Hirdetés
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Sontir Fel #48604 üzenetére
Így már értem. De akkor lehet jobban járnál ha visszavennéd az IS3-mat.
Csak, hogy legyen valami ami nem viszi annyira a pénzt.
-
D.Orion
veterán
válasz
Sontir Fel #48600 üzenetére
Bakker... IS8-on ezerszer könnyebb lenne kifejleszteni a T10 gun-t... Gondolkozzál már, IS8-al kevesebbszer dob T10 csatába, mint IS4-el...
Ha meg IS3-mat BL9 nélkül toltad, akkor vagy imádod szívatni magadat vagy csak egyszerűen nem szereted ha könnyen mennek a dolgok.
-
marked one94
őstag
válasz
Sontir Fel #48600 üzenetére
és akkor IS3at is BL-9 nélkül játszottad? ja és akkor is-8on nem lenne egyszerűbb kifejleszteni? nem olyan veszteséges és kisebb besorolás + plusz nem szúrsz ki a csapatárssakkal se.
-
marked one94
őstag
válasz
Sontir Fel #48593 üzenetére
Most komolyan a stock ágyúval játszol IS4en? ...
-
Paul119
addikt
válasz
Engem ma lott meg 4x egy alap loveges is4 az volt a vicc hogy mind sebzett is ,bar a random faktor neki kedvezett,
Orion: teszten probalgattam meg az elso fazisban,nem volt rossz,de a lasu torony az rohadt idegesito ,mint egy t49 -
CptMisi
őstag
válasz
Akkor meséld el nekem, hogy miért az IS4-el húzod ki az M62-t! Mert erre nagyon kíváncsi lennék. Gondolom te nem kaptad meg az IS8at, ami egy szinttel kisebb, nem viszi annyira a pénzt és ott van rajta a BL-9, ami mégiscsak egy 9es löveg.
Épp az előbb volt egy csata Dragons Ridgen, ahol az IS4ünknek D25T volt, és az e100-on és rajtam kívül mindenki elszaladt az ellenség elől.
-
D.Orion
veterán
válasz
Sontir Fel #43480 üzenetére
Ha az embernek van prémiumja és mondjuk naponta ráér 5-6 órát játszani, akkor maximum 3 nap alatt összehozható az az összeg. Én úgy tervezem, hogy IS4-et megszerzem most hétvégére és hétfőre ki is fejlesztem rá a tornyot + a löveget. A többi marad patch utánra. IS7-et nem is akarom kifejleszteni, mert nincs milyen legénységet beleraknom. IS3 legénységén most a 3. skill edződik, mert a KV3-ból hoztam át. Úgy vagyok vele, hogy egy leendő T10 tankban lévő legénységnek minimum 3 skill-je legyen. Az új IS7 vonalon elindulok majd a KV 2 skill-es legénységével, mire IS7re érek vele azok is lesznek 3 skill-es csávók. A gond az, hogy a leendő két T9 tankba honnan fogok legénységet rakni, mivel megtartom azokat is. IS3 is igazából kéne, mert T8ra nagyon jó. Kezdek gondban lenni a sok tankommal, jó lesz ha már nem jön több tech tree fejlesztés és ingyen tank, hogy a régiekkel is tudjak törödni.
-
athomi
veterán
válasz
Sontir Fel #42274 üzenetére
hétköznapokon napi 20 meccsel számolok, hétvégéken meg napi 30-cal, így ha beleveszem h a napi első win-ek 2 illetve 3x-os szorzót adnak, bele kell h férjek
kár h hétköznapokon nem igazán érek rá
-
athomi
veterán
válasz
Sontir Fel #42261 üzenetére
hónap végén, de nem bánnám ha kicsit csúszna, mert én is az IS4-re gyúrok.
nekem már az IS3 megvan, de nem tudom h tudnám leggyorsabban összegyűjteni azt a ~170.000 tp-t :S fejlesszek vagy ne? :S
-
Werewolf20
tag
válasz
Sontir Fel #39799 üzenetére
Hát ha a 7.1.1 ből átraktál már mindent a 7.2 mappába akkor igen bezavarhat valami mod ami előző verzióhoz volt. Ha még semmit nem nyúltál a res_mods mappán belül akkor valami más lehet a gond.
-
Werewolf20
tag
válasz
Sontir Fel #39795 üzenetére
Valamelyik mod-odat nem viszi az új verzió
-
Dobi 562
addikt
válasz
Sontir Fel #37211 üzenetére
Letöltöd a mod-ot és kicsomagolod ide: World_of_tanks\res_mods\0.7.1.1\
Keress vissza a fórumon, már leírták hogy kell a frissítés után újratelepíteni a modokat.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
Sontir Fel #35579 üzenetére
Igazi fragvadasz, sose tanul meg igazan jol jatszani es nem rimankodni, mint valami hableany.
-
válasz
Sontir Fel #35579 üzenetére
minek nekem barat ha ilyen jo ellensegge valik
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Sontir Fel #35300 üzenetére
Lehet én is eladnám... csak egy acc...
De utána reggelnék újjat és GOLD-ot vennék a teljes árból.
Mostmár tudom, hogy lehet hatékonyan fejlődni és jó statot összehozni.Persze az első élmény az igazi. Még Type 59 nélkül hoztam össze a Tigriseket, Pantherokat és az E100-at.
-
Djuree
félisten
válasz
Sontir Fel #35294 üzenetére
éppen a fejlődés a játék lényege. vennék 100k-ért egy olyan accot amin megvan minden tank maxolva (mert amennyi játék ehhez kell, időben mérve megérne ennyit). hamar megunnám, semmi értelme nem lenne.
-
vbbb
őstag
válasz
Biztosan akad aki fizet jó pénzeket egy fullos accountért, csak én még nem találtam meg azt a fórumot ahol hirdetik.
fsb1000:
Ahol szar van ott veréb is van...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Eladókat már láttunk 50-80K HUF-ért. Vevőt még nem.
-
marked one94
őstag
válasz
Sontir Fel #35234 üzenetére
T29nél, gyorsabb ,jobb páncél és torony, gyorsabban lő az ágyú
Szerintem a legjobb t8as heavy tank.
Sontir Fel: ugyan az csak jobb lesz a Rof-ja.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Sontir Fel #35231 üzenetére
Ha neked jól megy a T29, akkor a csatamezők Királya leszelk T32-vel!
(grat! szép eredmény)
---
(#35225) Plokijuma: Ezt néha én is tapasztalom. Fedezék mögül lövöldözgetjük egymést 1 vs 4 és a 4 db 1 tierrel kisebb tank nem mer rámrontani, pedig simán kilőnének. Max. eggyel tudnék végezni.
Persze soha nem lehetnek biztosak abban, hogy a bokrokban/távolban nincs TD, ami tudna támogatást adni, de nem látják. -
Arpee78
senior tag
válasz
Sontir Fel #32120 üzenetére
Valami ATI driver probléma. A fórumon már többen kérdezték, ha visszakeresel biztosan megtalálod a megoldást.
A KV témában annyit szólnék hozzá, hogy random csatába a 107mm-es löveg jobb.
Ügyelni a kötőjelekre, a T-28 (orosz med) nem azonos a T28-al (US TD), ahogy a T-34 és T34 sem ugyanaz.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Sontir Fel #30978 üzenetére
a pesten termelt gdpnek legalább 95%a szolgáltatás. ami a sok ember miatt tesz ki akkora hányadot a teljesből. valamint hozzátartozik, hogy a pesti átlagkereset kb 1,5-2x az országosnak. ez nagyobb vásárlóerőt jelent, ami megint a pesti gdpt növeli.
termelés sajnos jelenleg sincs pesten.
szolgáltatás meg könnyen költöztethető.
tehát a bkvnak szánt pénzből simán költöztethető lenne akár vidékre is.
(jó persze ez hülyeség, mert 1%át nem lehetne elköltöztetni annyiból)de úgy gondolom, nem arról szól ez a dolog, hogy kell-e a bkv vagy nem, mert természetesen kell. a vita arról szól ki fizesse ezt meg.
vázolok egy másik esetet:
nincs útdíj, bkv nem kap állami támogatást a teljesen jogos vidéki tiltakozás miatt.
bkv csökkenti a járatok számát, ami 3x win neki: fele annyi busz, fele annyi benzin és szervíz, fele annyi alkalmazotti bér, kevesebb ellenőr is kell.eredmény: a ritkább járatok szinte biztosan busz.rar módon fognak kinézni.
hogy kizárják az emberek egy részét, ezzel csökkentve a zsúfoltságot, tovább emelik a díjakat. végeredmény az lesz, hogy kb 50%al többe kerül a bkv, az emberek 30% gyalog vagy autoval fog közlekedni, ezzel dugókat és nagyobb szmogot előidézve.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Sontir Fel #30950 üzenetére
Nagyon biztos, mivel a tech tree szerint illetve minden előzetes hír szerint egy új tank jön a Kv3 helyére, és ez a kompenzáció az "elvesztett tier 6-os" szintért.
-
virkir
veterán
válasz
Sontir Fel #30945 üzenetére
Ha ki van fejlesztve akkor a patch előtt mindenképpen mert kapsz érte egy plusz tankot slottal legénységgel.
Ha utána mindkettőt eladod akkor sem bukhatsz rajta. -
vhw
addikt
válasz
Sontir Fel #30920 üzenetére
Első hsz., Hasznos statok az accountodról.
Blom: Tizenezer xp az sok? ezután csak több lesz.
-
Werewolf20
tag
válasz
Itt is van: Tessék
-
psycroptic
őstag
válasz
Az első HSZ-ben megtalálod a választ. Linkesítve van.
-
Djuree
félisten
válasz
ez engemet is érdekelne.
Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest