-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz aftercooler #40366 üzenetére
Azért azt elmondom hogy net nélkül nem mennek a liveról vásárolt játékok. Vagyis vannak olyan játékok. De nekem nemrèg nem volt net és gyakorlatilag egy sem induult szóval èn a fontosabbakat meg fogom venni lemezen is.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Osiris
őstag
válasz aftercooler #40366 üzenetére
Én is ezen a g2a-n vettem goldot, de a magyar accounthoz nem volt jó a régiója. A g2a persze hetekig űlt az ügyön, majd a G2A-shield szolgáltatásuk ellenére (amiért külön fizettem és ami védelmet jelent elvileg az ilyen szívások ellen) nem adták vissza a pénzem, hanem közölték, hogy adjam el rajtuk keresztül valakinek, akinek jó lesz.. (rohadjanak meg!)
Végül a magyar MS support kicserélte a kódot egy működőre. G2A-t én nem ajánlom senkinek, hacsak nem lehet biztosra venni, hogy az MS minden esetben cseréli az ilyen kódokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest