Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz Arpee78 #34128 üzenetére
Pont tegnap volt nekem hasonló, igaz pár tierrel fentebb.
Nekem volt egy tökéletesen játszó Tiger P-s társam, illetve egy Type is besegített egy kicsit, miután kijött az afk-ból. Én eggyel föntebb védek ilyenkor, ahogy a replay-en is látszik. Így mikor jönnek fel, lehet hasat lőni, lásd. IS-7 esetében. És persze neked a trollgunos KV ellen nem sok esélyed volt. Érdemes megnézni, hogy a Tiger P-ben ülő játékos átlagos eff értékkel rendelkezik mégis tökéletesen méri fel a helyzetet és nem rohan az IS-7 karmaiba. Jól használja a tankját, jól játszik egyszerűen. Én kétszer elcsesztem 1-1 lövést a két zsebcirkálóba, de a T-50-2-őt az arty-k gyönyörűen megoldották, a francia meg hibázott, hogy nem velem próbálkozott. Amit még talán érdemes megfigyelni, hogy próbálni kell az adott ellentank rád merőleges felületét lőni. Az IS-4 esetében párszor látszik, hogy jól sikerült ez, persze párszor meg nem, de én is csak átlagos vagyok.
CactuS: Jogos, nagyon sokszor az arty-kon dől el egy csata, nagyon nem szeretem. Főleg ezért, nem is azért, hogy kilőnek.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest