Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
HÁt srácok eddig MS viszi a primet. EA semmi volt.
Live-Die-Respawn
-
bobooo
addikt
Hát engem megvettek kilóra Új CoD, új Fifa, új Horizon. Már megy is az előrendelés igaz egyelőre csak 360ra
-
tDr1v3r
veterán
Van pár cím amit folytathatnának (LBP, normális Killzone, Motorstorm jöhetne), de nem hiszem hogy sok újdonságot be tudnának dobni ezeken kívül... állítólag több exxklúzív címet hozó stúdiójuktól megváltak a koncepcióváltás után.
Félő hogy ez is átmegy a felvásárolt multiplatform fejlesztőktől jövő exxklúzív tartalmakban való pöcsméregetésbe meg a konkurens fikázásába...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pzstm
titán
válasz tDr1v3r #12352 üzenetére
Új Uncharted lehet a legnagyobb dobás, ami PS4 exkluzív, azon kívül mást nem nagyon tudok (Last of US sorozat remake esetleg)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
Hát a Horizon 2-vel és a Halo MC edition-nel asszem engem is megvettek.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
D3xter27
csendes tag
a Sonynál majd tolják az 1080p@60 fps-t minden játék után és bíznak a csodában
Viccen kívül: God Of War és Uncharted lehet fővezér a bemutatón (Drive Club kiesett miután láttam a FH2-t )Xbox Gamertag: D3xter27HUN
-
19Vico81
tag
Hi,
nekem mint uj box tulajnak egyenlore semmi tapasztalatom forzaval. Most ugye a forza 5 akcios a horizon2 meg majd jon.
Mi az alapveto kulonbseg a ket jatek kozott?Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
nagyúr
-
nagyúr
Tegnap nagyon megörültem a Nordschleife-nek. Ennek örömére elővettem a több hete csak porosodó kormányomat, és kis túlzással csodát láttam! Nálam egyértelműen 10/10-es a pálya. Eddig 4 vagy 5 különböző játékban mentem rajta sok száz (talán ezer) kört, de ilyennek még sose láttam. Az első pár körben néha azt sem tudtam, hogy a pálya melyik részén vagyok, melyik kanyar kombót nyomom épp. FM4-es Nordschleife-hez nem sok köze van, az biztos. Így valamelyest érthető, hogy miért csak most adták ki. Eddig sem volt egy könnyű pálya, de most értettem meg igazán, hogy miért nevezik zöld pokolnak...
Nagyon rendben van.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Mister_X #12333 üzenetére
Hát, szerintem az E3 legjobb bejelentése a Grim Fandango remastered verziója volt – és ez elég sok mindent elmond a játékipar mai állapotáról.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
boost
addikt
Gratula az XBOsoknak, ez a Master Chief Collection irigylésre méltó. Hozzánk (PS4) is jöhetne egy Uncharted Collection.
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #12368 üzenetére
Az anno komoly volt. Carmageddonról még semmi hír? Esetleg egy kis Redneck rampage?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mister_X
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #12368 üzenetére
...vagy inkább a személyes preferenciádról.
Szemét az most is ugyan annyi van, mint egykoron volt, csak most már kapnak hatalmas marketinget és kb. minden forrásból azok folynak. Ennyi a hűdenagy különbség. Aki azt mondja, hogy a mai felhozatalokban nem talál semmit jót sem, az (véleményem szerint) nem igazán játékos már.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
boost
addikt
Ez eddig a legjobb XBO akció!
Xbox One + Kinect + Fifa 14 (WM2014 DLC-vel) + eredeti Adidas német WM2014-es mez-póló + Grillsütő + Grillezőkészlet, mindez 429€-ért.
-
nagyúr
-
D3xter27
csendes tag
válasz bulikavagyok #12374 üzenetére
Ha lenne rá keret már poénból megvenném a szettet
Mondjuk egy franya Halo 5 pack jobb lenne Spartan festésű grillel és Grunt alakú faszénnel
Azért még a vesémet is vihetnékXbox Gamertag: D3xter27HUN
-
boost
addikt
válasz bulikavagyok #12374 üzenetére
Ahol linkelték ezt az akciót, ott is megjegyezték kommentbe, hogy elvileg két kontrollerrel jön.
-
nagyúr
-
pzstm
titán
Erről beszéltünk sebivel tegnap, hogy ennyit ér a 399-s Kinect-mentes változat
Az ár zseniális, ennyiért poénból meg fogják venni, főleg odakint
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
boost
addikt
Az MS konfból ([link]) azért hiányoltam egy fél órás részt, ahol bemutatták volna, hogy tavaly óta hogyan fejlesztették tovább a tévézés örömeit.
-
SütiGTi
senior tag
GTA V
Én ennek nagyon örülökFifa 15 nagyon jó meg minden de kb semmit nem mutattak belőle, csak hogy lesz...ez meg nem akkora hír mert kb annyit ér, hogy idén is lesz karácsony
-
Zebu
addikt
Sziasztok. Küszködök az Xbox360 kontroller D-PAD-del PC-n. Mortal kombat és injustice horror vele. Bénázok össze vissza. Most néztem, hogy az Xbox One controller végre megy PC-vel is ha USB kábellel összekötöm. Ez új dimenziókat nyitott.
Mik a tapasztalatok a D-PAD-del? Az efféle küzdő-harcos-kardozós játékokhoz jobb lett?
-
Madwe
nagyúr
És miből gondoljátok, hogy az nem lesz akciós? miért szúrná tökön magát az ms? amúgy az is érthető hogy most próbálják kiszórni a kinektes csomagokat, nyilván ez egy pillanatnyi állapot, van aki jobban járhat kinektes bundle-el jelenleg akkor is ha nem kell neki kinekt. De ez csak a kinektless verzió frissessége miatt van így...
-
D3xter27
csendes tag
Lehet hogy sok volt a kávé, de nem kellett volna bemutatni az E3 alkalmával egy Project Gotham Racing nevű játékot?
Nagy kedvencem volt a játék
Mondjuk sok címet feléleszthetnének (Rallysport Challenge;Otogi;Dino Crisis; Illbleed;Zombie Revenge)és lenne itt bodottá[ Szerkesztve ]
Xbox Gamertag: D3xter27HUN
-
addikt
-
tDr1v3r
veterán
válasz D3xter27 #12385 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem hogy (részben) a Horizon-ban fog reinkarnálódni a PGR... de amúgy igen, én is azt vártam hogy bejelentsék, a 4. rész még ma is remek, nagyon megérdemelné a folytatást a széria.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
D3xter27
csendes tag
válasz tDr1v3r #12388 üzenetére
Én inkább abban bízom, hogy kiegészítő széria lesz és amíg fejlesztik az új forzát a köztes években behúzzák a soron következő PGR-t Csak így legyen és lesz itt öröm
Én is szeretem nagyon
Még anno Metropolis Street Race volt Dc-n de már akkor megfogott és azóta tolom a szériátXbox Gamertag: D3xter27HUN
-
pzstm
titán
nyilván lesz, de alapvetően ha 50USD különbség miatt nem vesz Kinektet valaki az meg is érdemli ilyen árkategóriában, de persze ez lehet csak én véleményem
-
Def26
félisten
Nem 500$ a gép? Az hogy egy pár bolt partizánakciózik, mert "qurva jó" forgalmat csinál a box az egy dolog. Alapvetően induljunk már ki a hivatalos árból, mert könnyen meg lehet az is, hogy a kinect nélküli gépet meg 350$ -ért adják majd. Akkor meg ugye ugyanugy megvan a 100$ különbség.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mister_X
nagyúr
válasz D3xter27 #12389 üzenetére
Az egy dolog, hogy nincs PGR, mert van helyette másik árkád exkluzív, de hogy Burnout nincs, na az fáj a legjobban. Nagyon neves széria, kettővel előbbi generáción komoly fegyvertény volt (megkockáztatom, hogy azért kelt el annyi GameCube amennyi, mert se GTA, se Burnout (3) nem volt rá), a Paradise is istenes lett az új koncepció ellenére is. Nem mellesleg, biztos hozott a konyhára rendesen.
Se PGR, se Burnout... évente kiszúrják a szemünk holmi NFS-ekkel meg egyéb egyszer használatos cuccokkal ebben a kategóriában (se a Split/Second, se a Blur nem akar folytatódni...). Ami közel állhat majd a PGR-hez, az a DriveClub, de az egyrészről más platform, másrészről nagyobb a füstje, mint a lángja (vajon miért hallgat a Sony róla....).
MSR meg nekem is ott figyel a polcon, pár másik DC-s gyöngyszemmel együtt (majd lesz egy teljesem eredeti (értds.: japán, mert az angol verzió siralmas) Shenmue is egy hónap múlva). És már csak egy gép kellene Egyre licitáltam, de az utolsó öt percben felüllicitáltak 100Ft-tal (!!!) és éppen
a pezsgőt készítettem elő az időutazás megkezdésének ünneplésérenem voltam a gépnél"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
19Vico81
tag
project cars psre vagy boxra fog majd egyszer jonni ?
eleg durvan nez ki...
[ Szerkesztve ]
Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
D3xter27
csendes tag
válasz Mister_X #12392 üzenetére
Annak idején az xbox Cassic gépet a burnout miatt vettem meg (Halo mellett)
(media markt-ban demozták...ott ragadtam pár orára )
De ahogy elnéztem a fejlesztőket mostanában nem lesz új rész
A Shenmue pedig önmagában eladna nekem egy konzolt. Soha nem éreztem még akkora cunamit belül, mint amikor betöltöttem az első részt és elindultam a városkában
Gondolom a pezsgő a falon landoltXbox Gamertag: D3xter27HUN
-
negyven2
veterán
Szeptember 5- én jön a ONE Magyarországra!
Jó hírünk van az #XboxE3 alkalmából: Az Xbox One konzol pontos hazai megjelenési dátumot kapott. Az Xbox One 2014. szeptember 5-én érkezik Magyarországra. Megvásárolható lesz Kinect csomagban és Kinect nélkül is. Az 500 GB-os merevlemezzel ellátott konzol mellett minden csomagban egy vezeték nélküli irányító és 14 napos Xbox Live Gold kap helyet. További információk az árról, az előrendelés mikéntjéről, megjelenő játékokról és szórakoztató alkalmazásokról hamarosan beszámolunk!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
válasz szabogabor10 #12359 üzenetére
Dettó
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Mister_X #12371 üzenetére
Találtam én érdekeset a felhozatalban, csak túl keveset sajnos.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
vicces
addikt
hát én rákerestem. a grillsütő a húslapátokkal együtt ér kábé 30 eurot- kiskeráron. a póló gondolom kb 5-öt és sajnos csak L-es méretet irnak. kb 10 euro a kiszállitás.
viszont van hozzá 1 extra kontroller és a fifa.
igy már nagyon jó ajánlat szerintem. ha holnap is akciós lesz, én berendelem.
na megnéztem, a dhl-es rendelés nem megy, csak az expressversand. igy a vége pont 449€[ Szerkesztve ]
:)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest