-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
baderoli
tag
Amúgy sorry, mert elsőnek a problémát kellett volna leírnom
-
-
baderoli
tag
Sziasztok! Szeretnék egy meglévő profilt live-ra regisztrálni. Hogyan tudom megtenni? Köszi előre is!
-
baderoli
tag
Sziasztok! Milyen szankcióra számíthatok, ha egy másik box-ra is letöltöm a profilom, és esetleg mind a kettőn egyszerre játszanak, két különböző vagy ugyan azzal a játékkal?
-
baderoli
tag
Sziasztok! Egy eladó gép értékét növelheti a letöltött játékok? Az új tulaj tudna velük játszani? Köszi! Üdv!
-
baderoli
tag
Sziasztok! Mi a különbség most wanted (régi) classic és sima kiadás közt?
-
baderoli
tag
Vissza olvastam kormány ügyileg, tényleg nem lehet kapni újonnan?
Sehol nem láttam készleten.[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
Jár valami plusszal ha új COD MW3-at veszek? (Az érzésen kívül)
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
-
baderoli
tag
Sziasztok! Van egy lehetőség ,hátha nem ismeritek még. A Free my Apps-ról lenne szó. ios-re és androidra van alkalmazása. A lényege: letöltöd az appot, az appon belül felajánl neked próbaverziós appot amit letöltesz és min 30mp-ig futtatod. Ezért változó értékű credited kapsz, amit összegyűjtve be tudod váltani különböző gift card-okra. Többek közt xbox gift card-ra is. Én már váltottam be tavaly iTunes gift card-ot 10 dodoért (akkor még nem volt a listában a live) tehát tuti működik. A beváltás csak US accountal megy bármelyik gift card-ról legyen is szó. Nem egy gyors dolog, de úgy gondolom két-három havonta egy új játék ingyen azért jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #3759 üzenetére
Köszi az infót!
-
baderoli
tag
Sziasztok! Pár napja bekapcsoláskor lassan tölt be a dash ,lassan indulnak a játékok, lassan lép ki belőle. Esetleg valami ötlet? Köszi!
-
baderoli
tag
-
baderoli
tag
Venni szeretnék tölthető elemeket (akkut) , és itt az Eneloop-ot ajánlottátok. Hol érdemes megvenni ? 1700-ért láttam 2db-os szettet az egyik aukciós oldalon.
-
baderoli
tag
Sziasztok!
Tudja valaki pontosan a Kinect doboz méreteit és súlyát? Nem találom a neten.
Köszi!
-
baderoli
tag
7500Ft az éves Gold itt. Ha esetleg valaki még nem értesült róla.
-
baderoli
tag
A live-on 14990Ft a COD MW3 , de használtan 4-5e körül mozog. Reális a használt ára?
COD Elite-et próbálta valaki? Vagy csak nekem új?
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #2639 üzenetére
Köszi!
....és persze most nem találom a jack hosszítót
-
baderoli
tag
Wireless kontrollerem van. Megoldható hogy ezen keresztül halljam az xbox hangját?
-
baderoli
tag
válasz
bognar110 #2514 üzenetére
Ha a jatekaim.hu oldalon akkor több mint valószínű hogy kamu. Ugyan ettől az eladótól akartam venni 2100 pontot 2000Ft-ért. Megkérdeztem hogyan működik. Megad egy telefonszámot és kódot, hívjam fel és üssem be a kódot és utána küldi a kódot.
De ma rákérdeztem az 1éves Gold-ra is, azt írta aktuális, utána kértem egy személyes átvételt tőle ,erre persze nem reagált.
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #2494 üzenetére
Kiváncsivá tettél
Ha Windows 7 rendszerű a telóm lenne, akkor ki tudom használni a box-hoz?
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #2492 üzenetére
Mivel játszol ha szabad érdeklődni?
-
baderoli
tag
A Hot Pursuit-ba csak karrier mód van és online (ha van pass és gold). Későbbiekben lesz más lehetőség is? Pl: gyors játék, küldetések? Vagy van hozzá kieg pack?
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
én így csináltam, töröltem minden profilt a boxról, off-on, közben készítettem egy teljesen új emailt, gmailost, majd azzal reggeltem. feldobta simán az 1 hót mikor nem akartam goldot venni .
-
baderoli
tag
Vettem egy Hot Pursuitot, az online pass-t felhasználták. Ettől még tudok játszani a live-on? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
válasz
WhiteWalker #2186 üzenetére
Én megszerzem neki,de a feleségemet hozzád irányítom!
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #2166 üzenetére
Hogyan lehet kideríteni?
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #2144 üzenetére
Köszi! A Lego sorozat tényleg jó és szórakoztató. Még nekem is
-
baderoli
tag
Erről lenne szó. Gondoltam hogy mindegyik az,de hátha vannak kivételek.
-
baderoli
tag
A Left 4 Dead 2 dvd hologramos?
-
baderoli
tag
Sziasztok! Tudna valaki ajánlani játékot egy 8éves kislánynak? Nem találtam sehol,csak amihez Kinect kell.
Barbie, ML Pony jellegű érdekelné. Köszi! Üdv! -
baderoli
tag
Segítségeteket kérném. Egyszerűen nem tudom összehozni nod32 alatt a media centert, első körben már az elején elakadt, megcsináltam ezt így tovább ment az extender felvétele de az utolsó pontnál elakadt. Most probálok csatlakozni és "Connetction Failure" Valakinek ötlete?
-
baderoli
tag
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek. Megbízható "gergo" nevű felhasználó a jatekaim.hu oldalon. Vettem tőle letöltőltő kódot The Witcher 2-höz. Előre utaltam és rendben el is külte a kódot. További jó játékot! Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #659 üzenetére
Slim-ről van szó, nincs egy lemezem se egyenlőre, inkább az online vásárlással próbálkoznék.
Köszi a játék tippeket!
-
baderoli
tag
Sziasztok! Köszi az eddigieket.
Újabb kérdéseim lennének. Tudtok olyan játékokat ajánlani amit local coop-ban lehet játszani? Valamint, tegnap elköltöztünk és a gépet csak állítva tudom használni, ez okoz valami gondot hosszú távon? Holnap jönnek a vendégek és tuti meg lesz hajtva. Sajnos még nem tudtam feltenni egy polcot,mert szerintem fektetve jobban szellőzik. Üdv!
-
baderoli
tag
Bocs, késve láttam meg, szóval nem is figyeltem, a 21 hónapos kislányommal voltam lent,aki épp le akarta bontani a használt játékok legalsó sorát
Igazából nem akarok szőrözni, remélem nem romlik el egyhamar. Egyébként mi a tapasztalat?------------------
Kibontottam, eredeti, a holo matrica is rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #456 üzenetére
Kerestem,de nem találtam hol lehet bereggelni ,csak ahol a gépet lehet.
Csöbronit: Szerintem vissza fogják venni,mert hivatalosan 1év a gari, ők meg 6hónapot adnak, ha nem akkor majd a Fogyasztóvédelmi Felügyelet kinyomozza. Majd holnap meglátom. Minden esetre itt ne vegyetek semmit,mert ez nálam átverésnek számít.
Hang nem probléma, a windows-nál már megszoktam a gyakori újraindítást
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
válasz
Jegesmaci81 #444 üzenetére
5 napja van xbox-om, és hálás vagyok hogy segítenek itt ,abban amire nem jövök rá.
Bárcsak előbb olvasgattam volna, mert letöltöttem a meglévő profilomat amit win 8 alatt csináltam és így buktam az 1 hónap free Gold-ot. Próbáltam kitörölni teljesen a fiókomat,de nem sikerült, felhívtam a MS-t és ők sem tudtákTegnap este teljesen elment a gép hangja, újra indítottam és megint volt. Valakinek hasonló?
Ma vettem egy kontrollert és csak később esett le hogy 6 hó garit vállalnak rá. Máshol meg 1év.
Van valami védjegy vagy matrica a dobozon ami igazolja hogy eredeti MS?
Ki sem bontottam ,így vissza kell venniük?Köszi! Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
Hi All!
A kontrollerbe tölthető elemet vagy inkább akkut ajánlotok?
A megvett letöltött játékok megsemmisülnek, ha meghal a hdd vagy véletlen letörli a gyerek?Köszi!
Üdv!ui.: Tegnap este nekem is xarakodott a Live. Ma nem néztem még.
-
baderoli
tag
válasz
runner 125 #121 üzenetére
Az ára jó, a garanciát keveslem. Én a Konzolstudioban vettem 55k-ért slim 250gb+SW III. letöltő kód. A gari 2 év. 2012-es gyártású.
-
baderoli
tag
Windows 8 alatt már volt egy regem, azt töltöttem le amikor aktiváltam a box-ot, az ingyenes próba gold tagságot még tudom valahogy aktiválni?
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
Tudtok egy megbízható web helyet ,ahol olcsóban lehet Gold tagságot venni? Akár magán személyt is.
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #57 üzenetére
Akkor kénytelen leszek megbarátkozni a zajjal. Köszi az infót! Üdv!
-
baderoli
tag
Sziasztok! Én is boldog Karácsonyt Kívánok!
Tegnap vettünk egy xbox360 slim 250-et. Minden ok vele, nagyon tetszik, csak egy problémám van vele. Zajosnak találom a tápot. Mintha zárlatos lenne,vagy mintha a trafó búgna benne egyszerre. Felhívtam a boltot
és mondták hogy van benne venti, ezt hallhatom. Mondtam hogy ok, de akkor is hangosnak találom. Ez így természetes és a fülem érzékeny? Vagy esetleg hiba is lehet? Köszi! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest