-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_xp
senior tag
válasz elit_hun #12343 üzenetére
Na, ezt azért nem mondanám, ha én látom meg előbb az ally-t akkor neki csuktak söpörtek, csak mondjuk nem vagyok egy pvp vérpistike. amúgy aff nekem nem jön be, szépen rakosgatom rá az átkokat, azt várok, várok, közben kávézok, aha, köcce nem. Destroval kb 10 sec alatt ölök meg egy mobot, sőt a manna sem volna gond, csak akkor meg szügyig vagyok ss-el. Lehet, hogy te pihenés nélkül ölsz 20 mobot, de én addigra már az inn-ben iszogatok, mikor te még ölöd a mobot
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Lapozzunk! MSI Z370 SLI Plus ATX S1151-V2 DDR4 OEM ALAPLAP INGYÉ FOX
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? ÁRGARANCIA! INGYEN SZÁLLÍTÁS/ÁTVÉTEL, RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 3 3100 (16 MB Cache 3.9 GHz), 16 GB 3200 MHz Ram, RTX 2060, 256 M.2., 512 GB SATAIII SSD.
- DVI, DVI/HDMI átalakítóval, Display kábel, Kártya olvasó, Jack kábel átalakító
- MANDA GAMER-PC, MSI B560 WiFi&BT, RTX 3060 12GB, i5-11400F, 32GB DDR4, 1.5TB PCIe M.2 SSD, 750W 80+
- TRUST 23786 Halyx Aluminium 4-Port Mini USB Hub
- RYER kárpittisztitó eladó! Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest