-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Melyik jobb az amcsi pácélvadász ágon. A döglasú vagy a forgatható tornyos?
-
Pete55555
addikt
Szerencsére nem itt voltak a medek, hanem a másik oldalt. Ez itt ugye a tipikus heavy verekedő.
A végén érdekes az E-100 amikor elém jött közel, elforgatta a tornyát, azt hitte nem lövöm ki. De pont ráláttam a UFP feletti vízszintes résre, ott meg kb nincs páncél, és husss. Erre "fucking lag, fucking lucky noob"... XD
...Szeretem leracsniztatni...
-
megaram
tag
Mért villog a ping jelző pirossal 25-50 között is? Nem lehet valamit tenni?
-
Pete55555
addikt
JP-E100-al meg is lett a tank ász Pont ez volt a 30. csatám vele
Annyira nem extra kör. Jöttek a tomatok, én meg lövöldöztem össze-vissza
Szereti ez a tank a városi harcot, kidugom az orrom 1000, 20 mp múlva megint. Az ellenfél meg általában a többi heavyre koncentrál, így nem nehéz, de ha rám is figyelnek, a páncél azért felfog sokmindent....Szeretem leracsniztatni...
-
Emu
őstag
T150-et mivel használjam még legalább a 85mm-es ágyú nem lesz meg? Repesszel/stock/vagy az 57mm-el?
-
aktív tag
Sta-1-en gondolom érdemes egyből a 9-es ágyúra menni ugye?
Wot nick : Lanoka_
-
benvolio
őstag
A KV-1S-t mivel érdemes használni? A 6-os csővel vagy az 5-ös trollal-?
[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
Van esetleg köztetek olyan aki Mac-en játszik és tudna nekem segíteni 1-2 dologban?
-
ddt500hu
veterán
Wt. Pz. IV tank ász. Az első lövésem előtt megint eltűnt az átmenő tank.
[link] -
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy van olyan szakasz amibe valaki felvenne 1 magamfajta kezdőt?
Legjobb tankom tier5- Panzer IV HVagy még fejlődnöm kell ahhoz hogy valaki bevegyen szakaszba?
-
LZs?!
aktív tag
@All
E-25 kivonása, illetve megszerzése témakörben opciók, ha valaki nulláról szeretné beszerezni:
- jelenleg ~8.100 Ft E25+slot, vagy egy 7.500 goldos csomag, szintén ~8.100 Ft (no slot + még marad 800 gold)
- a karácsonyi leárazáskor E25+slot ~5.500 Ft ("in game" nem lesz megvehető)
- jelenleg 7.000 gold + 30 days prem csomag ~9.400 Ft (no slot + még marad 300 gold); leárazáskor E-25+slot ~5.500 Ft + 30 days prem ~3.100 Ft, azaz összesen ~8.600 Ft
Biztos vannak egyéb kombinációk is, de credit-es, illetve "nagy gold" csomagokat nem vettem figyelembe.
Röviden: ha v'ki E-25 és ünnepek idejére prémium kombóban gondolkodik, az akár most is beruházhat; ha levonjuk a fennmaradó goldot, egy eszpresszó árával több...
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
dfsz34
őstag
válasz KisApám #78677 üzenetére
Volt benne némi vicc, azért van ott a jel, de egyébként igen, futottam pár kört a kis t67-el, mert gyúrom a legénységet a dupla xp-vel és ezen a pályán valami félelmetes, mennyire nem tudnak játszani a paradicsomok.
A védők nagy létszámban rohamoznak balra a támadok kiállnak a szikla szélére stb. Elkezdődőtt a szünidei áradat és a jó látótávú tank ezen a pályán rendet vág közöttük. Ez a kevés megmaradt jó pálya a TD-knek.
-
KisApám
addikt
válasz dfsz34 #78676 üzenetére
Nekem elég, hogy többet sebeztem, mint a csapatből 13-an összesen...
No meg az is, hogy 15-ből 10 tankot én fedeztem fel.Elvárt szint 1600-1700???
BIZTOS sok van belőle, hogy NÁLAD ez az elvárt szint...
Ennyire rosszul játszottam volna???
Mit kellett volna még tennem??? Több spot általi sebzés? Akkor meg én nem sebeztem volna le annyit amennyit.
HA light tank lennék, azzal KÖNNYŰ sok XP-t összehozni...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
h1mpi
félisten
Ez a napi Fury nem is lenne rossz, de annyira impotens az a tank, hogy semmi értelme...
Fully electric lifestyle!
-
szbalogh
addikt
Sajnos a PPD-ben nem sikerült a tank senkinek sem. Nem is nagyn akartunk cw-zni, mert a kampány előtt állt össze a stabil 20-25 fő. Azért álcát jó néhány ember kap majd. Tier -ban jó voltunk, mert sokat strongholdoztunk, de aztán kezdtünk lecsúszni. Egy rendes irányítónk sincs (szeretettel várunk tapasztalt irányítót, követelmény a wot holapon).
AZért büszkék vagyunk, hogy a MAAM-ot legyőztük tier 10-ben. Én irányítottamNick: HE_Storm
-
ddt500hu
veterán
válasz Bingisz #78669 üzenetére
Köszönjük szépen átadom. 18 tagunk szerzett 10-es tankot. 20 lett volna de 1 héttel a vége előtt az egyik "tuti"tagunknak beszart a netje, a másik pedig az utolsó nap esett ki.
Grat nektek is az a 23-ik hely nem semmi.
Mi inkább a mennyiségre mentünk. Minden nap 3 területre raktunk chippet. Persze napi 3 vereséggel sehol sem lettünk volna.
Viszont a kampány minden részében szereztünk területet. Elvertük az IDEAL-t, az EFE-t (4-5-ik lettek), a WG12-őt, a THEOS-t, a HOME-ot. HOOLS-t, BIA-2-őt szóval nálunk jóval nagyobb játékerőt képviselő klánokat is.
És a klán is egybe maradt pedig a vége felé komoly vitáink voltak, hogy kit vigyünk cw-re. Marha szar érzés lehet, hogy a 13 000-ik helyen vagy és nem kerülsz be a csapatba.
Amúgy melyik tankot fogod választani? Nálunk a legtöbben a 907-est. -
Bingisz
addikt
-
benvolio
őstag
Szerintetek a "Mesterlövész" perk a lövésznek az placebo vagy van tényleges hatása? Mert azaz igazság, hogy amelyiken nekem nincs, azzal is lövök kritikust és nem keveset.
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
válasz Flickering #78665 üzenetére
Ha nemrég váltottál jelszót akkor a régivel kell mert van h egy hónappal korábbi játékállást kapsz a tesztszerón.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Flickering
aktív tag
Titeket beenged a test szerver?
Nekem először kiírja h invalid email or password, de kipróbáltam és ugyanezzel be tudok lépni a sima wot fiókba.
Aztán ha rányomok még párszor a log in ra akkor connection errort ír és valami using you ip adress is temporarily limited.
Tudtok segíteni mi lehet a baj?
-
fsb1000
nagyúr
válasz grizlisandor #78657 üzenetére
Gratula! Szép teljesítmény ezzel a tankkal.
-
szbalogh
addikt
"Clan who earned the highest number of Fame Points for landing missions"
Grat Bingisz!Nick: HE_Storm
-
Flickering
aktív tag
Az e-25 ugye eltűnik in-game 22-után, akkor a prém shopban nem fogja megkapni a 30%-os kedvezményt?
-
h1mpi
félisten
Ha valakit érdekel Fury kód: ebay
A Mammoth Mk3 az létező tank a játékban???
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #78624 üzenetére
-
-
h1mpi
félisten
válasz yarsley #78647 üzenetére
Majd nézd a hirdetéseket utolsó nap, mert jövőre nem vihető át. Szerintem 5K-ra is be fog esni.
Külföldön azt csinálták, hogy megvették az egeret és csak a kód kellett belőle nekik. Én egy ilyen kódnélküli egeret vettem, amit bánok, mert 8K-t megért volna az a tank, sőt láttam már kódot 15-20K-ért is elmenni.Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
válasz Flickering #78641 üzenetére
Nekem a churchill 3 is jól hozza a lóvét, pedig ötös.
A Dicker is elég jól keres.
Ez a kettő szerintem különösen ajánlott, elvégre két orosz heavy és két német TD ág legénységét lehet képezni bennük.Ha szereted a pörgést, akkor az e-25 kötelező darab. Egy szuper kis light td, és tényleg most lehet utoljára megvenni.
Az igaz, hogy szinte újra kell tanulni a pályákat, mert az a kis hupli, amivel el tudod rejteni a cromwell testét, lehet hogy úgy elnyeli s kis gonoszt, hogy nem tudsz kilőni belőle.
Ezer csata fölött vagyok már vele, de egyszerűen nem tudok ráunni. -
yarsley
aktív tag
-
Simi37
őstag
válasz yarsley #78647 üzenetére
Hacsak nem gyűjtő vagy szerintem 10+ ért vmi t8asat húzz be mikor akciós lesz (dec 24 - jan 1x)
Hát amolyan "ritkaság" tehát van ára...vmi razeres wot skines egérhez (is ) lehetett kapni.[ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
válasz Flickering #78644 üzenetére
Help! Valaki vett mar Pz4 hydro-t? Mi lenne ennek a realis ara? Ebayen neztem es ott horror aron van (10k+) ami fixre van berakva...
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Simi37
őstag
válasz Flickering #78644 üzenetére
Ennyi: T5: T-25 nem epic Ász | T7: SU-122-44 nem epic Ász
Direkt prémfiók nélkülit kerestem, mert az tud torzítani. Hát igen mind2 ász de ha visszavezeted egy normál csatára akkor aránylag marad a különbség pl nekem van t14 em és egy alap normál kör 20-25 122-44el ez 30-40.
De aranyat vettem mikor volt a 4000 + 400 ajánlat és 24én mikor akciózva lesz behúzom az 122-44et és akkor majd tudok jobban nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Flickering #78641 üzenetére
Hetesből az E-25, amíg még kapható!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Pete55555
addikt
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Most, hogy jön a nagy akció, van már egy T-25-öm farmolásra, szeretem jó kis tank, emellett kv-1, cromwell-el szoktam furikázni ha kevés a pénz és jól jön a pénz, de szerintetek melyik a ajánlott 6-os illetve 7-es prémium tank ami jelentősen több lóvét hoz mint egy ötös?
-
superfly2
tag
121 Tank ász jóóó kis tank ez
-
Pete55555
addikt
válasz Khaosz55 #78612 üzenetére
Én az LTTB-t is ajánlanám. Egész jó armor, meglepően pattogós, ráadásul fürge, agilis gép, és az ágyúja is elég pontos, jó átütéssel. Teszten próbáld ki. Egy dolog ami rossz benne, az ágyúsüllyesdés, de ezt mozgékonysággal lehet néhol kompenzálni.
-
fradi81
veterán
KV-4 Ász, a végén meglepődtem hogy az lett. KV-5 sofőr előszeretettel lopkodta a killeket az utolsó szerencsére nem jött össze.
replaymoto g72, Ninebot d28e
-
04ahgy
nagyúr
válasz jozefgucci1 #78630 üzenetére
Ellenfélnek német tankok esetén meg különösen. Régen, mikor még e módon lebenyes gyulladással is járt a folyamat, még jobb volt.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz jozefgucci1 #78628 üzenetére
Én intraperitoneálisan jobban szeretem.
HGyu
-
jozefgucci1
addikt
válasz #40993792 #78627 üzenetére
A PRO-kat kérdezte érteed Bocs nem tudtam kihagyni .
Hogy ne csak off legyek .:
Tegnap E25-el folyamatosan észrevettek olyan helyzetekben amiben azt hittem biztonságban vagyok , ma pedig teljesen az ellenkezője . Bokor mögött állok és jön felém egy Curchill megy el melettem kb 50 m-re már nincs köztünk semmi és még mindíg nem vesz észre aztán mikor megmozdulok , hogy akkor lövöm akkor villan fel. Szegénybe beleálltam a fogpiszkálómmal és rektálisan megbizsergettem neki.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Angel1981
veterán
válasz SSJmeszes #78616 üzenetére
Az biztos, hogy MÁS; jóval mozgékonyabbak, viszont páncél gyakorlatilag nincs, és a löveg nem mindig olyan jó, hogy kompenzáljon.
