Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
04ahgy #61331 üzenetére
A cél szempontjából jobbá válik, mit nem lehet ezen megérteni? Illetve aki csinosítani akarja a statját ilyen-olyan okból, annak még jobb választás, még durvábban lehet vele tolni.
Időközben meglett rá a hatodik zérzék és egy pöttyet feljavult a teljesítmény (4 csata alatt tudtam a WN8 átlagon javítani +600-t), csak a WR-el nem tudok mit kezdeni, agyhalott csapatok, miközben én mondjuk tank ászt szerzek. A hatodik zérzék kell rá nagyon, plusz egy taktikai elem, ki tudom "tapogatni" a bokorban lapító hősöket, illetve tovább élek, ami több sebzést jelent. A 4 csatából a hatodik zérzékkel kettőben kifogytam a lőszerből teljesen, khm, ez azért már durva.
A kamo értéke valami brutális ennek a tanknak még így kb 65%-on is. vk3001h 316m -ről nem spotol, pedig fent álltam a töltés tetején, teljesen nyílt terepen és nyomom rá a gyorstüzelőt.
WN7 WN8 EFF WR Tier
100 100 97 60% 5.0
2814 3697 1893 9 / 15 5.6
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest