Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
19Vico81
tag
válasz bulikavagyok #11540 üzenetére
Köszi !
A probléma, hogy külföldön vagyok és egyenlőre nem nagyon találtam használt játékot itt. Csak a Rise of Rome es a Dead rise volt amibol az elsot megvettem a Dead rise pedig egyaltalan nem tetszett a demo alapjan.
Augusztusban megyek haza 1-2 hetre akkor tervezem az otthoni hasznalt piacot learatni
De addig is kellene vmi jatek amivel online lehet egymas ellen vagy csapatban nyomulni.Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
-
pzstm
titán
válasz 19Vico81 #11554 üzenetére
megnyugtatlak, hogy a missziók is online dzsungel, cak a pályák és játékmódok IMC és Militia oldalról vannak megfogva, vegyítve
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
19Vico81
tag
ez azt jelenti hogy vegig kell neki a live ?
azt hittem sporolok par hetet mire belejovok es csak akkor fizetek elo par honapra.amugy milyen csomagot ajanlanal live vetelre ? havit, 3 havit ,evest ?
storeba vegyem vagy helyi boltba. (mintha a hely bolt olcsobb lett volna)Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
pzstm
titán
válasz 19Vico81 #11556 üzenetére
a teljes játék online only, igen internet nélkül nem fog menni
Én akcióban vettem éveset 7000-ért. Ilyesmit ha kifogsz az teljesen ok. Arról nem is beszélve, hogy a Gold előfizetés nem csak multihoz jó, ugyanis júniustól havi 2 játékot kapunk és egész komoly online akciók lesznek, amiket Gold előfizetők vehetnek igénybe
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tDr1v3r
veterán
válasz 19Vico81 #11556 üzenetére
Évest, nem tudom hogy most is van-e de régen a 12 hónaposhoz járt +1 hó. Amúgy a géphez is adnak elvileg 1 hónapot ingyen, ami a gépen való Live-regisztrációkor aktiválódik.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
legiaap
félisten
Az normális, hogy kikapcsolt állapotban is van egy kicsi hangja az xboxnak?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Madwe
nagyúr
válasz legiaap #11564 üzenetére
Igen, a külső tápnak és a gépnek is normális ha van ilyenkor hangja, főleg ha nem teljesen leállítod hanem csak aludni küldöd - akkor méghangosabb lehet a cicergés. Csupán annyi hogy feszültség alatt van, létezik 1-2 trükk amivel csökkenthető a hangja de next gennél erre nem figyeltek - hangon kívül más negatív hatása nincs, uh ha nem zavar, csak megijedsz hogy mi ez akkor nyugi Ha hálóban van és nem tudsz a halk cicergéstől aludni akkor áramtalanítsd
-
nagyúr
-
legiaap
félisten
Köszi srácok, csak azt hittem valami hibásat fogtam ki. Így megnyugodtam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
pzstm
titán
válasz Mister_X #11575 üzenetére
ha a Halo5 lenne a legnagyobb gondolom azt tartogatnák....bár kitudja milyen szempontok alapján szelektáltak, hogy mit mutassanak meg.
-
legiaap
félisten
Forzabában mi az a message center? Kiírj hogy van 6 üzenetem, bele megyek azt látok egyet és nem tűnik el a hatos ha megnézem.
Másik kérdés mikor látom valamelyikőtök nevét az mi? A legjobb időtöket teszi be?
pzsmt-től meg a süti gyerektől megőrülök, hogy mindig ott vannak a seggemben.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
a.sebi
őstag
Szerintem a halo 6 jön augusztusban, es halo 5 előzmény storyként 2015 ben.
-
nagyúr
válasz legiaap #11579 üzenetére
RB-vel tudsz lapozni a különböző témájú üzenetek közt.
A versenyeken a barátaid, és más játékosok driveatarjai ellen mész(kivéve persze a multiban). Ezeket a gép kreálja a versenyzéseid alapján. Neked is lesz egy sajátod, a setup-ban láthatod is, hogy milyen szinten áll.. -
legiaap
félisten
Gold előfizuhoz nem jár valami kedvezmény avatar vásarlásnál?
-
godzsy2
senior tag
Nem tudom volt-e már ez a facca kis Watch Dogs Prank videó?! [link]
-
nagyúr
-
Petya2900XT
aktív tag
Szerényen boxozgatok fülembe duruzsol messziről a Comedy Central...egyszer csak odapillantok és a Watch Dogs CGI reklámot látom meg amit leadott hírbe pár napja a Gpod...nekem még új,h játék reklámokat látok TV-be..
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
veterán
válasz Petya2900XT #11589 üzenetére
Szintén.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Elderath
őstag
válasz Petya2900XT #11589 üzenetére
Az a baj, hogy idehaza a "mainstream" csatornákon ilyeneket nem látsz sajnos csak a hüvelygombát...
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
19Vico81
tag
Hey,
valaki esetleg rendelt mar errol az oldalrol ? Az arak egesz kedvezoek, csak egyenlore nem tudom mennyire megbizhatoak.
Nem letolto kodot adnak el ha jol ertem hanem megsztanak veled egy usert akinel fent van a jatek. Ez az ut mennyire jarhato ? Ha megosztott user kesobb torli a jatekot akkor nalam is elveszhet ?http://xboxonedigital.com/
[ Szerkesztve ]
Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
gianni85
veterán
válasz Mister_X #11583 üzenetére
én régen (nagyon régen) amikor maradtak a pontjaimból vásárlás után, akkor mindig vettem valamit Összegyűjtöttem egy téli burton snowboard ruházatot deszkával az avataromnak télre, és egy quiksilver nyári cuccot aztán azokat váltogattam Na nem kell nagy költekezésre gondolni, kb összesen 1200 pont volt és 1,5 év alatt jött össze
-
SütiGTi
senior tag
Előrendeltem a Watch Dogs-t Remélem nem fogom megbánni
-
Mister_X
nagyúr
válasz SütiGTi #11595 üzenetére
Én inkább a Wolfensteint ajánlanám, úgy néz ki, hogy az tuti befutó. Természetesen lehet a WD is nagyon jó lett, de egyelőre úgy fest, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
a.sebi
őstag
Valaki asassins creed, esetleg plants vs zomb..., battlefield, dead rising gamet nem cserélne velem el valami nfs, vagy más gamera?
Vagy vinné el méltányos áron?
Változott a program! Maradok még 1 hetet.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
És nem a Wolfenstein 3D alapozta meg az FPS műfajt? Én ezt nem negatívumként könyvelném el. Nekem speciel az RTCW nem tetszett a nagyon misztikus dolgok miatt. A 2009-as Wolfenstein például nekem jobban tetszett, de a New order simán kenterbe veri.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest