-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz Baltazár123 #225798 üzenetére
Jó hát ez speciel szörnyű ötlet szerintem, honnan tökömből tudnád melyik fedezék aktív éppen nem csak a saját feleden de az ellenfél oldalán is
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Baltazár123
senior tag
válasz Barret001 #225786 üzenetére
"Hogy tervezel olyan pályát,ami az összes tanktípusnak megfelelő? Érdekelne!"
Az egész koncepció hibás, ugyanis statikus pályák vannak és oda kell menned, ahova a WG akarta, hogy menjél. Még ilyenkor is lehetnek problémák, ha minden tankosztály tudja, hogy hova kell mennie. Dehát állítólag ezért dolgoznak fáradhatatlanul a WG pályatervezői, ha valahogy a tudomásukra jut egy előny, akkor arra lecsapnak és áttervezik.
Volt régen egy büdös nagy troll kapcsolattartó, a Serb nevű, aki akkor tahó volt, hogy inkább átrakták az akkor induló Warship projektre, úgymond előléptetésként.
Például a Mountain Pass pályán rengeteg probléma volt, kezdve a hegyi kecskékkel, a hegyet mászó tankokkal, de azt gyorsan rövidre zárták és már nem lehet hegyeket mászni. Mondjuk vannak még így is érdekes dolgok, EBR-t láttam középről érkezve nekifutni a H8 hegynek és felment, a csapattársaim meg teljes rémületben, hogy ezt most, hogy a p.csába.
Na az a probléma meg megvan a legeslegelejétől, hogy a déli oldalról induló nehéz tankokat felspotolják amikor középen mennek át az oldalukat mutatva. Annyit csináltak csak azóta, hogy van egy kis mélyedés, tehát részben takart az oldaluk, de nem sokat ér.
Amikor mondták ezt a Serb-nek fórumban, az volt a válasza, hogy nem kell nehéz tankkal arra menni. Ennyi, csináld azt, amit a WG kitalált, menj oda, ahova a WG megtervezte és ha nem, akkor meg pofa laposba.
Én a statikus pályák helyett részben dinamikusan változó pályákat csinálnék a helyükben. A játék elején véletlenszerűen rombolnának ezt-azt, házakata például vagy fedezékeket helyeznének el, kőhalmokat. Úgy értve, hogy lenne kb 50 olyan pont a pályán, ami változhat és véletlenszerűen változna is. Ilyen módon a rugalmas gondolkodás előnyben lenne, de így lehetne ott is fedezék, ahol nincs és akár a csatát is eldönthetné. Sokkal izgalmasabb csaták lennének, persze tudom, akinek azzal is gondja van, hogy melyik a tank eleje, annak ez nem megugorható feladat lenne és azt se tudná, hogy hol van. mert ő mindig oda szokott menni, mindenféle tankkal és akkor mondjuk nincs ott az a ház, ami takar, helyette kőhalom.
-
Swinegod
őstag
válasz ollie #225793 üzenetére
Empire's Border a kedvenc med mapom, a hegyen tornyozni csodálatos, északon ha kidöntöd a fát még papír tankkal is lehet peekelni, ha megnyered nézhetsz középre, vagy tolhatod különösebben sok probléma nélkül, light valahova középre aztán elvan, annyira nem jó de nem is vészes, TD hely hát különösebben csak akkor van ha vesztesz de ez minden mapra igaz majdnem szóval meh
Ghost Town papír meddel egész jó a hajóknál, olyannal aminek páncélja van a map másik felén teljesen oké hulldown hely, lightal csodálatos a hajós oldal, TDvel nehezekhez belőni is lehet vagy a pofátlan medeket lőni mind2 oldalon
Minsk a rework óta teljesen játszható meddel mondjuk mostmár belő az arty szóval az elég nagy negatív de lehetne sokkal rosszabb is, TD-vel sem rossz igazából, light hely egész jó, lehet spotolni a TDket mikor lőnek
Pilsent meg leírtam már, hogy milyen
Az arty meg kapja be
[ Szerkesztve ]
-
-
joergie
őstag
-
Swinegod
őstag
válasz zozyk #225788 üzenetére
Én sose mondtam a wot bugos és azt sem, hogy én nem hibázok. Én mindig is aztmondtam a játék szar. Ghost shell létezik, de én még sosem vettem észre hogy én lőttem volna. A pályák objektíven szarok a wotban, ez tény. Legtöbb map se rankeden se CW-n nincs, maga a cég elismeri azzal, hogy nincs kompetitívben, hogy még szerintük is szarok azok a pályák.
A csapatok sokszor botok, ez is tény. Neked is, nekem is. Írtam tegnap, hogy 84% winrate, azt nem bot csapatokkal hoztam össze. Máskor meg 11%, azokat igenHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz Barret001 #225786 üzenetére
Pilsen, Ghost Town, Empire's Border és Minsk. Ezek azok a pályák ahol az egész jól meg van oldva, hogy egyik osztály se szopjon különösen
Pilsenen van heavy sidescrape és hulldown hely is, lehetsz 3 különböző helyen TD, van 2
teljesen oké light hely és meddel tudsz campelni ha papír vagy, előrerohanni ha gyorsLehet tolni a med oldalt, legtöbbször és a 2 heavy oldalt is anélkül, hogy 3-4 embert feltartana 1 darab TD a bokrok mögött
-
Swinegod
őstag
Komolyan mondom programozó iskolában kéne tanítani a Wargaminget hogy NE csinálj meg egy pályát. Overlord. 3 oldal a nehezeknek, 2 nem tolható mert halálra lőnek a TD-k azonnal a 3. meg tetves lassú, belő az arty és felülről lőnek szét ahova felnézni sem tudsz, hurrá.
Van egy lyuk középen amit el lehet foglalni meddel, ja hogy kutyaszart nem ér az egész tetves pozíció mert amint kinézel valahol instant lőhető leszel másik 2 irányból olyan helyekről ahol van bokor ÉS fedezék? Hurrá.
Akkor toljad a map legszélét, ja hogy ott is van hátul 30 bokor meg visszavonulható fedezék rögtön mögötte? Remélem élvezed az 1500hp-t ami instant lejön rólad ha van ott 1 darab TD meg egy táras med.
Ez mind a déli spawn. Északról ér is valamit a közép mert van 300 bokor egy helyen ahol ki lehet nézegetni
Szívlapáttal kéne agyoncsapkodni azokat akik kitalálják ezeket az elképesztően ocsmány szar, minden szempontból teljesen elkúrt pályákat[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Farmolni még mindig jó a Frontline, illetve xp-t is lehet gyűjteni 8-9-es tankra. Mai első csatám, támadóként nyertünk, én lőttem le a harmadik ágyút a végén.
Ha valaki megnézné, az első két halált érdemes átpörgetni
mert egy bot voltam, a Skodával kezdődik a játék. Aztán a végén a Kpz-vel fejeztem be. Ami jó ötlet volt, mert ha 8-as tankkal vagyok, megölnek a Progettók a végén, szépen próbáltak megállitani.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
Geller72
veterán
-
Swinegod
őstag
válasz Barret001 #225777 üzenetére
Nem tudom ha egész eredményes vagy kis tierben miért lennél hátrányban T-9-10-ben, minden pontosan ugyan az csak több a nagy boom boom. Nem ismered a tankállományt és kb ennyi az ami más. Ugyan úgy gyengepontot lősz, spotolsz, sidescrapelsz, stb. Talán kicsit kevésbé buták az emberek és sokkal több a táras tank ami tényleges nehezítés
-
Barret001
addikt
-
popey37
addikt
válasz Barret001 #225775 üzenetére
dehogy, kishitű vagy. 6 év tapasztalattal nem lennél rossz játékos magasabb tierben sem. csak ki kellene probálnod. persze más játékot kiván a magasabb tier, de nem kell egyből tizesbe menni, a páratlan tierű tankok amugy is sokkal játszhatóbbak mint a párosok. legalábbis én a tier 7 és 9-es tankokkal sokkal élvezetesebb csatákat megyek, és nem falja a creditet sem.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz Baltazár123 #225773 üzenetére
az a baj, hogy megnöveli a töltésidőt 2 másodpercel és semmi előnye nincs. legalábbis én nem vettem észre mást csak a reload növekedést.
-
Baltazár123
senior tag
válasz popey37 #225765 üzenetére
"erre a kuncéra minek tették fel ezt az ostrom modot? semmit nem ér csak lassitja a tankot. "
(még) pontosabb lesz és jobb lesz a csőlehajlás is, szinte bárhol ki tudsz nézni vele. campereknek ideális. Letalpalja és nem mozdul onnan
Illetve van még egy dolog, a svéd TD-ken legalábbis így működik, hogy nem dobják le az álcahálót és a bino is aktív marad, ha letalpalt tankkal forogsz. Előre hátra mozgásnál ledobja, de forgásnál nem. Arról megoszlanak a vélemények, hogy forgás közben marad-e a kamo értéke vagy a mozgási kamo lesz a hatásos. nem láttam még erre vonatkozóan tesztet, de az álcaháló és bino alapján marad a nyugalmi kamo értéke is a letalpalt tanknak, ha forogsz vele.
A kunzéra tipikusan nem tesz senki álcahálót, de binot már nem szentségtörés rátenni és ha forgás közben se dobja le, azt jól ki lehet használni bizonyos helyeken. Persze itt a tornyot is lehet forgatni, de van, hogy a testet is kell.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
FRONTVONAL- játékmódban mitől függ a ranglétrán az előléptetés?
-
popey37
addikt
-
Swinegod
őstag
Airshipyard, 20mp-el a kezdet után E3-al az oldalamba kúrt egy Sheridan középről, már most gyűlölöm ezt a mapot
-
Láttátok, hogy megint vannak recon küldik (új térképek)? Azzal lehet némi extrát szerezni, 30 perc múlva kezdődik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Thrawn #225755 üzenetére
Esett az elvárás a tankkal, mióta utoljára játszottál vele, vagyis valszeg az eddigi eredményed alapján már megvolt a 2 karika (a többi játékos jelenlegi eredménye alapján), csak persze a játék nem fogja automatikusan megadni, játszani kell egyet.
Amúgy ezért (is) jó a gunmark modot használni, mert az mutatja a garázsban a játék előtt, hogy mennyi volt utoljára az elvárás, amikor játszottál vele, és játék után rögtön látod, hogy mennyi lett.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
erre a kuncéra minek tették fel ezt az ostrom modot? semmit nem ér csak lassitja a tankot.
-
hmb
aktív tag
válasz killbull #225705 üzenetére
ebayen 300 fontert arulnak olyan accountokat amin van obj. 260,rakat klan nyeremeny tank,tucat op prem tier8-as.es persze minden ag kifejlesztve.wn8 lila.te 80k arulsz egy darab type 59-est egy olyan topikban ahol ez egyebkent tilos.....de neked all feljebb es osztod az eszt.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
Thrawn
félisten
válasz Barret001 #225759 üzenetére
Nem gyenge első kör lenne ha egyből rákerült a 2. gunmark
Egy ideje nem vettem elő, úgy tűnik elég sokat esett azóta a 2. gunmarkhoz szükséges átlag, emlékeim szerint 83% körül hagytam abba a játékot vele. Ez a 2. ingyenmarkom patch óta.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Barret001
addikt
válasz nomic #225757 üzenetére
". Nagyon izgalmasak tudnak lenni ott is a meccsek, csak sok a seal clubber."
Na ezt csak az tudja,aki lent is játszik! Recent wn8-am 1250,és úgy elkenik a számat a "tomatok" hogy csak lesek...Hiába,még csak 5,5 év játék van mögöttem.Majd csak elérek egy átlagos szintet egyszer Tier2-ben is ez van! Az első 2-3,aki lehozza a meccset,nem ritkán 1500+ sebzéssel zár.Ez a hp-négyszerese kb... -
nomic
aktív tag
válasz Barret001 #225748 üzenetére
Nem gáz az, ha kis tierben jól érzed magad. Nagyon izgalmasak tudnak lenni ott is a meccsek, csak sok a seal clubber.
Inkább állna mindenki így hozzá, mint te, hogy nem megy magasabb tier be ha nem érzi magát olyan jónak, minthogy redline camper E 100akkal találkozzak minden meccsen.
manu75: tomato.gg , wotgarage.net , illetve Discord szervereken szokott lenni erre használható bot.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
manu75
aktív tag
válasz popey37 #225735 üzenetére
Lesz még jobb is majd meglátod. Legjobb tank a játékban legalábbis nekem. Nagyon szeretek ezzel a tankkal játszani. Néha a földet lövi vagy mellélő 3x egymás után, de ennek a tanknak mindent meg lehet bocsátani. Milyen felszerelés van rajta? Turbót, töltésgyorsítót, meg ventit használok jelenleg. Hátha van ennél jobb kombó is.
Többiek: Múltkor beszéltétek melyik tanknak mennyi xp kell a tank ászhoz. Nem találom hol lehetne ezt megnézni, de most nagyon kíváncsi lennék mennyi kellene a kpz50t-nek? Sajnos egyelőre nem jön össze 1500xp kevés.
-
Warton
őstag
Nézegettem a Prémium shoppot, mert kaptam egy szenzációs ajánlatot a WG-től, aztán egy Excel tábla és kisebb számolgatás után rá kellett döbbenjek, hogy annyira mégse szenzációs az az ajánlat.
Viszont találtam EZT 7700 forintért.Első ránézésre elég kedvezőnek tűnt, talán akinek nincs meg a tank és nagyon szeretné. Nekem megvan, így én az arannyal számolok, viszont alul olvasom ezt:
"If you already own this vehicle, you will be compensated in gold, minus the applied discount amount."Most akkor mennyi golddal számolhatok 6500 - 26% ? Ha jól számoltam akkor ez: 4736. Így szerintem kedvezőbb áron jutnék goldhoz, mintha a hagyományos módon vásárolnék a gold fül alatt. Az Improved passhez kéne, mert nagyon izgatja a fantáziám a Kunzepanzer, amihez kéne még token. Az ajánlathoz még tartozik plusz az x5 és a garázshely. A személyes tartalék meg a legénység annyira nem hoz lázba.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Swinegod
őstag
-
nomic
aktív tag
válasz Swinegod #225744 üzenetére
Betonos részen, a bunkeren belül szuperheavyk érzik igazán jól magukat, ha nem tudsz pattintani, akkor halott vagy. Külső részen bármivel lehet menni, persze célszerű heavyvel. TD-k a kikötő partján szoktak állni, de elég könnyű őket ellőni, az a rész leginkább a közelharcról szól (a bunker miatt vicces flankelések szoktak történni). A dombos rész az kicsit campelős, de be lehet rohanni középre DPM-huszárkodni, vagy spottolni különösebb veszély nélkül. Sok TD-re ez a map is allergiás :/
-
Swinegod
őstag
válasz nomic #225742 üzenetére
Csak STB 1-el voltam rajta, 3x. Szépnek szép csak meglepően sok ismétlődő textúra van, sokkal csövesebben néz ki mint kéne neki. