- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
sziasztok
Hol tudom megnézni illetve felhasználni a lövedék tokent?Visszaolvasgattam a kifejezésre, de sehol nem találtam rá utalást
KösziAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
helló.
Van a garázsomba egy T44 FL kozepes prem, nem az enyém nincs vele még egy csatám sem, s mégis ott figyel, egy 100%os legénységgel.
Ezt vajon majd visszaveszik? bár nem fizettem érte , lehet jobb lenne ha szólnék a supprtnak nehogy bajom legyen?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
-
Taktoj
aktív tag
Ma 35 m40/43 as meccset mentem vagyis tegnap kezdtem, le akartam 5x zni a legénységet.
most sikerült. 34 vesztes csata után nyertünk. s ez egymás után megszakytás nélkül, max annyi volt hogy szervert váltottam , de nem hozott eredményt.
ebből azt vonom le következtetést, hogy a legfontosabb egy 10 es meccsen az én kis 8as artym 1000 pont sebzése, bár nem egy pálya volt ahol 0 sem volt, igaz még ezzel a vacak eredménnyel is 90% ban top 5-7 xp t kaptam.olyan 25 től már irtam egy go hurrat a napi statommal... s mindig biztattak de a 0:15 !!! t nem egyszer láttam ebben a 35 meccsben.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz h1mpi #109421 üzenetére
hiába a kicsinél a 850 es sebzés nagy ritka valóban hogy 500 nál többet sebzek, a pontatlansága az kicsit bosszant, de a nagyágyúnak csak 3-4x kell betalálnia s már elégedett leszek ha csak a a harmadát sebzi az ígértnek , a su14 2 elég nagy batárnak tűnik annyira nem is szeretném azt siettetni.
-
Taktoj
aktív tag
Helló
S 51 nél érdemes e megvenni a nagy ágyút 55 másodperces töltéssel van e valakinek tapasztalata?
-
Taktoj
aktív tag
Helló, mia helyzet olyankor ha olyan premium tankot veszek akciósan ami már van, kapok e valamit, mondjuk az árát aranyban, vagy csak simán elveszik a ráköltött lóvé?
-
Taktoj
aktív tag
Helló... valami statos oldalt keresnék... ami kb az utobbi 1 hetemet kiértékeli... olyan 200 meccsből 15-20 at nyertem... de lehet képzelődöm, azért keresném
-
Taktoj
aktív tag
A hivatalos oldalról szedem lefele a telepítőt 5 órája lassan beleőszülök, ha netalán lenne egy rendszer összeomlásom a közeljövőben, hogyan tudnám elkerülni ezt az őrjítő lassúságot?
esetleg valakinek van torrent címe ahonnan letudnám kapni majdan, vagy ez az út már nem járható? s készítsek biztonsági másolatot felhőbe vagy külső vinyóra? esetleg más tipp?
-
Taktoj
aktív tag
tankjaim atlag xp jet nézve 8 as arty utan egy 4 es tier tank van, tehat osztom a velemenyt hogy kicsivel is lehet sok xp t keresni - a kredit része sajna már nem annyira igaz, oda nagy prem tank szuksegeltetik
-
Taktoj
aktív tag
válasz Th1sN04ll #56805 üzenetére
Előbb kellett volna ide benéznem, gondoltam letolom az egy nemzettel, már 25 meccs meg is van 4 es tankkal 20k xp, de akkor nem erőlködöm feleslegesen, nekem az ára kellett volna aranyban, de így hagyom a fan oknak
-
Taktoj
aktív tag
válasz psycroptic #35769 üzenetére
Köszi szépen , benne van valóban. a 8.9 modokat én már bepakolgattam, már csak a szervert kellene elérni valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
eladott prém tank utolsó játékban levő dátumát valahonnan kitudnám deríteni?
-
Taktoj
aktív tag
hali... valaki esetleg tud ajánlani olyan komplett mod packot ami nem dobál ki?
-
Taktoj
aktív tag
képességre nincs válasz, sebaj akkor itt a következő találós kérdés:
Miért nem küldi a reset linket a wargamming?
-
Taktoj
aktív tag
Helló.
Farmolós tanknak használok egy Közepes Ram II t. Első képességnek mit ajánlanátok?
A javítás van most rajta , de igazából ennek csak kis százalékban veszem hasznát. A BIA mindenkinek vagy a parancsnoknak a hatodik érzék vagy a mentor a többinek pedig álcázás lenne e a jobb megoldás?Kösz a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Interactive Brokers társalgó
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- DIGI internet
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest