Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jr1994

addikt

válasz DaveHutt #47051 üzenetére

Lóól gecc tesa xD link :U

A kampányt időhiány miatt nem vállaltam, ha kell besegítek a klánnak, de a random is jó, szakaszban tier9-10 jó móka szokott lenni.
    A T54E1-et yolo módban használom (kóla, full gold) mert vicces és mert megtehetem és nem érdekelnek a mínuszos csaták. De a tankhúzás után mostanában mindig előkerül a Bat, a legjobb tank a játékban. T71-gyel is szeretek menni csak nem érzem teljesen fair-nek annyira erős és olyan kis szintű tankkal amúgy sincs kedvem játszani. De ha végre kihúzom belőle a T69-et, akkor megy is vissza a legénység a T49-be, már hiányzik az a tank.

Én azóta élvezem jobban a játékot amióta megtanultam játszani :DD és röhögök a botokon, bármelyik oldalon is vannak.

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

• galervin93

addikt

válasz DaveHutt #47051 üzenetére

Jogos. :-) Én annyira nem izgatom magam a dolog miatt, de pl. a minap 2 sebző tárat nyomtam az E1-gyel, az egyik 1480, a másik 1510 sebzés. Ez nyolc lövés, ebből egy volt 400 felett, a többi messze alatta. Persze van hogy a 420-470-es rollokat nyomja. Így nem olyan egyszerű előre számolni, táras gépnél pedig hatványozódik a dolog. Azért 1500 potenciális sebzéssel nyugodtan kalkulálhatok, de ha szopok és kapok egy tár low-rollt, lehet hogy a meccs megy el rajta... Persze ezt is visszakapom majd, de az elúszott szitut az már nem menti meg, hogy két meccsel később többet tudtam sebezni.
    Ettől függetlenül kell az rng, csak bizonyos esetekben már túl sok. (Valóságban a Tigris pontossága ugye... Akkor egy T10-es gépnek a legyet is le kellene kapni...)

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák