Új hozzászólás Aktív témák

• Guitar14

senior tag

válasz foxesh #57018 üzenetére

Ezek a hírek valahogy elkerültek engem (ezért írtam, hogy "én" nem láttam és nem hallottam :) ) és aláírom hogy nem vagyok mestere a 360-nak én a legjobb tudásom szerint írtam le tapasztalataimat és ismereteimet és egy leendő tulaj szerintem ezekből le tudja venni a lényeget, hogy a Slim vagy az E modellt keresse inkább - amik írásod szerint szint úgy hajlamosak a legrosszabbra de gondolom ezeket nem azért írtad, hogy ezeket is kerülje csak ezek sem problémamentesek. :) Mondjuk én betartanám x360elite által írt pasztázás/takarítás/szellőző helyen való használatot. Ezekkel azért szerintem elkerülhető a CPU/GPU meghibásodás.
    (annyira kiszámíthatatlan ez az RROD még akkor is ha a tulaj nem takaríttatja meg nem pasztázza újra, ami szerintem a 360 tulajok 70%-ára legalább igaz, unokatesóm FAT Xbox 360 Elitje (Jasper) amit még 1 évesen vett meg az első tulajától valamikor 2010 körül azóta is üzemel és egyszer volt csak takarításon - javításon viszont soha. Lemezolvasási gondjai viszont vannak.)

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák