-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Fene se érti ezt.
Fogta magát az Xbox és ledobta magat liveról. Viszont nem tud újra csatlakozni.
Ugye nálam kábellel csatlakozik a routerhez. Mivel net van más rákötött eszközön, ezért gondoltam, hogy majd WiFi-vel hátha, hát nem. Úgyse tud csatlakozni a routerhez (box, kapcsolat tesztelésénél már az első pontnál elverzik a drága). Na jó akkor "B" terv: osszunk neki mobilnettet (tapasztaltam, megy vele). Hat itt se csatlakozott és ugyan ott van a hiba is. Na jó akkor marad a "C" lehetőség tegyük ki az ablakba a boxot, mert így veszi a közeli étterem Free WiFi-jét. Ezzel is ugyan az a hiba.
De a poén az egészben, hogy mind a routeren DHCP-ban, mind a telefonomon (az éttermet nem tudom de ott is biztos) látszik, hogy csatlakozva van, viszont tesztelésnél hálózati forgalmat nem bonyolít.
Viszont mire ezt a hozzászólást megírtam l, helyreállt, és tud csatlakozni újra. Amúgy ilyen már máskor is volt, csak akkor nem próbáltam más eszközzel netet adni neki.
Ez most egyébként jelentheti-e azt, hogy döglődik a Xbox hálózati vezérlője, vagy csak átmeneti hülyeség, esetlegesen így büntet a MS azért mert elgondolkoztam a konkurencia terméken?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest