-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz nincsnév007 #47399 üzenetére
Simán lehet játék probléma is. Nálunk a lemezes Lego Karib tenger kalózai fagy ki valamelyik pályán. A lemez totál karcmentes.
Úgy oldottam meg, hogy múltkor volt akcióban marketen a játék, megvettem, a lemez meg pihen a polcon.
(Eladni nincs pofám) -
nincsnév007
őstag
Értem köszönöm a válaszokat. Eddig BF3 alatt fagyott le legtöbbször de holnap akkor madj megpróbálom egy másik játékkal is.
-
x360elite
őstag
válasz nincsnév007 #47394 üzenetére
Könnyen kipróbálhatod, hogy a LIVE miatt fagyott a géped, vagy nem.
Ne csatlakozz a LIVE-hoz és kezdj el játszani. Ha OFFLINE is fagy a géped akkor oboa... Ha úgy nem fagy, akkor sanszos, hogy azt a problémát élted át, amit sokan mások is ha ma délután 4:20-tól csatlakozni akartak a LIVE-hoz.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
őstag
válasz nincsnév007 #47394 üzenetére
Fél éve nekem is fagyogatott. Most már piros LED. Így vettem egy újat.
-
MasterMark
titán
-
nincsnév007
őstag
válasz r.levente75 #47393 üzenetére
nekem maga a box fagy. a liveval lehet valami gond?, érdekes
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz nincsnév007 #47392 üzenetére
Az enyém is fagyott, valami gond lehet a bejelentkezéssel központilag. Most sem a legjobb a helyzet.
Reméljük nem állandósul![ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
sziasztok, ma háromszor le fagyott az 360-an, ez jelent valamit? xd
-
V.Stryker
nagyúr
válasz r.levente75 #47390 üzenetére
Óra perc?
Köszi. Nem mintha nagyon kéne valami, csak kíváncsi vagyok.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Várható karácsonyi akciós lista még sehol?
-
-
x360elite
őstag
válasz r.levente75 #47385 üzenetére
Ok és köszi.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #47383 üzenetére
Úgy tudom ITT van belőle.
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #47377 üzenetére
Ha beszerezted, akkor keress majd meg. Játszhatnánk pár meccset.
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #47377 üzenetére
Ez már a Te döntésed. Mondjuk nem tudom, hogy mennyiért láttad boltban, de ahogy néztem market-en is 6000 az ára. Legalább is a dollár mai 296 forintos közép árfolyamát tekintve.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz r.levente75 #47378 üzenetére
Majd megoldják. Engem játék közben dobott ki, de ez előfordul.
Hagyd megnyitva azt az oldalt és néha néha frissítsd. Ha eltűnt a figyelmeztetés, akkor próbálj bejelentkezni.
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #47371 üzenetére
Market-en nem fogod tudni megvenni, de egy konzol üzletben lemezes változatban meg tudod vásárolni.
-
x360elite
őstag
válasz r.levente75 #47373 üzenetére
Itt láthatod, ha a LIVE-al van gond
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz r.levente75 #47373 üzenetére
X-Box Live már többször ledobott az utóbbi 1 órában és alig jelentkezik vissza...
-
r.levente75
addikt
Nálatok is akadozik a bejelentkezés? Egyszerűen nem tudok bejelentkezni, maga a gép pedig tetű lassú.
-
MasterMark
titán
-
szupermacs
veterán
Megoldható az, hogy olyan játékot vásároljak Marketplacen ami az én régiómban nem elérhető? Mortal Kombat vs DCU-t láttam az US oldalon, de bejelentkezve nem engedte megvenni. Valami módja esetleg van annak, hogy beszerezhessem (azon kívül, hogy kiköltözöm Amerikába).
-
őstag
-
Zeki
nagyúr
válasz r.levente75 #47366 üzenetére
Amivel nem kell hogy játszanak, ne legyen a gépen. Ennyi. Úgyis bármikor letölthető.
Én nem tudok olyan elszeparálásról, hogy a felnőtt meg a gyerek játékok egyszerre legyenek a gépen, de a gyerek ne tudjon a felnőttel játszani. -
haris
őstag
válasz redbiro #47364 üzenetére
A legegyszerűbb, ha azt amivel nem akarod hogy játszanak külső hdd.re telepítsd és húzd le a gépről ha befejezted a játékot. Így ők ha akarják sem érik el.
SZERK: ez akkor nem válik be, ha lesz olyan játék ami megköveteli a belső hdd.t
De ha lesz ilyen akkor futunk újabb kört. Kezdetnek meg próbáld így.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz parandroid #47363 üzenetére
nagyon szeretem az online nevelési tanácsadást.
nyilván meg fogom beszélni velük, hogy miért nem játszhatnak bizonyos játékokkal, most is megnézhetnék az összes alient ha akarnák, de nem nézik, pont a fentiek miatt.
szóval partnerként vannak és lesznek kezelve ebben a helyzetben is.ettől teljesen függetlenül, ha van rá megoldás, akkor bebiztosítom.
it never gets easier, you just go faster
-
-
őstag
az nem gond, egyelőre nem szeretném ha neten játszanának, elég ha egymást nyúzzák.
igazából annyi kellene csak, hogy az én live gold accountom alatt megvett játékokkal tudjanak játszani, de ott viszont ne férjenek hozzá mindegyikhez.it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz kgergo23 #47338 üzenetére
Alap esetben sorozatszám alapon megy a garancia. Gyártási dátumtól számítva 29 hónapig tart az alap garancia. Ha te egy túltárolt gépet vettél, akkor nyugta/számla beszkennelős formában a microsoft javítja a garancia indulásának dátumát, és onnantól 24 hónap. Szóval a leendő géped alap garanciája már lejárt. Ha nem lesz róla nyugtád, akkor a garanciát sem fogod tudni módosíttatni.
-
nincsnév007
őstag
sikerültxd
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
sziasztok, battlefield 3-ra feltettem az Update 6-ot de le lehet azt valahogy törölni?
-
KovyZoly
tag
válasz MasterMark #47354 üzenetére
Pl. ma a kisfiammal játszottunk vele vagy 2 órát...
A röhej az, hogy 5-ből 2x megvert 8 évesen... LOL
Igaz, ő egy ps2-vel jászik, tehát nem először vett kontrollert a kezébe, én meg igen -
KovyZoly
tag
Ez remélem nem nekem szólt, mert én még soha nem vettem 2000Ft-nál drágább játékot... csak egy példát írtam.
Igaz, hogy soha nem voltam nagy spíler, mert általában 2. szinten játszottam mindennel, magasabb szinten mindig megvertek. Online meg soha nem játszottam.
NFS széria, COD, Battlefield stb. tehát a populáris játékokkal játszottam, ez most meg már nem is nekem lesz, tehát menjen rajta focis és autós játék, meg vmi mesealapú cucc és ennyi. Erre irányult a kérdés. Nem hardcore játékos vagyok, ezért nem is cél a 2.5x annyiba kerülő one v. ps4 -
Zeki
nagyúr
Ez a most veszek xboxot, de kellenek az új játékok ilyen farok méregetős baromság!
Aki most vesz xboxot, annak minden játék új!
És nagyon sok JÓ játékot lehet a hónapok, évek alatt jó áron kifogni. Csak a topikot kell olvasni. 500-2000Ft között időnként hihetetlen jó és élvezetes játékok jelennek meg.De mindig van aki csak arra gerjed amit holnap adnak ki.... ez beteges. Vegyen akkor One-t. Csak ne sírjon utána, hogy drága a játék.
-
KovyZoly
tag
válasz MasterMark #47351 üzenetére
A most kijött fifa17 nem új? Az pl. 16e Ft
-
haris
őstag
válasz redbiro #47345 üzenetére
A gépen fognak tudni vele játszani egyedül, vagy ketten osztott képernyőn.
Online a barátokkal nem fognak tudni játszani, mert ahhoz Gold live előfizetés kell, az ővék pedig vagy nem live (offline) vagy silver live lesz.(attól függ felengeded őket a netre vagy sem. vagyis megadsz e-mail címet az accountjukhoz vagy sem)
-
KovyZoly
tag
Hello
Kisfiamnak (és ezáltal részint magamnak is) szeretnék venni egy konzolt és ehhez kérnék segítséget.
Pro és kontra érvek érdekelnének leginkább. Új vs. használt.Sajátjaim
Új
Pro:
- mégiscsak új
- 2 év garancia
- 3 db játék (egyes csomagokban)
- 3 hónap Live előfizetés
- relatív olcsóKontra:
- drágák az új játékok
- csak gyári dvd-vel megy
- csak 1 kontrollerHasznált
Pro:
- korlátlan ingyenes játékok
- több kontrollerrel árulják általábanKontra:
- Live bukó (nem mintha tudnám mire jó)
- bármikor beadhatja a kulcsot, rgh-s minimum 4-5 évesek, fiatalabbat nem vennék, mert az nem törhető tudtommalKb. 50 mátyást szánok rá (újonnan 52e a 3 játékos, live előfizetéses csomag). Használtan már ennyiért lehet kapni csippeltet 2 v. akár több kontollerrel, egy rakás játékkal, kicsit többért kinect is van.
Esetleg tanács s jöhet Százhalombatta környékén korrekt bolt van -
őstag
válasz MasterMark #47346 üzenetére
okés, tehát ami a gépen van játék az mind közös használatú, csak meg tudom tiltani bizonyos játékok használatát.
ez hogy működik?
van egy fő account és az a "rendszergazda"?it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz MasterMark #47343 üzenetére
tehát ha én megveszem például az assassin's creedet, meg mondjuk a minecraftet a ms/live accountom alá, akkor engedélyezni tudom, hogy a srácok live accountjával is lehessen használni az utóbbit?
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz Darth_Revan #47335 üzenetére
Kettő játékra lenne most pénzem.. Az egyik páros a Battlefield 3-4 lenne A másik pedig a Gears Of War 1-3 Csak nem igazán tudok dönteni
PSN: joskovagyok199
-
MasterMark
titán
válasz redbiro #47342 üzenetére
Az accountok teljesen külön vannak. Minden Live-os Xbox profilhoz van MS account is. Offline profil az csak önmagában van a gépen.
Ha a gépen lévő játékoknak a géphez tartózó licence is a gépen van, akkor minden profil tudja használni.
Lehet korlátozni a dolgokat.
Switch Tax
-
őstag
sziasztok!
karácsonykor hozzánk kerül egy használt 360-as.
alapvetően az lenne a cél, hogy én és a gyerekek tudjunk játszani rajta, de az én profilomat nem akarom keverni (már az életkorhoz kapcsolódó korlátok miatt sem) a gyerekekével.
nekem van microsoft accountom, gondolom a hard reset után azzal be lehet jelentkezni.a kérdésem arra vonatkozna, hogy milyen struktúrában épülnek fel a profilok a gépben:
- van egy fő acc és az alatt több profil létrehozható?
- vagy minden profil maga egy account is, tehát saját ms acc kellene a gyerekeknek is?
- a telepített játékok melyik acc/profil részére elérhetők?
- tudom korlátozni hogy a hentelős játékokat ne tudják a gyerekek indítani?szóval ha valaki tudna általánosságban pár szót az acc/profil kezelésről, azt megköszönném.
-
AMATŐR
őstag
válasz MasterMark #47340 üzenetére
Köszönöm!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
Lenne egy kérdésem.
Ha eladásra kerül a fiam XBOX360 gépe, előtte milyen dolgokat kell beállítani rajta, hogy gyári beállításra álljon vissza. Gondolok itt a bankkártya adatokra...stb.Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
kgergo23
tag
Szia !
Még nem láttam a gépet, képen se, így ezt állították, de hamarosan lesz személyes találkozás.
Egyébként itt létezik valamilyenféle letiltás ? Bocs a kérdésért de annyira nem ismerem ki magam... Max csak a Live-on lenne letiltás ha már használt igazából ?Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
Tigi
őstag
Ha valakinek kell olcsón Fifa 17 akkor futás a MM-ba.
Most vettem meg 8.990-ért.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Vadernagyúr #47329 üzenetére
Melyik Battlefield? Én BF Bad Company-t tolom most és eléggé elmeroggyant agysejt pustító (jó értelemben)
-
Vadernagyúr
senior tag
Adott az Mx vs Atv Alive játék. Megvettem lemezes változatban. Nézegettem még előtte róla videókat,amiben sokkal több pálya volt meg minden. Mindenki szedett le hozzá DLC-t,vagy ez mitől lehet?
