-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz Viktor77 #61190 üzenetére
Sose hasznaltam clique-t es sose volt hatranyom emiatt. Ezt nem flex miatt irom, csak nem feltetlen az az egyetlen mukodo megoldas. Teny, hogy kenyelmes, de ki mihez szokott, kinek mi all a kezere.
Amig kasztolsz tok mindegyk, hogy az egeret mozgatod vagy egeret mozgatod es meg clickelsz egyet kozben, mert van idod ra.. Meg insnatok eseteben is van gcd, ami totalisan elegendo ido ujabb targetek keresesere. -
ígyvanferi
addikt
Szerintem pont, hogy ilyen helyzetben nem fog számítani az a tized (század?) másodperc, amivel te hamarabb nyomod rá a healt valakire. Ha beüt a krach, ettől még megpusztul a brigád. Viszont egy progress raiden megértem, hogy számítanak a tizedek.
Próbáltam annak idején a Clique-et, de nekem nem vált be, én maradtam a ráklikkelek és utána castolom módszernél. Na nem is voltam hc raider. -
nonsen5e
veterán
Akkor van értelme / kötelező ilyen, meg olyan addonokat használni hozzá, ha a jelenlegi healelési módszerrel (vegyük pl. a klikk majd healt) lassabban healel mint a global cooldown (vagy legtöbb esetben a cast time). Amennyiben nem, teljes mértékben egyéni preferencia kérdése, mert ugyanolyan effektíven healelhet az ember.
Mister_X: Remélem csak nekem nem jön át a mondandód, de ugye tudod, hogy az Eternal Flamet (avagy Word of Gloryt) nem csak 1 HP-val lehet használni? Max. 3-at használ, és felemésztett HP függvényében nagyobbat healel.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32