Új hozzászólás Aktív témák

• negyven2

veterán

Fene se érti ezt.

Fogta magát az Xbox és ledobta magat liveról. Viszont nem tud újra csatlakozni.

Ugye nálam kábellel csatlakozik a routerhez. Mivel net van más rákötött eszközön, ezért gondoltam, hogy majd WiFi-vel hátha, hát nem. Úgyse tud csatlakozni a routerhez (box, kapcsolat tesztelésénél már az első pontnál elverzik a drága). Na jó akkor "B" terv: osszunk neki mobilnettet (tapasztaltam, megy vele). Hat itt se csatlakozott és ugyan ott van a hiba is. Na jó akkor marad a "C" lehetőség tegyük ki az ablakba a boxot, mert így veszi a közeli étterem Free WiFi-jét. Ezzel is ugyan az a hiba.

De a poén az egészben, hogy mind a routeren DHCP-ban, mind a telefonomon (az éttermet nem tudom de ott is biztos) látszik, hogy csatlakozva van, viszont tesztelésnél hálózati forgalmat nem bonyolít.

Viszont mire ezt a hozzászólást megírtam l, helyreállt, és tud csatlakozni újra. Amúgy ilyen már máskor is volt, csak akkor nem próbáltam más eszközzel netet adni neki.

Ez most egyébként jelentheti-e azt, hogy döglődik a Xbox hálózati vezérlője, vagy csak átmeneti hülyeség, esetlegesen így büntet a MS azért mert elgondolkoztam a konkurencia terméken?

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák