Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz jano_77 #226766 üzenetére

    Én pont néztem pár ranked csatában, amikor nagyon meggyalázták a csapatomat, hogy ilyen 4-5e személyes értékeléses játékosokból állt az nmy, néhánmy 6e, aztán ettől feljebb már nagyon ritkán. Mondjuk ezt nem tette kellemesebbé a gondolatot, hogy nem super unikumok taroltak le minket és hogy gyakorlatilag sebző lövésem alig volt az e50m-el. A táras g.cik kitáraztak rám (arannyal persze) úgy, hogy be se tudtam tölteni a következőt az első lepattanó lövésem után.
    Na csak azt akarom mondani, hogy ezek szerint a ranked ennyi, legyen meta tankja az embernek, aminek jó a csőlehajlása és jó a dmg, a legjobb a burst dmg. Okádja az arany lőszert, menjen mindenki egy helyre és ennyi, akkor le tudják gyalázni az ellenfelet. A horda taktika miatt az egyéni tudás még kevésbé számít, mint randomban.
    Néztem tankelit streamjét, ő azért haladt előre, mert vesztes csatában se nagyon veszített chevront, de meggyalázták őt is, nem is egyszer.

    Kib.szott jó játékosnak kéne lenned, hogy ne szaladj bele nagy pofonokban és visszacsúszásokba a rankedben. Ilyen 4-5e személyes értékeléses játékosok simán legyalázzák az ellenfelet a horda taktikával, főleg ha az ellenfélnél elkezdenek ügyeskedni és pozíciókat felvenni, szétszóródni a tankok.

    Értelmetlen f.szság ez a ranked, de normális meta tank nélkül meg ahogy h1mpi írja, élethossz rövidítő az ideg miatt :)

    A kukibébi streamjén valaki mondta, hogy az egyik másik streamer összetörte a billentyűzetét ranked alatt, de olyan gyorsan pörgött a chat, hogy nem tudtam visszakövetni, hogy melyik streamer volt az, de azt hiszem ő (is) túltolta a rankedet egy kissé.

Új hozzászólás Aktív témák