Az Archer, a Firefly, és Charioteer érdemel figyelmet, a többi nem nagyon - és mivel a T9 / T10 is beletartozik, szerintem feledhető az ág. -
fradi81
veterán
válasz gardzser #78623 üzenetére
Hali
A wiki-ket nézd át elsőkörben: [link]
[link]A jobb felső sarokban lévő szám a szabad xp, azt bármire fel lehet használni ingyen. A tank fejlesztése menüben is ott van mennyi a szabad xp, de ezt érdemes megtartani magasabb szintekre mert ott jobban kell majd.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Pár hete kezdtem el játszani a játékkal és hát nagyon megtetszett.
Viszont vannak még számomra rejtélyes dolgok.
Ha nem gond akkor többször is kérném a segítségeteket mivel olvasgattam a fúrumot és hát jópáran vagytok itt PRO játékosok.
Előre is bocsi a láma kérdésekért.Az első amit nem értek az az hogy van 1 tankom amin mindent megvettem ezáltal elvileg elit lett.
Ezzel a tankal mentem pár kört és a kapott EXP-t elvileg fel tudom használni, mert még ki nem fejlesztett tanknál olvastam valami ilyesmit. A kérdésem az hogy hogyan tehetem meg? Vagy valamit félreértettem?Előre is köszi a segítséget.
-
fradi81
veterán
-
grizlisandor
veterán
Szabadon át lehet helyezni egy másik helyre, meghajtóra a WoT mappát, vagy tölthetem le megint?
-
Bobyjack
senior tag
válasz galervin93 #78604 üzenetére
Nekem nagyon jó dolgom volt, mivel a másik TD ág végig ki van húzva. Ezért csak a lánc kellett, amit fillérekért megvettem freeből. Az első csatában meg is volt a hat kill. Nagyon jó gép.
(#78605) dfsz34:
A kenyérpirítón egyáltalán nem rossz a közepes ágyú penje, mivel a jpzIV-nek is ennyi van hatos szinten. Utáltam is érte anno. Viszont ennek az ágnak minden egyes tagja príma eddig, a másik ágat a ferdiig messze nem csíptem ennyire, de ott már kárpótolva lettem mindenért. A JT az egyik legjobb, ha nem a legjobb tank a játékban. Abszolút nekem való gépszörny.[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Type 59 volt kedvencem nerf előtt.
-
dfsz34
őstag
válasz Khaosz55 #78612 üzenetére
Egyértelműen a bulldog, ami kiemelkedik. Mindenben jobb, mint a T71, pedig az is egy nagyon jó tank. Ráadásul kétféle stílusban is lehet nyomni (nagyon kicsi különbség a két stílus között, de van) attól függően, hogy melyik ágyút választod. Ez nincs meg a T71-n.
Nyomtam sokat a tárassal, de egy ideje a sima ágyú + függőleges stabi, optika és venti kombóban nyomom. Meglepően pontos, nagyon komoly sebzéseket ki lehet vele osztani. Ezzel már közepes távolságra is lehet biztosan lőni (pl ha kilóg egy ellenfél feje a domb tetején, elég jó %-ban meg lehet lőni).
A tárasnak hiába van elméletben impozáns burst sebzése, ahhoz gyakorlatilag az ellenfél seggébe kell befutni, hogy biztosan leadd vele, ami nem túl gyakori helyzet ugyebár. Már közepes távolságról is sokat hibázik, emiatt szerintem jobb a sima ágyú, a célzás időre gyúrva kicsit. Eléggé gyorsan betölt ez is, pontosabb az ágyú, emiatt kevesebb a lepattanó és mellé ment lövés és hát ugye nincs a 30 másodperces kiesés a tár töltése miatt, folyamatosan lehet vele adagolni a skulót az ellenfelek testébe, nincs megállás.
Ez most toltam vele, úgy hogy meg sem izzadt a tank, 2129 sebzés 410 spot, 2 frag. Egy 220 körüli lövést kaptam be egész csata alatt, azaz potenciálisan még sokkal több sebzést ki tudtam volna osztani. A nagyon komoly gun dep teszi igazán ütőképes tankká, dombos terepek királya, márpedig a wg minden pályát dombosra alakítgat folyamatosan. Szegény t71 majdnem az egész testét mutatnia kellett, a buldog meg csak kikukkantott és lőtt, ez a nagy különbség.
Map: Siegfried Line M41 Walker Bulldog 1 842 (x2 minden nap az első csatáért) 23 534
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
Legénységi XP: 2 763 Javitások: 1 152 Lőszer: 8 640
Teljes: 13 742 WN8: 5 825 (100)Mindenképpen érdemes kipróbálni, főleg azért, mert várható neki egy nerf és akkor már nem ismerhetted, hogy milyen volt ereje teljében.
-
SSJmeszes
senior tag
Mi a véleményetek az új brit TD ágról? Jobb mint az eredeti sor?
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
galervin93
addikt
válasz dfsz34 #78605 üzenetére
Én szeretem a nagyot, tényleg nehéz vele a kitéríthetetlensége (szép szó ) miatt. Így nem az a klasszikus kempelős gyilkolászós, sokat és okosan kell vele mozogni a magassága miatt (szikla mögül, ahonnan kilőni már nem tudsz, téged még simán fejen kólintanak). Cserébe olyan pofonokat lehet osztogatni, hogy t7-ben sem szeretik. El Halluf délről, hm 😋.
Én szeretem kifullozni a tankokat, márcsak a legények fejlődése miatt is, később meg lehet xp-t gyűjteni, csak győzzem arannyal. :-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Simi37
őstag
-
Khaosz55
addikt
Melyik ligt tank a jo lvl7 korul? T71, bulldog, vagy a német ág. Van egy lvl4 es luchs-om imadom szerintem a legjobb 4 es a 90-es pennel.
-
Pete55555
addikt
válasz szbalogh #78608 üzenetére
Nem, én nem foglalkozok a toborzós dologgal.
Nem is tudom milyen a nagy löveg, mert nem is próbáltam. De nem volt szenvedés kis löveggel sem kihúzni, ellentétben a SU-85-el... Na az egy sz@r volt. Lassú, páncél nincs, átütés sem, de legalább pontatlan, és sokszor dobja T7-be...Ja, és 250m látótáv Pedig erre megvettem a 15k XP-s löveget, mert ez lesz a SU-100-on is.Szakdoga, államvizsga, ilyen apróságok vannak most
WZ-111 sem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz dfsz34 #78605 üzenetére
Na, látom van még más is aki hasonlóan gondolkozik, mint én. Ráadásul én nem is tudtam, hogy ilyen sz@r a vízszintes kitéríthetősége. Igaz, hogy nem osk az átütése a köztes ágyúnak, de legaláb tényleg majdnem a fél térképet "átfogja".
Én ki sem fejlesztettem a nagy löveget egyébként (sőt, a láncot, meg a motort sem) 16k xp-t elcsöszni, réadésul a következő tankra nem is kell.... 26k-ból meg már megvan a Nashorn.
Most kifejlesztve, legénység átképezve várom az akciót...Szeretem leracsniztatni...
-
Mcray
senior tag
-
dfsz34
őstag
válasz galervin93 #78604 üzenetére
A kenyérpirítón én visszaraktam a közepes ágyút. A top ágyúnak tényleg impozáns az átütése és a sebzésre tier5-ben nézve, de engem nagyon zavart, hogy gyakorlatilag nincs vízszintes kitéríthetőség vele. Emiatt állandóan forogni kell és azért hibázom el a célpontot, mert nincs idő becélozni.
A közepes ágyúnak meg iszonyat jó a vízszintes kitéríthetőség, a fél térképet befogja kis túlzással. A pen tulajdonképpen nem rossz szerintem, de gyenge pontra kell vele menni, evvan. Viszont nem idegelem magam az állandó forgással. Az ászos köreim mind a közepes ágyúval voltak. A nagy ágyúval még az átlag sebzésem is kisebb.
-
galervin93
addikt
válasz Bobyjack #78602 üzenetére
Én a stock állapotától félek csak. Előtte a IVc ott a 193/240-es ágyújával, erre a Nashornon ki kell szenvedi valami sok xp-ért a rendeset... (Nincs freem, illetve nem ennyi.) De ha ez megvan, akkor már kellemesnek tűnik, remélem valamivel jobb az álcája, mint akistesónak. Tervezem megvenni, csak lassan elfogy a hely a garázsban, először kell majd valós pénzt költenem a játékra.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest