ban. Akkor az hatalmasat ütött, és az új részekkel mindig tudtak valami pluszt hozzáadni. Olyanok voltak, mint egy jó akciófilm: nincs benne semmi világmegváltó, de amit nyújt, azt jól csinálja. A sztorinak is volt egy rendes íve, voltak benne katarktikus pillanatok is (a 2. részben amikor Dom végre megtalálja Maria-t, vagy a 3. részben a tankeres rész).

    (#134167) Zoleee83: Szerintem ez az új rész ugyanolyan, mint az új Star Wars-ok: régi paneleket használnak fel újra, és azt hiszik hogy más csomagolásban ezek ugyanazt az élményt fogják nyújtani, mint az eredeti trilógia, és majd a rajongók könnyes szemmel nosztalgiáznak. Hát, esetemben ez nem így történt.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák