Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mister_X #12552 üzenetére
Hardveres emulációt hogy szűrne már ki? 9 éve léteznek már ilyen eszközök, ha gond lenne velük MS már intézkedett volna. De miért is lenne amúgy?
(#12554) szgergely
Használtál már ilyet? Én igen, xfps-t, bár csak kipróbálás szintjén. Nem 100%-ban olyan mint a pc-s irányítás, de nagyon közel áll hozzá. Chronusmax-nál meg még jobban javítottak rajta.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
k4rL^
senior tag
Erről a Chronusmax-ról nem hallottam még, most utána olvastam, nem hangzik rosszul. Csak az ilyeneket nem tudják egy firmware frissitéssel kiiktatni?
Pl. Destiny-hez lehet be fogok szerezni egyet, a játék tetszik, csak a kontrolleres fps irányitás még mindig nem az erősségem régi PC motorosként. -
tDr1v3r
veterán
Anno 2007 fele az első Live kontómat kitiltották, valószínűleg benne lehetett az hogy XFPS-t használtam... ami amúgy a PC-hez megszokotthoz képest retek volt, de valamennyi előnyt azért adott.
Lehet jó ez a CronusMax, nem tudom (elvileg lehetséges szoftveresen ellensúlyozni a stickes axisra szabott dolgokat), de multiplayerben állat mód unfair a többiekkel szemben.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DummyBoy
senior tag
Én is PC-n és egér - bill kombón szocializálódtam mielőtt elkezdtem volna a 360-on játszogtani.
Az első pár hét bénázása után viszont azt kell mondjam rá lehet érezni a kontroller ízére. Bár nekem az alap 360-as kontroller nem jött be (A stickek rugója nekem túl erősnek tűnt, nem tudtam finoman mozgatni ...), ezért beszereztem egy Razer Onza-t, majd később egy Razer Sabertooth-ot + FPS Freek-et (A kisebbik CQC editiont.) és meglepően meg vagyok elégedve velük.
Mivel PC-n sem voltam soha űberprő játékos, így konzolon sem ez volt a cél, ezt a szintet kontrollerrel is lehet tartani (BF4 Battlelogot néztem, összehasonlítva az Accuracymat a hasonlóan casual PC-s cimborámmal, minimális eltérések vannak ...) , ráadásul direkt az xboxozáshoz vettem egy halál kényelmes babzsákfotelt (A kényelmi faktor volt a PC-s játék örökös hátulütője számomra ...) amin igen nehézkes az egér használata.
Nem mondom, hogy nem gondolkodtam el egy ilyen kütyü megvételén, de a végén mindig lebeszéltem magam róla.
Majd ha meglesz a One-om, akkor meglátom mennyiben más az a kontroller, hihetetlen szívfájdalom, hogy kukázhatom a Sabertooth-ot, de én már nem sírom vissza az egér + bill kombót ...
Life is shor...
-
negyven2
veterán
Már akit érdekel egyáltalán (és ha már nem volt) valakit:
Battlefield: Hardline will run at 1080p, 60 frames per second on Xbox One, says Visceral
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagymartin95
csendes tag
...és tényleg 7e a Titanfall a konzolstúdiónál holnapi szóbeli után veszem is
-
Edem25
tag
-
boost
addikt
Elnézve az idei elo"rendelési terveimet (csak multiplatform), sanszos, hogy PS4-ro"l XBO-ra váltok. Arra legalább lesz idén Halo, meg egy pár firstparty cím.
-
pzstm
titán
-
janos666
nagyúr
válasz molnarpeter #12565 üzenetére
Nem mondom, hogy nincs semmi alapja, mert bizonyos szinten nyilván van, az elmélet és a történelem (korábbi konzolok életpályái) is ezt sugallja, de szerintem kicsit túl van most lihegve ez a messiásváró "majd megtanulnak a hardware-re programozni és akkor sokkal szebb lesz a grafika fix 1080p60 mellet".
Ahogy én látom, most lényegében egy turbósított AMD Kaveri APU szerűség került be a konzolokba, amihez hasonlót megvehetsz PC-be is, és néhány hasznos és trükkös extrán kívül nem nagyon tér el a régi hagyományos x86 CPU + GCN GPU kombótól (a HSA-t leszámítva), így nem tudom mit reméltek, hogy majd nagyságrendi változások következnének be.
Ez nem egy Cell processzor, amiről még azt sem tudják sokan, hogy enni vagy inni kéne. Amit azok az x86_64 Jaguar CPU magok tudnak, azt egy valamire való programozó már rég ki is tudja hozni belőlük (ez abszolút nem új dolog). Az eddigi PC-s Mantle próbálkozások alapján pedig egyelőre én csak olyat láttam, hogy a CPU igény csökkent jelentősen, ami PC-n hasznos volt ugyan, de ezeknél a konzoloknál a 8 CPU szál és eleve hardware-közeli API-k mellett nem hiszem, hogy sok probléma lenne így a konzolgeneráció hajnalán sem.Nyilván több okból sem mutatták még meg a csúcsot, amire képesek, de szerintem el kell fogadni, hogy ezek se nem nyers erőben bika, se nem forradalmian egzotikus új hardware-ek, amik tele vannak varázstrükkökkel. Ezek azok, amik: jól átgondolt és friss, de alapvetően olcsó ("költséghatékony") hardware-ek, viszonylag jól bejáratott alapokból legózva.
Pontosabban a rövidtávú probléma a multiplatform törekvés lehet, ami nyilván kompromisszumokat kíván mindkét oldalon, mert nem tehetnek be olyat az új konzolra sem, ami befolyásolná a játékmenetet és abszolút nem lehet megoldani a régin, de visszafelé is igaz, hogy arányaiban kevesebb idő jut arra, hogy a régi konzol verzió üveghangra legyen koppintva.
Szerintem a nyers grafika, tehát a framebuffer felbontás és framreate, a textúrák felbontása, modellek poligonszáma nem fog az egekbe szökni. Amit várok, az inkább olyasmi, ami másképp befolyásolja a játékélményt (rombolható környezet, sok és viszonylag intelligens NPC, jobb térhangzás, stb).
Csak remélni merném, hogy miközben a nyers képminőség megtartja a mai szintet, közben nyernek annyit a "betanulás"-ból, hogy tartható lesz egy fix 1080p60. De szerintem sajnos fel lesz ez áldozva a csilivilibb effektek oltárán. Ha úgy úgy tetszik, akkor a finom apró részletek a textúrákon és a modell geometrián el lesz mosva, csak hogy lehessenek szép nagy robbanások, vagy színes varázsfelhő kavalkádok, lángcsóvák, stb.
Bár ez csak az én pillanatnyi véleményem, nem állítom, hogy a jövőbe, vagy akár csak a GCN architechtúrába és/vagy a programozók fejébe látnék...
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
molnarpeter
nagyúr
válasz janos666 #12566 üzenetére
Leginkább én is a közvetlen hozzáférésre gondoltam, ami új, PC-n is egész frissnek számít még a GCN+Mantle programozás. Mindenesetre aknázzák csak ki nyugodtan, amit lehet. A fejlődésben egyetértek, inkább 900p, és több/valósághűbb részletek, minthogy a csillió pixel mellé plusz néhányért beáldozzák az apró, de szép effekteket (szerencse, hogy jól tudják felskálázni a kisebb felbontásról a dolgokat - PC esetén az ellenkező állásponton vagyok, ha alacsony részletességgel is, de a natív felbontásból nem szeretk adni, mert különben kifolyik a szemem ).
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Hátha mégis látványos és szép játékot hoznak ki...
Az a baj, hogy én Unity-n kívül Division esetében is félek ettől WD után
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Tomb Raider Definitive Edition mindössze 29.99USD a Deals with Gold keretein belül
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
nagyúr
-
Zjunior
veterán
-
Krisz0630
senior tag
A tegnapi naptól én is beléptem a ONE-os táborba!
Sajnos csak a jövőhét hétvégétől lesz időm játszani, a profil nevem: Krisz0630
Titanfall és Forza 5 ami jelenleg megvan.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
addikt
-
Def26
félisten
Épphogy megjelent a kinect nélküli gép de már akcióznak az árakkal. Jelenleg 389€ a legolcsóbb az Osztrákoknál. [link] Kíváncsi vagyok milyen akciók lesznek karácsonykor, de szerintem ebbe még simán belefér egy ingyen játék.
Sőt németeknél már lement 379€ -ra. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
tuki2200
senior tag
"Szépen és jól menetel a Sony PlayStation 4 konzolja Amerikában - ott, ahol korábban, az előző generációban sokáig a Microsoft Xbox brandje élvezte a konzoljátékosok támogatását.
A Bloomberg magazin jelentése szerint, mely az NPD Group Inc. számadataira épül, öt hónapja a PS4 vezet vetélytársa, az XO előtt. Ezzel a PlayStation 4 a Number 1. platform Amerikában!"
Jöhetne már egy nagyobb árcsökkentés, én is Xboxot szerettem volna, de a ciklus végéig tervezek, így sajnáltam egy alapvetően gyengébb konzolért többet kiadni...
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Something_ #12589 üzenetére
még szerencse hogy a box-nál nem fontos, hogy hivatalos viszonteladótól vegyed, mint pl a Sonynál. Már ami pl a garanciát illeti
-
boost
addikt
válasz Something_ #12589 üzenetére
De miért is legyen 110e alatt, amikor 399€ a hivatalos ár, ami magyarra fordítva az ÁFA miatt 129e Ft. Ahogy PS4-nél is.
-
nagyúr
-
Something_
őstag
válasz bulikavagyok #12594 üzenetére
200ba vettem bazze
-
janos666
nagyúr
válasz bulikavagyok #12594 üzenetére
Hány darabot szeretnél? Péntekre viszem őket!
Nekem ennél a kütyünél 100k a lélektani határ. Szerintem egy használtat célzok majd meg vele, ha rászánom magam.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
boost
addikt
Hát, ha most jönne ki a konzol, és az idei felhozatallal, akkor tutti XBO-t vettem volna, és nem PS4-et. Még Kinecttel is.
-
nagyúr
válasz Something_ #12595 üzenetére
180 ...és megért minden fillért!
-
Something_
őstag
válasz bulikavagyok #12599 üzenetére
Jobban örülnék neki, ha 150be vettem volna ...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs