Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
SütiGTi
senior tag
Na végre megy az EA Access K&H bankkártya és minden jó Juhhhhuuuu
-
JamesHun
addikt
Faceeon írták, hogy azért nem lesz Horizon2-es csomag, mert nem jelenik meg a startig
Fura, mert a Fifa 15 sem jelenik meg, szóval értelmetlen magyarázatot kaptunk a legjobb csomag hiányára ami must buy annak aki szereti az autós játékokat és akarna One-t venniSeriesX: JamesSHun
-
Gabor1985
tag
Örüljunk neki hogy két ilyen játékot adnak hozzá! Én személy szerint a fifa 15öt nagyon várom. De a forza 5re is eléggé kiváncsi vagyok
Mondjuk forza 5öt elcserélném majd egy titanfallralumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
Krisz0630
senior tag
Nem akarja valaki a Watchsdogsát elcserélni?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Krisz0630
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni, akinek megvan a Watchdogs és van rajta magyar felirat neki?
Játék doboza alapján, hogy tudnám beazonosítani? Gondolok itt valami régiókód jelölésre a doboz oldalán, vagy gyártási hely alapján a doboz hátulján?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy épp arra gondoltam, hogy most is vannak akciók kint, pl amazon és társai ahol 370 környékén már lehet kapni gépet. Most ha hivatalosan bejönt 350 euróért a kinect mentes változat, akkor egy két hónappal később tuti hogy jönni fog majd megint az akciós ár, vagyis tippre decemberben olyan 330-320 euró környékén kaphatóak lesznek a gépek.
Live-Die-Respawn
-
gianni85
veterán
-
Dani82
senior tag
Sziasztok
Szeptemberben szeretnék venni egy XO-t. ismeri vki a tvket, hogy mit érdemes venni hozzá? Én eddig plazmára kaptam a legtobb tanácsot, hogy konzol mellé, az a legjobb technológia.
amit kinéztem:
LG 60PB560Vtudtok segíteni, hogy ez megfelelő lenne e?
-
Gabesz77
senior tag
Segítsetek egy kicsit. Szerettem volna a store-ról megvenni a Max: The curse.... című játékot, de se a kártyámat (Erste), se a paypal-omat nem fogadja el a rendszer.
Milyen megoldással működne a vásárlás?Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabor1985
tag
Van esély rá szerintetek hogy steptember elején a day 1 edition verzió olcsóbb lehet majd?
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
Gabor1985
tag
Én is azt olvastam hogy ott fogják bejelenteni
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest