Hirdetés
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aftercooler #40366 üzenetére
Azért azt elmondom hogy net nélkül nem mennek a liveról vásárolt játékok. Vagyis vannak olyan játékok. De nekem nemrèg nem volt net és gyakorlatilag egy sem induult szóval èn a fontosabbakat meg fogom venni lemezen is.
-
Osiris
őstag
válasz
aftercooler #40366 üzenetére
Én is ezen a g2a-n vettem goldot, de a magyar accounthoz nem volt jó a régiója. A g2a persze hetekig űlt az ügyön, majd a G2A-shield szolgáltatásuk ellenére (amiért külön fizettem és ami védelmet jelent elvileg az ilyen szívások ellen) nem adták vissza a pénzem, hanem közölték, hogy adjam el rajtuk keresztül valakinek, akinek jó lesz.. (rohadjanak meg!)
Végül a magyar MS support kicserélte a kódot egy működőre. G2A-t én nem ajánlom senkinek, hacsak nem lehet biztosra venni, hogy az MS minden esetben cseréli az ilyen kódokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest