Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz Freddy76 #61946 üzenetére
itt-ott azért fikázgatják, szerintem is vannak kevésbé erős részletek rajta, de összességében nagyon ott van. Lehet a korral jár, de évek óta nem rajongtam új, mostanában megjelent albumért. Ezért viszont simán tudok.
És igen, fent van a saját oldalukon is a két CD anyaga klippel, de a 3. CD-ről is van videó, például ez a jó kis muzsika. -
Mercutio_
félisten
Közben megjött a hírlevél, akit érdekel a lista mik lesznek akcióban.
Freddy: látsz rajta valami jót gyümölcsös, nem tőzeges vonalon?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fi:zi'k
nagyúr
Jó látni, hogy ennyi Metál Ica rajongó van itt.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #61953 üzenetére
Azért kevesen mondhatják el, hogy 1 éves szülinapjuk alkalmából alakult a Metallica.
Egyébként Manowar-t, Clawfingert, Kornt nem hallgattatok?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #61955 üzenetére
Igen, majd most fogok, régebben.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #61956 üzenetére
Dallamosabban Rhapsody, Nightwish, Within Temptation, Thunderstone? Nekem volt ilyen korszakom is.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
és Merci, Novics:
nem pletykázhatok, mert akkor a kezembe adják a pöcsömet
amúgy csak a szokásos: notebook, okosteló, pc, monitor, kiegészítők.iPhone-os kérdésedre: olcsó szifonnak az 5S-t lehet mondani, ami alap dolgokra kiválóan használható a mai napig, gyors, stabil, pici és hamar merül
Studi: oszt facebook-od meg linkedin-ed nincsen-e e? termékmenáger-féle vagyok a notebook.hu-nál
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #61958 üzenetére
Nem hívnám ki magam ellen Orsi haragját, szóval váltsunk témát: mi újság cicakutya fronton, valamint megy-e már j.bravo verda kilinccsel előre?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rbalint88
addikt
válasz Mercutio_ #61959 üzenetére
cicakutya egyre inkább cica, most már véglegesen beszoktatta magát az ágyba, csak az érkezés ideje változik 156-ból soha nem lesz keresztbe menős autó, mivel elől hajt. ellenben az enyém most meg lesz piszkálva kicsit (felújítás és minimál tuning mellé), úgyhogy miatákat fog reggelizni kanyarban is!
Studi:70-ért igencsak jó ajánlat az 5S, érdemes lecsapni rá
apple-ből még nem vagyunk olyan erősek, most kezdtük bevezetni (véletlen egybeesés az odakerülésemmel, tényleg ) -
Lassú Víz
addikt
Affinity Photo for Windows Beta megérkezett. Egy név - e-mail regisztrációval letölthető. Ígéretes PS alternatíva, baromi jó áron.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Freddy76
addikt
Ha már zene, egy kérdés. Én zenét munka közben a youtube-ról hallgatok, a kocsiban pedig CD-ről. Van egy rakat CD, tököm tudja honnan, komplett albumok, esetenként válogatások. Másolt nagy része, de van közöttük eredeti is, de karcos viharvert mind. A dalok kb. harmadát hallgatom, de elég frusztráló, hogy ha beteszek egy CD-t, meghallgatom a dalok felét, aztán cserélni kellene. A Mazda tud mp3-at lejátszani, van USB csatlakozó, egy pendrive-ra rátöltöm ami nekem tetszik, és azt menet közben is tudom váltogatni.
Viszont az életben nem töltöttem le vagy vásároltam zenét neten. Hol tudok zenéket letölteni vagy vásárolni? A "vagy vásárolni" tényleg opció, kibírom azt a pénzt, amibe az általam rendszeresen hallgatott 80-100 nóta kerül.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
rbalint88
addikt
válasz Freddy76 #61964 üzenetére
mivel van szifonod, kézenfekvő választás az itunes zeneboltja.
az általában hallgatott 80-100 tracken kívül és raknék fel még mást is, a változatosság gyönyörködtet. már nem olyan drágák a pendriveok, talán 128gb-os is beleférhet 10 ezerbe most BF-on. (13-14 körül vannak normálisak teljes áron)
de ha átjössz egy külső vinyóval, akkor van zene rogyásig... -
aleister
veterán
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ilyen androidos médialejátszó lesz valahol jóárasitva pénteken?
(#61946) Freddy76
Fan lesz az a "fun".(#61964) Freddy76:
Simán be tudod grabbelni az audio CD-ket, és akkor meglesznek MP3-ban.
A másik megoldás az nCore, és hogy helyreálljon a világ békéje, megveszed mellé az eredeti audio-t a polcra. Egyrészt szépen mutat, ha sok van, másrészt támogatod a művészt.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
|AP|
veterán
vagy innen: Google Play
(amúgy ha ott az eredeti CD a polcon, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül szedném le a virágboltból, gyorsabban megvan, mintha begrabbelnéd)
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Ha már youtube. Az nem játszik, hogy telóról nyomod mobilneten a yt-ot és bluetooth-on keresztül kinyomod rádióra? Nekem pl ki lehet választani telefonos kihangosítás mellett az "aktív hangeszközt" és akár mp3-at, akár yt-ot, akármit aminek hangja van átnyom bt-on rádióra. Ha ezt az én 5 éves 5,8 lityót zabáló kormoló kenum gyárilag tudja, akkor szerintem a piros döbbeneted is.
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #61969 üzenetére
Persze, hogy tudja. De a mobilnetet azért eszi. És én sokat autózok (havi kb. 2500 km), tehát zenét is sokat hallgatok.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #61970 üzenetére
Ja ok, nekem fele annyi, meg nálam is ott a pendrive... néha meg használom céges mobilnetet.
-
t_a_m_a_s
addikt
Én minden szívfájdalom nélkül letorrentezném, vagy letorrenteztetném a titkárnőmmel (ha lenne, de nincs).
De ha egyszer összeírod a tracklstet, szerintem a 90%-át össze tudjuk neked szedni az itthoni jogtiszta CD gyűjteményünkből, van itt pár zenebubus...Holnap majd jól beletépünk...
-
Studi
veterán
Ha már szarzene: 25 éve...
-
*Ropi*
félisten
-
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #61982 üzenetére
Nézni bármit. Általában parasztámítás a legtöbb, elvétve pár ájfónnal meg ikszboksszal, ami kb senkinek nem kell de mindenki rá akar repülni, aztán árulja jófogáson...
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #61983 üzenetére
Kábé ennyi
Tavalyelőtt mondjuk a nappaliba kaptunk jó áron ilyenkor smart tv-t, a plex kényelmes ott is.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #61983 üzenetére
Ha valamit konkrétan vennél, azon lehet párezret fogni. Én apámnak vettem a "múlt heti BF"-en akkus csavarozót, az egy ötössel volt jobb, mint amúgy az eddigi legalacsonyabb piaci ár. De tényleg olyan vétel, amit akkorismegkellvennihasemmiszükségedrá azért elég kevés bukkan fel.
Kicsit fordított helyzetben vagyunk itthon, mert a BF alapból inkább a beragadt készlet kiszórásáról szólna. Itthon viszont a cégek sokkal kisebb készletet tartanak, mint a világ fejlettebb területein. Ebből jönnek a "de miért csak két darab van" akciók. És egyszerűjózsikák persze ilyenkor azt várják, hogy Iphone 8 legyen 80-ért, meg 5Dmark5 120-ért...
-
Novics
senior tag
válasz rbalint88 #61958 üzenetére
Nem is gondoltam komolyan.
Ez az 5s merülés mennyire vészes? Igazából a fene tudja, hogy kell-e, ennyi pénzért inkább egy BB Passport, vagy egy Classic meg egy mozi az asszonnyal. De pl a húgom 4-ese halódik, neki lehet, hogy jobb ajánlat lenne, mint egy szolgáltatói... meg nem is szereti a tepsiket.Baromira sajnálom, hogy a BB elengedte az OS10-et, mert szerintem nagyon állat rendszer. A kis Q5 még mindig pattogós, semmi akadás. Csak a napokban megint rám tört a kütyüzés.
Metallica téma. Nem vagyok egy vájtfül, vagy óriási rajongó sem - egyik bandáé sem -, de a Black album az tényleg odabasz. Az újak végighallgatása meg még folyamatban. Igazság szerint este olvastam a hírt, hogy van új album, és hogy milyen állat lett.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
spanyoll
addikt
Nyihh... Eneloop kétlem, hogy sok beragadt volna, ahogy valami értelmes töltő is, amit itt ajánlottatok. Ha lenne 7K környékén IPC1L vagy amit fizik mondott még olcsóbban, akkor rá is repülnék (de ez is fogy szerintem, nem akarják kiszórni, amiből egy rakat áll a raktárban).
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Novics #61986 üzenetére
Komoly használat mellett ez sem bír ki két napot, meg más sem. Én úgy vagyok vele, hogy ha nincs meg a két nap, akkor pont mindegy, hogy este tízkor 45%-on dugom fel tölteni vagy 15-ön...
Törpölök én is, mert egy nagyobb kijelzős egyik szempontból (tartalomfogyasztás) faszább lenne, ez meg a méret miatt kurvajó. Ha nem telepíted agyon mindennel, akkor még egész pörgős. Szóval asszem marad még.
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, használ valaki otthon, melóban ilyen kávéfőzőt? Anyunak kéne karácsonyra valami ilyesmi, a hasonló Momertes és Szervasi nem hozták az elvárt szintet... Főleg a szarvasi csalódás, mert ezek anno 10 éveket elkerregtek még úgy is, hogy melóban, nagyüzemben főtt bennük a lőre, anyunál meg talán 4-5 éves...
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #61988 üzenetére
+1 erre is (nagyon egyetértő kedvemben vagyok a napokban a fórumon...).
Nekem is elmegy egy napot, többet sose, onnantól meg mindegy hány százalékon töltöd. Alap cuccokkal meg pár kiegészítővel teljesen jól lehet használni, nem lassul, nem akad, nem fagy, semmi. Az enyém még az eséseket is jól bírja.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #61989 üzenetére
Anyáméknál évtizedek óta ez a fajta Szarvasi van, mondjuk ha jól emlékszem a másodikat koptatják.
Aztán lehet többet egyik mostani sem fog kibírni ebben a kategóriában. Nekünk is a fenti van bézs színben a Dolce Gusto mellett.
Karbantartások meg voltak? Mi ment benne tönkre?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz madgie #61991 üzenetére
Micsinátá vele? Nekem akkor merül komolyabban ha csak 3G-4G van, nem vagyok wifi közelben, de egy napot (tehát reggeltől estig) akkor is elkerreg.
Necro: anyu suvickolja, vízkőtleníti meg mittudomén... Fent a tetejénél is szuszog főzés közben, meg a gőzölős csőnél is, hiába van elzárva. Lehet át kéne néznem a tömítéseket. Meg majd figyelem, tolnak-e a linkelt darabra valami fasza BF árat
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #61994 üzenetére
Nem tudom van e különbség a kettő között, de a műanyag burkolatosnál ilyet nem tapasztaltunk.
-
Byk01
őstag
válasz t_a_m_a_s #61994 üzenetére
Ezek a kávéfőzők egyszerű darabok, mint a kő. Csak a tömítésekkel lehet gond, esetleg a gőzölőnél a szeleppel. Talán, ha a víztartály záróeleme műanyagból van, nem alaméniumból, mint régen, akkor az megadhatja magát egy idő után. Egyébként meg kb. ugyanazon az elven főz mindegyik ilyen, szivattyú nélküli kávéfőző. (én szarvasiként a szarvasit ajánlom )
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
rbalint88
addikt
válasz madgie #61995 üzenetére
Azbeszt... nekem a 6plus meg lassan ket evesen is elketyeg 2napot 7-8 ora s.o.t mellett.
Uj koraban tudott harom napot is visszafogott hasznalattal.Nalunk azert lesz par utos ajanlat, csaladnak egy notit es egy telefont es magamnak ket aprosagot behuztam, kb 170 helyett 125-ert
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest