Aktív témák
-
sgx
tag
Hali!
Tud valaki olyan oldalt mondani ahol meg tudom nezni az egyes platformok jatek eladasi listajat akar orszagokra lebontva?
-
sgx
tag
Udv!
Van barmi kulonbseg a Halo 3 es a Halo 3 (classic) kozott a boriton kivul?
-
sgx
tag
Mi a kulonbseg akozott h egy jatek classic avagy sem?
Pl. a GOW 1 classic es a GOW kozott mi a kulonbseg? -
sgx
tag
Tervbe van veve h nyitok az FPS vonal fele, es ezert kellene olyan jatek amivel az elso lepcsofokot meg tudnam tenni...anno CS-vel jatszottam, ami bejott bar a tobbiekhez kepest lama voltam Ezert kene elso korben egy olyan jatek amiben ervenyesulni tudnek h megjojjon a kedvem hozza
-
sgx
tag
Egy teljesen amatornek melyik FPS jatekot ajanlanatok amelynek legkonnyebb az iranyitasa? COD4, MOHA, Operation flashpoint 2 vagy vmi mas esetleg?
-
sgx
tag
válasz heihachi #39209 üzenetére
jol latod, 65-ert vettem naluk...aznap az oldalukon 65-ert is arultak, tehat eleve ugy mentem oda h 65-ot fizetek...az en szemelyes problemam h csak aznap ertem ra megvenni mikor magasabb volt az ara, ami meg igy is ugyanannyi volt mint barmely mas boltban...
amugy a bolt kivalasztasaban fontos szerepe volt a lakohely kozelsegenek, az egesz varoson at nem akartam hurcolni a cuccot... -
sgx
tag
Hat nem tudom...2 boltjuk is van, en a kispestiben vettem meg az Elite-emet, es meg voltam/vagyok veluk elegedve...igaz h a neten elotte 2 nappal es utana 2 nappal is 62990-ert arultak a forza 3-as pakkot, en meg 65-ert vettem, de 2 rugon nem fogok agyalni es idegeskedni...a lenyeg a szamla, es ha esetleg problemas lesz az xbox akkor tudjam hasznalni a garanciat...
Amugy ha jol latom meg igy felemelve is olcsobb az MW2-es pack naluk mint a legtobb helyen...
-
sgx
tag
Hali!
Van annak vmilyen modja h feliratos filmet le tudjak jatszani xbox-on? Ha igen akkor mi lenne a teendo?
-
sgx
tag
Lenne meg1 kerdesem:
Van ez a bolt: [link]
Na mar most itt az elite fifa '10-zel 9k-val dragabb mint forza 3-mal, marpedig a 2 jatek kozott sztem arban nincs ennyi...A kerdesem az h azert a 9k kulonbseg mert a forza-s regebbi xbox? vagy mi lehet ennek az oka? -
sgx
tag
Sziasztok!
Mivel nem vagyok egy nagy jatekos, de ha idom engedi akkor minosegi jatekkal szeretnek jatszani ezert egy olyan kerdesem lenne h pl. mennyivel szebb a jatek grafikaja, jobb a jatekelmenye egy iden kijott jateknak mint egy tavalyinak/regebbinek? pl. cod 3 - cod 4 - cod 5, dirt - dirt 2, fifa '09 - fifa '10, forza 2 - forza 3, madden nfl '09 - madden nfl '10, nfs sorozat, gof - gof 2...
Illetve meg azt kerdeznem h egy jelenleg 12-13k-s jatek mennyi ido utan szokott kb. a felebe kerulni?
-
sgx
tag
Sziasztok!
Lenne par kerdesem xbox 360-nal kapcsolatban.
Az elso az lenne h az elite jasper alaplappal mennyire hangos? ha akkor jatszok mikor csend van a lakasban akkor az zavaro tud lenni?Masik kerdesem az okositassal kapcsolatos. Anelkul tudok nem eredeti jatekkal jatszani vagy felejtos a tortenet? Nem szeretnek garanciat veszteni, de havi 1-2 jateknal is szeretnek tobbet kiprobalni...
Ha felejtos a tortenet akkor okositas utan nem kell attol felnem h egy frissites utan - mar ha enged olyankor frissiteni - nem tudok tovabb a nem eredeti jatekkal jatszani?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest