-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz foxesh #57018 üzenetére
Ezek a hírek valahogy elkerültek engem (ezért írtam, hogy "én" nem láttam és nem hallottam ) és aláírom hogy nem vagyok mestere a 360-nak én a legjobb tudásom szerint írtam le tapasztalataimat és ismereteimet és egy leendő tulaj szerintem ezekből le tudja venni a lényeget, hogy a Slim vagy az E modellt keresse inkább - amik írásod szerint szint úgy hajlamosak a legrosszabbra de gondolom ezeket nem azért írtad, hogy ezeket is kerülje csak ezek sem problémamentesek. Mondjuk én betartanám x360elite által írt pasztázás/takarítás/szellőző helyen való használatot. Ezekkel azért szerintem elkerülhető a CPU/GPU meghibásodás.
(annyira kiszámíthatatlan ez az RROD még akkor is ha a tulaj nem takaríttatja meg nem pasztázza újra, ami szerintem a 360 tulajok 70%-ára legalább igaz, unokatesóm FAT Xbox 360 Elitje (Jasper) amit még 1 évesen vett meg az első tulajától valamikor 2010 körül azóta is üzemel és egyszer volt csak takarításon - javításon viszont soha. Lemezolvasási gondjai viszont vannak.)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest