Hirdetés
Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz fsb1000 #41227 üzenetére
Na...Nem azt mondom, hogy ha van 5 killem, akkor mindenki álljon meg, hogy nekem meglegyen a hatodik. Nem várom el, hogy ha már több perce küzd vele, akkor azt nekem hagyja; hogy megvárják, míg én átvánszorgok a fél pályán. De ha addig nem lőtte, amíg le nem sebeztem 10%ra, akkor ne lője már ki, mikor már csak egy kell neki. Vagy akkor lője végig, és ha úgy jön ki, hogy az utolsó lövés az övé, hát nem baj, örülök, hogy nyertünk legalább; de hogy direkt arra vár, az ...
Paul119: na ez a különbség...Tegnap T34-gyel felmentem Mines-on középre, mert rajtam kívül csak egy m103 ment fel, de ő teljesen, én meg a sziklánál maradtam. Megjelent 2 T9 tank a szikla túloldalán, a szigetről lőtt egy M103, Panther2, hátulról 13 90... Elindult fel a két T9, egyikbe belelőttem, de ennyit tudtam, aztán legurultam fedezékbe. Erre beírja az M103unk, hogy kösz, meg írta a hülyeségeit. Amikor meg nyomtam, hogy Help!, akkor senki nem segített, de még az arty sem lőtt volna rá a felmenő tankokra.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous