Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xirtam #44114 üzenetére
Komolyan ezért akar venni? Inkább mosson kezet ahogy tanácsoltad és fogjon egy fogpiszkálót és azzal kotorja ki a kaja és retekmaradékot azt az egész joyt törölje át valami gagyi arcszesszel amit nem használ. Én így csináltam. Tökéletesen tisztít és zsírtalanít és még jó illatú is lesz a joya. A nehezebben hozzáférhető helyen pedig fültiszítító + arcszesz használata javasolt. Legalábbis én anno így pucoltam ki a mocskos kontrollert. És szétszedni sem kell. Egyszerű meló, kb 5 perces meló, ha még közben megy a mauuunnika show akkor 10
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest