-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
egyszerűen megoldhatnák a onehiteket:
nem 5mm-es lemezt kellene modellezni a tankok tetejére, aztán akkor nem vágná át az arty sima HE lőszerrel. De ennyi eszük már nincs.Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Quan-Chi
őstag
válasz adamgreen #96482 üzenetére
Látszik hogy életedben nem játszottal nagyobb szintű artival és persze az is egyértelmű hogy lövésed nincs melyik pályán melyik tankkal hol szabad menni ha van bent 3 nagy arti. A TOG-ot leszámítva egyik tankomon sincs repesz páncél és mégse jelentett gondot az arti. Nem mondom hogy nem lőtt már ki, de az esetek zömében el tudom kerülni. Ha játszanál artival többszáz vagy ezer meccset rájönnél, hogy hova nem lehet belőni. és akkor next time már oda állnál heavyvel vagy akármivel. Aki nem artizik csak sír meg hisztizik azt újra és újra ki fogják lőni ...
Kean_Sorbo a 20K minusz már a garázsban megtörténik mivel BIA + csoki nagyon kell a GW Tiger-nek E100-nak
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
jr1994
addikt
válasz Warton #96486 üzenetére
Tegnap átütöttem az IS4-et iskolabusszal, 1849 sebzés. Szinte már sajnáltam
Azt rühellem az artyban (azon kívül hogy nem tank) hogy csak RNG-től függnek. Ebben a csatában Malinovkán ez volt az első lövésem, második egy M103 1200 hp-ról. Utána 4 lövés 0 találat, pedig ugyanúgy full beszűkülve. El is ment a csata. Még 2 találat és talán mi nyerünk, de a random isten máshogy gondolta.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz wwenigma #96483 üzenetére
Ne nekem mondjad, én nem fosok az arty-któl, nem is szoktam ide jönni sírni. Egyébkéntis én vagyok itt az egyik legnagyobb artista. Még az sem tart vissza, hogy körönként -20000 kredittel indulok (általában ennyivel is zárok).
Mondjuk azért pénteken jól elvoltunk látva arty-val. A legmenőbb csata oldalanként 5 (2 tízes és 3 kilences). Vicces, de nem arty által haltam.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Warton
őstag
válasz jano_77 #96489 üzenetére
Pedig nem rossz az. Én szerettem, a Stug4-es küldiket többnyire ezzel csináltam meg. Azért érdemes bele normális legénységet tenni(mondjuk, ha van bia akkor már jó), meg rendesen felszerelni, célzó és töltésgyorsító az alap. De ahogy elnézem az ágban utána lévő tankokat, mindegyik egyre jobb ugyanazzal a 203-as löveggel. Kezdőknek viszont nem való az tuti, csak akkor ha nagyon lelkes. Hosszú és nehéz a grind a 203-as lövegig és ha megvan a horribilis töltésidő elég frusztráló. A SU-14-2 már elég kellemes a 30 valahány másodpercével, ráadásul abba még ventit is lehet tenni harmadiknak.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Warton #96486 üzenetére
Oneshot. IS-sel kiszedtem a Tiger1-et lőszerrekesszel max HP-ról. Ennyi erővel ebbe is bele kellene nyúlni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dryman
őstag
Arty statból biztos látszik a WG-nek hogy melyik arty lóg ki a sorból jóval több sebzést kiosztva....A gw tiger-p biztosan ilyen, aztán a gw panther sem panaszkodhat...
Szóval nerfet nekik egyesével ha szükséges, de az összes artyt ne büntessék már, van negatív példa is, agyonnerfelve az orosz S-51 szinte használhatatlan, vagy ott van az angol 10-es, ha betalál sebez rendesen ha betalál..... -
Warton
őstag
válasz stork13 #96458 üzenetére
Ennek szívből örülök, nem szeretem, ha a kedvenc Leo1-emhez koszos kezekkel nyúlkálnak.
Strom announced officially: artillery will undergo a test of changes (a prototype for an overhaul was already decided upon). There will be both a rebalance of vehicles and the addition of new features. The goal is to make the class more comfortable but less irritating for others (it will include timers, removal of oneshots, artillery "lighting up" the square from where it is shooting). ETA: "when it's done it's done"
Nem értem, hogy a oneshottal mi a probléma. Ahhoz, hogy az arty normális sebzéseket tudjon elérni HE lőszerrel, ahhoz kell az, hogy nagy sebzése legyen. Pl.: a szovjet 203-as lövegnek 1850 a sebzése. De ez nem jelenti azt, hogy mindig is ennyit sebez, hanem ez lövésenként kb. 500-800 között van, ami ráadásul csak akkor ha telitalálat van és a páncéltól is függ. Ha viszont sikerül betalálni valami soft pontot akkor igen, sajna megy az 1850 dmg +/- x%. De ez baromi ritkán. Tegnap pont kilőttem egy fullhps Jt-t, de hát minek mutogatta nekem az oldalát?!
Szerintem azt kéne csinálni, hogy az arty használjon AP-t kisebb sebzés értékkel, viszont akkor legyen pontosabb. Így nem tudna oneshotolni senkit, de azért az arty játék sem szenvedne kárt. De az, hogy a jelenlegi pontosság mellett HE lőszerrel kisebb legyen a dmg, hogy ne legyen oneshot szerintem nem járható. Ha tier8-as arty-val a 36mp-ként 200-300 dmg-t tudnék kiosztani az elég rossz lenne.
A oneshotot visszajára is fordíthatnánk azzal, hogy jó, de akkor az artyt se lehessen oneshotolni. Jelen pillanatban a SU-14-2 410-es hp-ját ezen a szinten a nehéz tankok többsége, de még a közepesek is könnyedén oneshotolják HE-vel, de az rng istenségének köszönhetően még AP-val is sokszor.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
válasz adamgreen #96482 üzenetére
Ez QMA jó!
(#96483) wwenigma: +1 inkább foglalkoznának a több magos proci használattal, DX11-el és hasonló fontosabb dolgokkal, mint azzal, hogy hány fűszál látszódik a pályán vagy, hogy mennyire kivehető, hogy milyen szilárdsági osztályú csavarral fogatták össze a kasznit!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Kean_Sorbo #96481 üzenetére
Szerintem lehessen 1000000 kreditért felszerelhető lézeres tüzérségi lövedék-elhárító rendszert venni a tankokra. [link]
Mekkora gáz már hogy mindenki űberpro és f0sik az arty-tól ami 3 lövésenként 1x ha betalál.
Foglalkozzanak mar inkabb a DX11 támogatással hogy legyen többszálas támogatás mert a mostani DX9 rev46-tal (vagy mi) sosem fogják megcsinalni...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
adamgreen
senior tag
szép napot
-
Dryman
őstag
válasz ddt500hu #96475 üzenetére
Ülj be kérlek egy 8-as vagy nagyobb arty-ba és utána már más lesz a meglátásod.....
pontosak, ugyan már, hagyjuk ....pontos ha van türelmed megvárni a célzókör teljes beszűkülését és van olyan ellenséges partner aki képes felspotolva mozdulatlanul napozni......
Küldöm én a napkitörést csak legyen kire.... -
Departed
őstag
válasz adamgreen #96472 üzenetére
Nem kell kiszedni az artykat, az AW példa ott van nekik (kisebb sebzés de sűrűbb találatok) csak tojnak rá. Így meg se az artysoknak nem valami jó a játékmenet se a oneshotolt ellennek meg az artyk által tönkre tett csaták résztvevőinek - egyértelműen nagyobb az esély élvezetes tankot ügyesen használós carry-zős csatára ha nincs arty. Rengeteg epic teljesítmény videó közös jellemzője: nincs arty --> fun
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz adamgreen #96474 üzenetére
Ha nerfelik még jobban, értelmét veszti hogy benne legyen a jatekban...
ddt500hu: Csak azzal az egy arty-val "van baj", ahhoz nyugodtan hozzanyulhatnak. Tulsagosan kilóg a többi közül.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz adamgreen #96471 üzenetére
Nem is baj. Az újítások 90% csak ront a játékon vagy nincs semmi hatása. Overlord-tól sem vagyok elájulva.
Az artykat meg hagyják békén! Tegnap is 9 csatából 1700 dmg volt az átlagsebzésem úgy, hogy 3x haltam meg lövés nélkül. (G.W. TigerP).
Volt, hogy 4 lövésből lőttem 4000-et. 400m-re simán töltöttem az AP-t. Löwe kapott 1550-et.
Röhejesen pontosak az artyk. -
adamgreen
senior tag
válasz adamgreen #96471 üzenetére
Egy WG belsős információ szerint hamarosan érkezik egy felmérés, melynek tárgya az Arty-k lesznek és melynek eredményeit figyelembe véve nyúlnak majd az arty-khoz a fejlesztők a jövőben. Ez a felmérés el lesz küldve 11k amerikai, 23k európai, 45k orosz és 5k ázsiai játékosnak.
hohohohoo.
hozzám küldjék a felmérést olyat irok hogy egy arty se lesz a játékban. -
adamgreen
senior tag
-
Angel1981
veterán
válasz stork13 #96458 üzenetére
A Mauschen már a statok alapján egy nagy sz*r volt, abban nincs semmi meglepő.
Az viszont, hogy a pen nerf "nem működik" számomra kicsit meglepő. Illetve mit jelent a "nem működik"?
Nem működik, mert mindenki goldra váltott, vagy mi?
Nem működik, mert olyan pontosság buffot kaptak cserébe, hogy simán belövik a gyenge pontokat akár 300 méterről is, vagy mi? -
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #96456 üzenetére
Nem fogod megbánni. Főleg az utána jövő 7/1 nagyon jól használható lesz és az FV4202 sem rossz - persze ezt elveszik majd, de állítólag, ami helyette lesz, jobb lesz.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
emre
veterán
Tier 9 és 10-ben lehet, de lejjebb nem valószínű hogy így van.
Képzeljük el amint 3db t-34 flankel egy kv1s-t.
Régebben a történelmi csata módban voltak érdekes leosztások, majd keresek képeket, meglepő eredményekkel.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Iron Funeral
őstag
válasz ddt500hu #96459 üzenetére
Jó, mert az egérkaki az emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek minősül ebben a formában... Nem lett volna rossz ha nem fukarkodják el a lövegstatokat, így meg olyan volt mint valami early cbt tank
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Viktoár
addikt
Srácok azt miért csinálja a matchmaking hogy egyik oldalra nem rak nehéztankot a másikra meg 3-4-et is?
Egyszerűen medekkel meg lightokkal nem tudunk annyi hp-t lelőni a heavykről ha mellettük vannak az ellenfél medjei is.
Időnként belefutok ilyen csatákba és jórészt elbukjuk.
Üdv:Viktor
-
stork13
aktív tag
Nocsak, nocsak.
Érdekes, valami nem jött be ezek szerint.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #96456 üzenetére
Úgy tudom ha kifejleszted az FV4202-őt akkor lehetőséged lesz valamilyen küldetéssel ingyen megszerezni mikor 8-as prém tank lesz. Nekem még kb. 70.000 xp van hátra, igaz van pár prém tanom de nem árt a változatosság.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz jozefgucci1 #96451 üzenetére
A T-44 szerintem egy nagyon jó flankelős med.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Veatta
aktív tag
-
sith7
félisten
T44 mellett nem tudok mit felhozni olyan semmilyen szerintem .,
T-54, OBJ-140
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
Centurion-t szerintem, annál is inkább, mert lesz a jövőben az FV4202-vel valami prém tankos küldi(elvileg), hasznos lenne ha haladnál az ággal.
Erről a küldetésről tudtok valami pontosabbat, részletet?
-
jozefgucci1
addikt
Srácok nagy a dilemma , hogy senturion1 vagy T44 et vygem meg előbb? A centi melett a jó ágyú szól és az elődök is nagyon jók. T44 melett nem tudok mit felhozni olyan semilyen szerintem .,
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz Bingisz #96448 üzenetére
Már nem resetelik az accot, csak kivágnak két hétre azzal az igérettel, hogy következő alkalommal végleges bannt adnak.
Ha esetleg valaki unja magát, és nagyon jól szpíkeli az inglist, annak megköszönném ha lefordítana egy általam írt reklamációt.
Valahogy nem szívesen hagyom hogy így megszivassanak. -
rudii
tag
Csúzli! Indul a vasárnapi móka vonat. Bár ma inkább nyugisra fogjuk.
[Live Stream] -
Bingisz
addikt
válasz Iron Funeral #96446 üzenetére
Bonyolult sztori, a lényeg nagyjából az, hogy kicsit elszabadult az ilyen dolgok használata a szerveren, amióta egy srác felnyomta saját magát az EU supportnál, akik pedig konkrétan lesz*rták az egészet. Random csatában továbbra is nagyon nagyon kevesen használják, viszont mivel jelenleg "kvázi" (továbbra sem érdemes használni, mert ha egyszer gondol egyet a support, akkor nagyon csúnya büntiket lehet érte osztani, lásd. anno az ázsiai streamer srác akinek élő adásban resetelték az accountját.) bünti nélkül lehet próbálgatni, ezért most még jobban az a hisztéria terjedt el a játékban, hogy aki kilő téged az csal. Ha zöldnél jobb a színed akkor pedig 100%, hogy tolod még az IDDQD-t is.
Ez van sajna, és egyelőre Minszk ölbe tett kézzel nézni a párizsi iroda töketlenkedését.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
törölt tag
válasz Iron Funeral #96446 üzenetére
Nyári szünet van. Az általános iskolások mondják a tutit.
-
Iron Funeral
őstag
Mi ez a warpack mánia? Meglövök a játék elején egy Jagdpanther2-t (én a fél-stock STA-1) és instant elkezdi magyarázni valaki más az enemy csapatból hogy warpacket használok. Utána egész meccsen azt "hallottam" csak, hogy fejezzem be a használatát. Ellenfél IS-5 azzal is megtisztelt(?) hogy laser STA-nak hívott.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
CirrMee
addikt
Elnézegetve ezeket a replay videókat: van valami külön zörejpack, amivel a "narrátor" (talán rádiós...?) hangokat le lehet cserélni? Ruszki szpík in odab*sz...
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
emre
veterán
valami stat eltüntető mod-ot tudtok?
A tököm már kezd nagyon tele lenni hogy állandóan elsődleges célpont vagyok a sok paradicsom között. Nem is lenne semmi baj, ha lehetne számítani a csapattársakra.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
törölt tag
válasz szállitó #96431 üzenetére
A fullgoldos csata fail volt, a kezdésél félremancsoltam és csak a végén tűnt fel.
A bannomnak hála most a kisaccon szórakozom. Ott is van csőri, prém nélkül 15-30 között hoz csatánként.
Mondjuk a felszerelés (optika, célzásgyorsító) hiánya, és a 80-85%-os legénység nagyon érződik a hatékonyságán. -
törölt tag
válasz szállitó #96427 üzenetére
A prémtank lényege a kredit farmolásán kívül a legénységképzés.
Bármilyen orosz heavy legénységet bele lehet tenni.
Én három garnitúra orosz heavy legénységet tuningoltam fel a csőrikével.
Lassú, gyenge az átütés, cserébe nagy a dpm, és ha ismered a weakspotokat, akkor kényelmesen el lehet vele lenni.
Prém fiókkal még fullgold üzemmódban is nyereséges. -
szállitó
senior tag
válasz MinionFlasH #96422 üzenetére
köszönöm a tanácsod.
-
-
szállitó
senior tag
Szerintetek az excelsiort érdemes megvenni?
-
MinionFlasH
senior tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Igazából, bevitte a JP E100 alsó lemezét is, mondjuk közelről. Amire még jó volt ez a IX-es ágyú, hogy rávilágítson nem húzom tovább a KV-13-at, nem egy IS-8at ettem meg vele, igaz nem egyedül, de a frontját ezzel 10/7 szer beütni elég gáz. Nagyon gyorsan tölt, és szűkül, és baromi pontos.
Djuree, and Fradi!
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz MinionFlasH #96407 üzenetére
-
CirrMee
addikt
válasz galervin93 #96416 üzenetére
Vagy 1 hétig én sem játszottam. Ma felmentem, érdekes hogy most lehet játszani. Találatokat viszonylag jól adja. Most vagy a játék egy rakás sz*r, vagy én fejlődök hirtelen ilyen nagyot 1 hét kihagyással - hogy aztán pár hét múlva egyik napról a másikra megint az amatőr kezdő szintje alatt toljam, az esélytelenek nyugalmával.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
galervin93
addikt
Nekem EU1 60 ms ping átlagban, picit több, mint szokott, legalábbis érzésre mintha több lenne.
Velem ma kegyes az RNG, viszonylag tűrhetőeket megyek. Meglett a 12t és a G.W.Tiger P is, bár ez utóbbit jó ideig biztosan nem veszem meg, igaz előbbit sem egyelőre kredithiány miatt.
A hétvégén érdemes bekapcsolgatni a személyes tartalékokat, most van is érdemi hasznuk.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
mcwolf79
veterán
Csak nálam van a baj (nem) ,vagy másnál is totál játszhatatlan a lag miatt ez a fos
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
vgabri1
tag
Már én is jártam úgy hogy már a csata fele lement mire betöltött a játék. Ez nem mindig a játékos hibája.
-
Djuree
félisten
hát ecsém! ez mi kérdés?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zsolthee
senior tag
A naggyal.
De a kisebbel is lehet meglepetéseket okozni a ~4mp-es újratöltés miatt.
Nagyon sokszor volt 2500-3000 között a sebzésem vele.
Ha mozgékonyabb lenne simán nyomnám a IX-essel. -
Viktoár
addikt
Megint sok esélyem volt 1 vs 1-be.
T37-tel megtaláltam az ellenfél T37-jét.
Én kezdtem a fightot,tehát elméletileg én egy lövés forban voltam vele szemben.
Erre első találata amoorack,bár nem robbant fel.Második találat kilőtte a töltőmet,harmadik pedig a toronyforgást iktatta ki. Kedves gesztus volt az rng-től így ellehetleníteni.Persze mindezt folyamatos kergetőzés közben... Ennyire fer ez a játék.
Üdv:Viktor
-
Chris0321
addikt
Én a tízessel, nem is gondolkoztam rajta melyik tetszik jobban. Igaz lassabban tölt mint a kilences de az átütése nagyon jó, több mint a kilences gold lövedéké.
meunier: Nem hibáztál, aki ellenfél az lőhető akár aktív akár nem. Én reportolni is szoktam őket, hátha legközelebb az én csapatomba kerülnének.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
-
MinionFlasH
senior tag
Akinek megvan a cent 7/1-ed melyik löveggel használja? IX vagy X ?
-
Djuree
félisten
válasz #84221696 #96401 üzenetére
nem érdemes, bekékülsz. ha nem mozdul továbbra sem, jelentsd fel. jellemzően a botok, ha érzékelik hogy beírja vki hogy afk, akkor megmozdulnak, mennek pár 10 métert.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
törölt tag
Egy kis wot-os illemtant kérnék: áll a kezdőkörben egy játékos, rálövök, nem mozdul. A második lövésre sem, vagyis elmet wc-re vagy bot. Ezek után ki lehet lőni vagy hagyni kell a francba?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest