Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mivel sok szakmai topikban elszórtan beszélgetnek itt a Fórumon PH!otóstársak, ide várunk minden fotóskedvű és arról beszélgetni akaró tagot.
"Nem azt ígérték, hogy a vagyonuk is itt lesz..." (by Jólvanezígy Ádám)
-
Mr.Csizmás
félisten
/fav
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
spanyoll
addikt
válasz philoxenia #1 üzenetére
Hiphip HURRÁ, hiphip HURRÁ, hiphip HURRÁ. Második otthonom lesz
A kérdés csak az, hogy ez szerinted csökkenti-e a többi topic off százalékát eléggé
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
TayRol
veterán
juhé! dslr, milc, ide mindenki.
-
spanyoll
addikt
Én is kételkedek, megmondom őszintén, mert ha kialakul egy beszélgetés egy topicban, akkor nem biztos, hogy reflexből mindenki huss átkerül ide és itt folytatja. De egy próbát mindenképp megér, ha más nem azért tényleg, hogy márkafüggetlenül lehessen csevegni (bár ez a Nikon topicban már megvalósult )
-
Konflikt
addikt
nincs valakinek Gödöllőn 10-20-as sigmaja? egy proba erejeig. godolkodom rajta, es elotte szivesen kiprobalnam. probara el tudom vinni a mi uvegjeinket: nikkor 50/1.8, 85/1.8, sigma EX 28-70/2.8, etc.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
törölt tag
Höhöhöhöhö !!!! (Ez most off vagy nem?)
-
L4mie
veterán
ettől még offolni fogja a másikat is a sok offtroll de nembaj én örülök egy ilyen platformnak
lehet cikizni Freddy-t a MilccelDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
fattyu
veterán
Jáj mi lesz ebből.
A digit szar. Filmet mindenkineka hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
t_a_m_a_s
őstag
Khmm, te magad írtad itt, hogy reméled, nem lesz vitafórum ebből a topikból... (#6) spanyoll
Persze beszélgetni arról még lehet róla Freddy jól összefoglalta a saját tapasztalatait a Nikon topikban, hogy melyiknek mi az előnye, hátránya. Én - bár a lepkecsattogtatókhoz idáig nem volt szerencsém és alapvetően DSLR párti vagyok - azért szívesen tartanék egy kicsi, de jó képet adó kütyüt a tükrös mellett, ha lenne hozzá anyagi tehetségem... Most voltunk lent a gyerekkel tötyörögni egy fél órácskát. Hideg is van, szotty is van, de lett volna 1-2 elkapni való pillanat... Namost ezért a tükröst egy oldaltáskával nem viszem le, vállpánton magában szintén nem. Mobillal esélyem sincs egy gyorsan és kiszámíthatatlanul cikázó 16 hónapost megörökíteni, ilyen időben a kompakt is elvérzik igazából, nem sokkal jobb a mobilnál... Egy kis 4/3 viszont jól elférne a kabátzsebben...
A szomorú az, amit Freddy is írt: ha kicsit nyugatabbra tengetnénk az életünket, akkor egy magamfajta mérnöknek nem okozna sok fejfájást, melyik rendszert válasszam. Simán meglenne mindkettő. Itthon meg... De ezt hagyjuk is, ne keseregjünk karácsony előtt.
Holnap majd jól beletépünk...
-
L4mie
veterán
válasz Mr.Csizmás #26 üzenetére
Airsoft ftw!
Meg lehetne nikon-canon csapat is, (sárga-piros)Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
madgie
titán
"de hát első körben inkább üvegekre költök..."
A "mikrós" is... hacsak nem olyan hülye, mint én, hogy eladja a mindenes 20/1.7-et
Na jó, X100 lett helyette, asserossz. Mondjuk az is vérciki, hogy a 2-3 hónapja vaterázott Konica 135/3.2 is ott állt a polcon, az öcsém kérte el a héten (a Pana G3-mal) oszt ő meg örül, milyen szépen lehet vele portrézni -
fattyu
veterán
válasz Mr.Csizmás #26 üzenetére
nincs airsoftom
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
t_a_m_a_s
őstag
Én is így voltam ezzel. Azt' mire összejött az obipark amit úgy kb elterveztem, meg lecserélet a D40-et D5000-re, addigra összejött kicsi Ábel is, így most a gyerek "viszi a pénzt", nem a fotóscucc De ennél nagyobb "baja" senkinek se legyen
Holnap majd jól beletépünk...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
spanyoll
addikt
válasz philoxenia #35 üzenetére
Jaja, úgy kell azt, régi albimban is azt csináltuk barátomékkal. Amikor összevedeltünk már elegendő alkoholmennyiséget x idő alatt, akkor visszavittük az üvegeket és egy esti ivászat fedezve volt
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #31 üzenetére
M-24-gyel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
MC Pite
veterán
Hova jársz így billentyűt koptatni? Mft-sek megtűrnek vagy részben miattad nyílt ez a topik?
Mi lesz veled fix lencsével?
Ha lesz olyan fotóstali (nem túl messze) amire mész, dobjál már rám egy privitPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
madgie
titán
válasz philoxenia #44 üzenetére
Madarásszak? Mostanában még a 45/1.8 is hosszú nekem
Szerk: ja, megvan még a Micro-cucc, csak a GF1 meg a 20/1.7 cserélődött le az X100-ra.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz Mercutio_ #43 üzenetére
Én kérek elnézést, akkor van mire üvegeket vadásznia
Fenébe, pedig marhára kipróbálnék egy X100at, vagy az utódjaiból valamitPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vannak olyan üvegek amik a DSLR-hez és a 4/3-hoz egyaránt használhatók?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Főzőcskés topic
- Steam Deck
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Megint gyarapodik a Corsair birodalma
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Egyedi i7-es Gamer Pc /Alienware belső+vízhűtés/ Eladó - Számla-Ready !!
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen