-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
Hogy tudtad megvenni tök korán felmentem és már nem lehetett...kénytelen voltam használtan vadászni egyet és szerencsére sikerült egy 4GB-os kinect-es változatot gyönyörű állapotban 40-ért postával megvenni 2 kinect-es játékkal.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Richee11
senior tag
Elhiszem, hogy jól el lehet vele szórakozni.
Sajnos én a BlackFridayről lecsúsztam, így maradnak a mostani árak. Eléggé megszálottja a vagyok a sportnak és a fifának, így mindneképpen azt akartam, amihez van. Néztem edigital-ban, emag-ban, mediamarkt-ban, és konzolvilágban. A konzolvilágban minden van hozzá, valamint 1 havi gold előfizu is.
Sajnos így is 70, de én használtat nem akarok venni.. -
adalbert1
veterán
A legtöbb konzol boltban kapsz, de szerintem elég horror ára van, 27k.
Kisebb sufni boltokban lehet, hogy nem hivatalos ms-t kapsz, hanem csak egy tokba beleraknak egy wd hdd-t, amin firmware-t cseréltek.
Arra érdemes még odafigyelni, ha esetleg használtat veszel, hogy nehogy a régi fat 360-hoz való kerettel vedd, neked ez a fajta hdd kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest