Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz aleister #60999 üzenetére
Hogynevóna, annak idején vele indult a blogom
-
aleister
veterán
válasz madgie #61001 üzenetére
Húderohan!
Jópofa kis dög. Korábban már láttam róla fotót, csak nem tudtam, hogy a Tiéd.(#61000) fi:zi'k
Elég behatárolt területen adnak ki. Leginkább fantasy, sci-fi és horror. Nekem az Expanse könyvekre fáj nagyon a fogam, csak még nem jött ki az utolsó példány, és meg kéne várni.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Novics
senior tag
válasz fi:zi'k #61005 üzenetére
Örömöt.
A Szikutsnál amúgy elég gyakran van ilyen akció. Kb havonta. Én még a megjelenéskor vettem meg a 3 kötetes Lovecraft összest. Azóta nem egyszer olvastam ki őket. Nagyon bírom az elborult világát.
A Poe összes nekem a MEK-ről van meg, Kindle-ön olvastam. Kellett egy kis idő, amíg le tudtam lassulni a tempójára. Mai szemmel nevetségesek a fantasy történetei, nem is ma írta őket.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
spanyoll
addikt
Műveletlen szenny vagyok, de ki a faszom az a lávkráft (oké, író, rájöttem) és miért vagytok ennyire rágyógyulva?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz fi:zi'k #61005 üzenetére
Jah, csak annyi, hogy azért elég nagy műfaj a sci-fi. Kicsi az esélye, hogy pont az lesz leakciózva, amit keres az ember. Én inkább fordítva közelítettem meg, és megnéztem, hogy az akciósak közül mi érdekel.
(#61007) spanyoll
Elég elvont, beteg horror író. Mondjuk melyik horror író nem az?.
Nem olyan modern stílust kell elképzelni nála, mint mondjuk Stephen Kingnél. Sokkal irodalmibb, de mégis olvasmányos, kimunkált mondatai vannak, javarészt múlt századbelei miliőben. A Cthulhu mítosz megteremtője, amiből szerepjátékot és PC játékot is csináltak.(#61010) cdl:
Aham. Az az utolsó?[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz fi:zi'k #61012 üzenetére
Pedig az még a kiadó profiljába is vág. Szerintem Karácsonykor nézz majd rá a szerepjátékos regényeket forgalmazó kiadók oldalára! Pl a Valhalla utódja (tán Delta Vision most), Beholder, stb.
[ Szerkesztve ]
-
-
fi:zi'k
nagyúr
-
aleister
veterán
Tudom én srácok, hogy vannak előnyei is, meg nem mondom, hogy rossz dolog, de egész egyszerűen számomra szimpibb a papír kivitel. Jó rajtuk végignézni a polcon, meg különben is... a gerincükön szoktam közeli tárgytávon tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #61020 üzenetére
" Jó rajtuk végignézni
a polcon, meg különben is... a gerincükön szoktam közeli tárgytávon tesztelni. "
Ez a csajokra is igazEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
kátú
őstag
Nem tudom, volt-e már, ha nem akkor tessék röhögni, ha igen akkor bocsi
It still works!
-
t_a_m_a_s
addikt
[Sting - I Can't Stop Thinking About You]
Az öreg egész jól összerakta ezt a nótát, olyan Police-s lett.
Holnap majd jól beletépünk...
-
Balinov
titán
Sracok, otthoni ismeros megkeresett tegnap,hogy a regi Dogee droidos csájnafonja helyett kell neki venni ujat. Osszeghatar 40-60(esetleg picit tobb). 2/32 idealisan, viszonylag jo akksival es legalabb 5.1, deinkabb 6.x droiddal.
Meg rosszul emlekezett a vam, afa osszeghatarra, igy mondta,hogy EU-s warehousebol (ebay, BG,GB, stb) is venne akar.
En erre azt tanacsoltam, ha EU-n belul veszed a kinai importot eleve picit dragabb, mint ha kinabol jonne, akkor miert nem veszel pl. xiaomishopon keresztul egy Redmi 3/3 Pro-t, amig meg ugy bele is ferne a keretbe.
Azt mondja megfontolja, mert van racio abban amit pofazok neki. Nameg valami géesemboltos suttyo xiaomishopos ar alatt 1-2khuffal olcsobban ajanlotta neki 1ev sufnigarival.
Kerdesem. ebben az osszeghatarban mi az ajanlott model, amit MO-i forrasbol, rendes garanciaval vagy supportal be lehet es erdemes szerezni? Ajanlottam neki az OnePlusX-et, plane,hogy most mar van ra 6-os droid alapuOS de az mar joval a lelektani hatar felett lenne neki.
Remlik egy jo regi eszmecsere, hogy a xiaomishop-ot egy ph-s kollega viszi es ajanlott beszerzesi forras.
Minden javaslatot szivesen fogadok.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
madgie
titán
válasz Balinov #61028 üzenetére
Az eustock-ot viszi kelzsoca, ott van sziamiau is
És igen, ilyen összeghatárnál valami ilyesmit ajánlanék én is. Ha elég a 720p 5"-on, akkor van raktáron nála Redmi 3S Prime, bikabazinagy akkuval, 3 giga rammal, 32 GB tárhellyel.
(A Redmi Note 3 Special Edition amúgy az ász, de az novemberig szerintem sehol nem kapható, annyira lerabolták)[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #61024 üzenetére
Számomra nem tűnik úgy mint ha Police-s lenne, de kellemes.
Egyébként én régebben sok számot hallgattam tőlük/tőle. Még szerintem most is van kocsiban pendriveon.
Ajánlom a "Brand New Day" albumot, azt nyugodtan végig lehet hallgatni.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
aleister
veterán
No. Mégsem arra gondoltam.
Csodálkoztam is, hogy kijött már az utolsó rész, de nem néztem utána, mert eltelt már egy kis idő amióta utoljára foglalkoztam vele. Azt hittem, hogy jobban képben vagy nálam.Szóval kicsit elébe mentünk a dolgoknak, mert elvileg 9 részes lesz a sorozat. A következő része a Babilon porai, és a tervezett megjelenés december 6. Nem tudom a fordító mennyit fog szüttyögni vele, de reálisan 2017 közepére várható szerintem magyarul.
Évente jön ki egy-egy új rész, amit őszintén megvallva én sajnálok. Egy sietve kiadott regényből még sosem sült ki jó. A Trónok harcánál megszoktam már a várakozást. Jó 18 éve folyamatosan várom az aktuális részt.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
kátú
őstag
apropó, tud itt valaki perfect japánul?
It still works!
-
-
kátú
őstag
válasz Freddy76 #61045 üzenetére
homokon nincs meg az 5 lityó ott kell neki a 6 ha van mögötteteher
de amúgy szerintem járható út lehet, a toyota egy hatalmas cég, és fontosak nekik az ügyfelei, meg beleíratjuk majd, hogy 86 óta toyota tulajdonosok vagyunk, hátha
te vetted a piros mazdát? vagy keverlek?
[ Szerkesztve ]
It still works!
-
Freddy76
addikt
A Toyota szerintem pont letojja, hogy mit írtok neki, kaptok egy sablon választ, miszerint forduljatok a helyi képviselethez. Persze ez nem biztos, de fogadni mernék rá, ha valaki állja.
Igen, én vettem a Mazdát, nektek is azt kellene venni, az soha nem romlik el. Én is beletoltam már 3.100 km-et, és még nem romlott el. Igaz, tíz litert eszik százon, de nagy a ménes...
Aleister: ne ferdíts már megint, légy szíves. Tudomásom szerint semmi bizonyíték nincs rá, hogy a sumérok ne ismerték volna (és nevezték nevén) az anal intrudert. Akár az is lehet, hogy ez okozta a birodalom bukását.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
kátú
őstag
válasz Freddy76 #61047 üzenetére
nem tudom mi lesz a válasz, igazából már 10 éves a kicsike, és 153K kilóméter van benne, de csak ez a hibája, a kormánymű vas fogasléce egy műanyag perselyben csúszik, és azt kikoptatja és ha teljesen csendben állsz akkor hallod ha tekered a kormányt jobbra vagy ballra egy kicsike csúszó hangot, meg a multkor széttürte a jobb első csapágyat, de az egy fékezés gyorsítás kombó volt 150 környékén, amúgy semmi
Novics: még lehet megkereslek majd akkor ebben az ügyben, persze angolt jelentősen könnyebben találok mint japánt
[ Szerkesztve ]
It still works!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest