Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy alap gépet. A kérdésem a következő lenne:
Bele lehet rakni laptop hdd-t gépbe ugy, hogy felismerje és használja mint tàrhely? -
KD6-3.7
őstag
Nálam 80004005 -as hibaüzenettel nem működnek az appok. Mi a probléma?
UPC 120-as netem van, Cisco modem.[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Mitől van az, hogy marha lassan tölti le a játékot a Live-ról? 3,4GB és reggel lesz mire lejön!
Jó UPC-s netem van! Vezeték nélkül csatlakozom, de a router egy szobában van a géppel![ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Tudnátok nekem olyan játékokat ajánlani amivel ketten vagy többen is lehet játszani? Feljön 1-2 haver legyen mivel szórakozni. Co-op sztori vagy autóverseny, ügyességi, verekedős akármi?
-
KD6-3.7
őstag
Létezik olyan, hogy letöltő kód vásárlás? Szóval nem kell dobozosan megvennem a játékot csak egy kódot veszek és letöltöm vele? Vagy letölteni digitálisan csak a piactérről tudok?
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35562 üzenetére
És hol tudok ilyeneket vásárolni? Eszembe jut valami itthon és nem akarok mindig a boltba szaladgálni érte csak leülök a box elé és letölteném a winyóra. Kényelmes ember vagyok
-
KD6-3.7
őstag
Most, hogy jó a Live feltenném még egyszer a kérdésem:
Miért jön tetű lassan le egy játék? 6,8GB és már lassan 1 órája töltöm és 35%-on van! Egy szobában van a router és a box is! 120-as UPC netem van. -
KD6-3.7
őstag
Én egy leírás alapján 5 perc alatt megcsinaltam egy laptop winyot a boxomba és azota is hibatlanul működik.
-
KD6-3.7
őstag
Mortal Kombat-ban hogy a franca kell a kivégzéseket megcsinálni? Megnézem a mozdulatokat, végig is nyomkodom, de semmi! Lejár az idő és kész.
-
KD6-3.7
őstag
Ha lesz Batman sale akkor legyetek oly' kedvesek ide jelezni!!! Ritkán jutok live elé! Danke!
-
KD6-3.7
őstag
A témák amiket meg lehet vásárolni a live-on komolyabban kimerulnek annyiban, hogy egy kép a háttérben es 600ft-ot elkernek érte? Vagy mozog vagy valamit csinal?
-
KD6-3.7
őstag
Ez most komoly, hogy a Live-on sehol semmi Holiday feeling vagy egybe gyűjtve az akciós játékok? Nálam minden ugyan olyan mint eddig! Úgy kell manuálisan beírogatnom a játék címeket amik elvileg akciósak...
Ezek a témák is micsodák? 200-600Ft. Valaki tud értelmes ünnepi témát mondjuk ingyen? Sokáig PC-n Steam-et használtam, na az sokkal igényesebb volt ilyen ünnepi téren. Átalakult meg kinyomta a szemed az akció! -
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35829 üzenetére
Ez oké, de magán az Xbox-on minden ugyan olyan!
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35832 üzenetére
Át tudok állni UK live-ra? Vagy azt már a profil készítésnél "elcsesztem"? Nekem amúgy is angol a boxom.
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35834 üzenetére
Jól el is csesztem. 3 hónapig nem tudok visszaállni magyar régióra.
Olyat lehet, hogy van letöltve nekem a HDD-re játék és belépek más accountal és azon is használom ugyan úgy és a mentéseim is megmaradnak? Nem rég kezdtem a boxolást, nem sok minden van még rajta hál' istennek![ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35838 üzenetére
Live-ról vásárlás menni fog? Paypal meg egyéb külföldi oldalak elfogadjak a kártyám!
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35845 üzenetére
Ez a probléma! Atleptem uk-ba aztan a live vásárlás nem is működik itthonról pedig itt a nagy holiday sale! Jo hülye vagyok...
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35848 üzenetére
Hozza volt adva...
csinálok egy új profilt aztan kezdem elölről a GTA-t. -
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35852 üzenetére
Úton vagyok melóba, majd holnap megnézem.
-
KD6-3.7
őstag
Na ha holnap csinálok egy új accountot akkor azon fognak működni ugyan ugy a letoltott játékaim és tudok majd arra is vásárolni vagy elotte a mostanirol le kell szedni a számlál adatait? Vagy létezik olyan, hogy vegleges, teljes account törlés?
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Nekem van egy eladó Forza 4-em! Kb. 2x volt a gépben. Nem nyerte el a tetszésemet.
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35871 üzenetére
Félek, hogy nem fog menni a külföldi vásárlás és 3 hónapig nem állhatok vissza magyar live-ra!
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #35875 üzenetére
Ha csinálok egy új profilt akkor azzal ugyan úgy tudok majd játszani a mostani jatekaimmal is csak a menteseim nem lesznek meg? De ha letorlom a masik profilom akkor elvesznek a játékaim, ha letorlom a gépről őket. Szoval a játék letoltes az profilhoz kötött? Ha már a gépen van akkor hasznalhatja több profil is?
-
KD6-3.7
őstag
Jelentem UK LIVE migralas után megmaradtak a letoltott játékaim. Vásárlást még nem próbáltam.
Sokkal élettel telibb a LIVE a külföldi accountal!
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
válasz Richee11 #35925 üzenetére
Én online boltot nem tudok neked írni, de az Auchanban pl.:
Xbox360 500 GB konzolgép:
- 500 GB merevlemez
- kék színben, vezeték nélküli kontrollerrel, Max: Curse of Brotherhood és Toy Soldiers játékkal (kódkártyán), 1 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetéssel59990 Ft
Nem reklámnak szánom!!
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Lehet ajándékba játékot vásárolni Live-on keresztül?
-
KD6-3.7
őstag
válasz Gombinyó #36227 üzenetére
Én is gondolkoztam one-on. Az oké hogy az alap gépet megveszem meg adnak hozza egy játékot, de sajnos nem keresek olyan jól, hogy játékokat is vegyek hozza 18ezerért havonta. Ezért lett 360 meg a sok akciós és olcsóbb játék. Inkább a szórakozás eérdekel nem a csilli villi grafika.
-
KD6-3.7
őstag
válasz teratti #36251 üzenetére
Volt egy régi 250GB-os laptop winchesterem. Western Digital márka. Utána olvastam, hogy 2,5" -os winyo van benne gyárilag is csak van hozzá egy keret. Na nekem keret nélkül van benne. Alul kitamasztottam egy szivacs darabbal és kész. Műkodik. Persze előtte kellett kicsit bohockodni vele. Youtube-on van rola videó, hogy hogyan kell megcsinalni.
-
KD6-3.7
őstag
Vettem egy játékot a Live-on. Elindítottam a letöltést, de nem akarom kivárni azt a 2 órát és nézni a képernyőn a letöltő sávot! Ha kilépek belőle és elkezdek játszani attól még a háttérben megy a letöltés?
-
KD6-3.7
őstag
Tudtok olyan Kinect-es játékot amivel akár több órán keresztul el lehet lenni csapatban vagy kisebb társaságban és valamilyen verseny van benne? Mondjuk, hogy két két fős csapatok tudnak valamiben megmerkőzni?
-
KD6-3.7
őstag
válasz Pikkolo^^ #36440 üzenetére
Dishonored
Ebben ha jól tudom lehet úgy játszani, hogy nem kell ölni! Meg talán Thief.
Richee11 Bocs, ha csak One-hoz jó, de hátha!
http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-one/networking/nat-error-solution
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
válasz MasterMark #36513 üzenetére
sorry
-
KD6-3.7
őstag
Valakinek van tapasztalata rally-s játékokkal? Melyik a jó boxon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...