-
kgergo23
tag
Sziasztok !
Garancia témában kérném segítségeteket...
Adott egy Halo 4 témás limitált Xbox 360. A gép bontatlan állapotban leledzik, soha nem volt bekapcsolva és úgy informáltak mivel még nem volt beregelve, ezért lesz rá garancia... No ugye ez már pár éve kijött, de ez tényleg így van ?
Illetve le lehet e mondjuk tiltva valamilyen módon ? Pl. sorozatszám alapján ?
Válaszotokat előre is köszi !
Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
őstag
-
Vadernagyúr
senior tag
Szerintetek Gears of War vagy Battlefield? Csak mert szeretnék lövöldözős játékot venni,de én nem tudok dönteni
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Hol tudnék eredeti vezetékes kontrollert venni a legolcsóbban?
Szerk.: Vagy az ebay es utángyártottak milyenek?
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
x360elite
őstag
Ha valakinek van affinitiása egy jó kis mortal 9 játékhoz, akkor szeretettel várom live-on.
Csinálok egy "HUN" szobát.
[ Szerkesztve ]
-
videki
csendes tag
Sziasztok!
Használtan vennék gyereknek egy x360-t. Hardverben van gyenge pont, ami 3-5 év múlva gyakran megadja magát (optikai olvasó, HDD...?) Ezek egyébként gond nélkül javít(tat)hatók? Kincectel szokott gond lenni?
Kösz.
-
r.levente75
addikt
Kinect party, adventures, kinect sport 1-2, fruit ninja, valamilyen táncos van külön gyerek is. Ezen kívül még sok de az nem biztos, hogy öt éveseknek való.
Freefall racers
Neked a gunstinger szerintem ez a legjobb, vagy wreckateer, de a kung fu panda2 is jó.[ Szerkesztve ]
-
MPM
tag
Beszereztem egy Kinectet én is, melyek azok a játékok, amelyeket mindenféleképpen ki kell próbálnom vele?
Továbbá ~5 éveseknek mit ajánlanátok hozzá? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz V.Stryker #47314 üzenetére
Hátul van, nem látszik.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz r.levente75 #47312 üzenetére
Körülnézek, köszönöm!
Ha esetleg valakinek lenne itt eladó Kinect-e, azért nyugodtan rámírhat!
Slim gépem van, úgyhogy tápkábel nem szükséges. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz r.levente75 #47310 üzenetére
Használt érdekelne, de a lakóhelyemen éppen nincs eladó egy sem!
-
r.levente75
addikt
-
V-I-D-A
aktív tag
Kinect szenzort honnan lehet most legolcsóbban megvenni? Külföldi rendelés is játszik!
-
haris
őstag
válasz A_ScHuLcZ #47305 üzenetére
A gépet itt nem tartjuk sokra, de a Guitar hero szett szerintem 20ezer körül ér.
Én e-bay-en nézegetek már egy ideje, elég nagy a szórás.A Dob+1db gitár+mikrofon+játék szett 10-15ezer Ft között megy,
A Gitár+játék kombináció 3-8 ezer Ft állapottól és a gitártól függően. A Warrior of Rock és a Metalica gitárok drágábban mennek, a LesPaul és World tour (ennek nem tudom mi a pontos neve) olcsóbbakigaz ezek hazaszállítása + kb 6000ft
Ha rám hallgatsz, külön-külön adod el
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz r.levente75 #47306 üzenetére
Értem, bocsánat.
Akkor maradjunk csak a GH szettnél, az körülbelül mit érhet? (elfelejtettem írni, de van egy hagyományos wireless kontroller is hozzá)
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Vajon mennyit érhet most egy flashelt, hűtésmoddolt X 360 60GB + egy teljes Guitar Hero szett? (dob, 2 gitár, 1 mikrofon, eredeti GH World Tour)
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
MasterMark
titán
-
őstag
válasz MasterMark #47302 üzenetére
Az nem , nem akarunk mégegy töltőt meg felesleges kütyüket a szobában.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
MasterMark
titán
-
őstag
Hello, valakinek van infója arról hogy hol lehet venni vezetékes irányítót PC-hez? Mert most feltúrtuk Győrben az összes objektumot , de sehol semmi.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Thrustmaster T248
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest