Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sracok, otthoni ismeros megkeresett tegnap,hogy a regi Dogee droidos csájnafonja helyett kell neki venni ujat. Osszeghatar 40-60(esetleg picit tobb). 2/32 idealisan, viszonylag jo akksival es legalabb 5.1, deinkabb 6.x droiddal.

    Meg rosszul emlekezett a vam, afa osszeghatarra, igy mondta,hogy EU-s warehousebol (ebay, BG,GB, stb) is venne akar.

    En erre azt tanacsoltam, ha EU-n belul veszed a kinai importot eleve picit dragabb, mint ha kinabol jonne, akkor miert nem veszel pl. xiaomishopon keresztul egy Redmi 3/3 Pro-t, amig meg ugy bele is ferne a keretbe.

    Azt mondja megfontolja, mert van racio abban amit pofazok neki. Nameg valami géesemboltos suttyo xiaomishopos ar alatt 1-2khuffal olcsobban ajanlotta neki 1ev sufnigarival.

    Kerdesem. ebben az osszeghatarban mi az ajanlott model, amit MO-i forrasbol, rendes garanciaval vagy supportal be lehet es erdemes szerezni? Ajanlottam neki az OnePlusX-et, plane,hogy most mar van ra 6-os droid alapuOS de az mar joval a lelektani hatar felett lenne neki.

    Remlik egy jo regi eszmecsere, hogy a xiaomishop-ot egy ph-s kollega viszi es ajanlott beszerzesi forras.

    Minden javaslatot szivesen fogadok. :R

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák