Hirdetés
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz Sontir Fel #48604 üzenetére
Így már értem. De akkor lehet jobban járnál ha visszavennéd az IS3-mat. Csak, hogy legyen valami ami nem viszi annyira a pénzt.
-
D.Orion
veterán
válasz Sontir Fel #48600 üzenetére
Bakker... IS8-on ezerszer könnyebb lenne kifejleszteni a T10 gun-t... Gondolkozzál már, IS8-al kevesebbszer dob T10 csatába, mint IS4-el...
Ha meg IS3-mat BL9 nélkül toltad, akkor vagy imádod szívatni magadat vagy csak egyszerűen nem szereted ha könnyen mennek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
válasz Sontir Fel #48600 üzenetére
és akkor IS3at is BL-9 nélkül játszottad? ja és akkor is-8on nem lenne egyszerűbb kifejleszteni? nem olyan veszteséges és kisebb besorolás + plusz nem szúrsz ki a csapatárssakkal se.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
válasz Sontir Fel #48593 üzenetére
Most komolyan a stock ágyúval játszol IS4en? ...
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Paul119
addikt
Engem ma lott meg 4x egy alap loveges is4 az volt a vicc hogy mind sebzett is ,bar a random faktor neki kedvezett,
Orion: teszten probalgattam meg az elso fazisban,nem volt rossz,de a lasu torony az rohadt idegesito ,mint egy t49[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
CptMisi
őstag
Akkor meséld el nekem, hogy miért az IS4-el húzod ki az M62-t! Mert erre nagyon kíváncsi lennék. Gondolom te nem kaptad meg az IS8at, ami egy szinttel kisebb, nem viszi annyira a pénzt és ott van rajta a BL-9, ami mégiscsak egy 9es löveg.
Épp az előbb volt egy csata Dragons Ridgen, ahol az IS4ünknek D25T volt, és az e100-on és rajtam kívül mindenki elszaladt az ellenség elől.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
D.Orion
veterán
válasz Sontir Fel #43480 üzenetére
Ha az embernek van prémiumja és mondjuk naponta ráér 5-6 órát játszani, akkor maximum 3 nap alatt összehozható az az összeg. Én úgy tervezem, hogy IS4-et megszerzem most hétvégére és hétfőre ki is fejlesztem rá a tornyot + a löveget. A többi marad patch utánra. IS7-et nem is akarom kifejleszteni, mert nincs milyen legénységet beleraknom. IS3 legénységén most a 3. skill edződik, mert a KV3-ból hoztam át. Úgy vagyok vele, hogy egy leendő T10 tankban lévő legénységnek minimum 3 skill-je legyen. Az új IS7 vonalon elindulok majd a KV 2 skill-es legénységével, mire IS7re érek vele azok is lesznek 3 skill-es csávók. A gond az, hogy a leendő két T9 tankba honnan fogok legénységet rakni, mivel megtartom azokat is. IS3 is igazából kéne, mert T8ra nagyon jó. Kezdek gondban lenni a sok tankommal, jó lesz ha már nem jön több tech tree fejlesztés és ingyen tank, hogy a régiekkel is tudjak törödni.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Sontir Fel #42274 üzenetére
hétköznapokon napi 20 meccsel számolok, hétvégéken meg napi 30-cal, így ha beleveszem h a napi első win-ek 2 illetve 3x-os szorzót adnak, bele kell h férjek kár h hétköznapokon nem igazán érek rá
-
athomi
veterán
válasz Sontir Fel #42261 üzenetére
hónap végén, de nem bánnám ha kicsit csúszna, mert én is az IS4-re gyúrok. nekem már az IS3 megvan, de nem tudom h tudnám leggyorsabban összegyűjteni azt a ~170.000 tp-t :S fejlesszek vagy ne? :S
-
Werewolf20
tag
válasz Sontir Fel #39799 üzenetére
Hát ha a 7.1.1 ből átraktál már mindent a 7.2 mappába akkor igen bezavarhat valami mod ami előző verzióhoz volt. Ha még semmit nem nyúltál a res_mods mappán belül akkor valami más lehet a gond.
It's not the destination...but the drive there
-
Werewolf20
tag
válasz Sontir Fel #39795 üzenetére
Valamelyik mod-odat nem viszi az új verzió
-
Dobi 562
addikt
válasz Sontir Fel #37211 üzenetére
Letöltöd a mod-ot és kicsomagolod ide: World_of_tanks\res_mods\0.7.1.1\
Keress vissza a fórumon, már leírták hogy kell a frissítés után újratelepíteni a modokat.
-
StoneBridge
senior tag
válasz Sontir Fel #35579 üzenetére
Igazi fragvadasz, sose tanul meg igazan jol jatszani es nem rimankodni, mint valami hableany.
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Fail3D!
addikt
válasz Sontir Fel #35579 üzenetére
minek nekem barat ha ilyen jo ellensegge valik
-
fsb1000
nagyúr
válasz Sontir Fel #35300 üzenetére
Lehet én is eladnám... csak egy acc...
De utána reggelnék újjat és GOLD-ot vennék a teljes árból.
Mostmár tudom, hogy lehet hatékonyan fejlődni és jó statot összehozni.Persze az első élmény az igazi. Még Type 59 nélkül hoztam össze a Tigriseket, Pantherokat és az E100-at.
-
Djuree
félisten
válasz Sontir Fel #35294 üzenetére
éppen a fejlődés a játék lényege. vennék 100k-ért egy olyan accot amin megvan minden tank maxolva (mert amennyi játék ehhez kell, időben mérve megérne ennyit). hamar megunnám, semmi értelme nem lenne.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vbbb
addikt
Biztosan akad aki fizet jó pénzeket egy fullos accountért, csak én még nem találtam meg azt a fórumot ahol hirdetik.
fsb1000:
Ahol szar van ott veréb is van...
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Eladókat már láttunk 50-80K HUF-ért. Vevőt még nem.
-
marked one94
őstag
válasz Sontir Fel #35234 üzenetére
T29nél, gyorsabb ,jobb páncél és torony, gyorsabban lő az ágyú Szerintem a legjobb t8as heavy tank.
Sontir Fel: ugyan az csak jobb lesz a Rof-ja.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
fsb1000
nagyúr
válasz Sontir Fel #35231 üzenetére
Ha neked jól megy a T29, akkor a csatamezők Királya leszelk T32-vel!
(grat! szép eredmény)
---
(#35225) Plokijuma: Ezt néha én is tapasztalom. Fedezék mögül lövöldözgetjük egymést 1 vs 4 és a 4 db 1 tierrel kisebb tank nem mer rámrontani, pedig simán kilőnének. Max. eggyel tudnék végezni.
Persze soha nem lehetnek biztosak abban, hogy a bokrokban/távolban nincs TD, ami tudna támogatást adni, de nem látják.[ Szerkesztve ]
-
válasz Sontir Fel #32120 üzenetére
Valami ATI driver probléma. A fórumon már többen kérdezték, ha visszakeresel biztosan megtalálod a megoldást.
A KV témában annyit szólnék hozzá, hogy random csatába a 107mm-es löveg jobb.
Ügyelni a kötőjelekre, a T-28 (orosz med) nem azonos a T28-al (US TD), ahogy a T-34 és T34 sem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz Sontir Fel #30978 üzenetére
a pesten termelt gdpnek legalább 95%a szolgáltatás. ami a sok ember miatt tesz ki akkora hányadot a teljesből. valamint hozzátartozik, hogy a pesti átlagkereset kb 1,5-2x az országosnak. ez nagyobb vásárlóerőt jelent, ami megint a pesti gdpt növeli.
termelés sajnos jelenleg sincs pesten.
szolgáltatás meg könnyen költöztethető.
tehát a bkvnak szánt pénzből simán költöztethető lenne akár vidékre is.
(jó persze ez hülyeség, mert 1%át nem lehetne elköltöztetni annyiból)de úgy gondolom, nem arról szól ez a dolog, hogy kell-e a bkv vagy nem, mert természetesen kell. a vita arról szól ki fizesse ezt meg.
vázolok egy másik esetet:
nincs útdíj, bkv nem kap állami támogatást a teljesen jogos vidéki tiltakozás miatt.
bkv csökkenti a járatok számát, ami 3x win neki: fele annyi busz, fele annyi benzin és szervíz, fele annyi alkalmazotti bér, kevesebb ellenőr is kell.eredmény: a ritkább járatok szinte biztosan busz.rar módon fognak kinézni.
hogy kizárják az emberek egy részét, ezzel csökkentve a zsúfoltságot, tovább emelik a díjakat. végeredmény az lesz, hogy kb 50%al többe kerül a bkv, az emberek 30% gyalog vagy autoval fog közlekedni, ezzel dugókat és nagyobb szmogot előidézve.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Sontir Fel #30950 üzenetére
Nagyon biztos, mivel a tech tree szerint illetve minden előzetes hír szerint egy új tank jön a Kv3 helyére, és ez a kompenzáció az "elvesztett tier 6-os" szintért.
=^-^=
-
virkir
veterán
válasz Sontir Fel #30945 üzenetére
Ha ki van fejlesztve akkor a patch előtt mindenképpen mert kapsz érte egy plusz tankot slottal legénységgel.
Ha utána mindkettőt eladod akkor sem bukhatsz rajta."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz Sontir Fel #30920 üzenetére
Első hsz., Hasznos statok az accountodról.
Blom: Tizenezer xp az sok? ezután csak több lesz.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Werewolf20
tag
Itt is van: Tessék
-
psycroptic
őstag
Az első HSZ-ben megtalálod a választ. Linkesítve van.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Djuree
félisten
ez engemet is érdekelne.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest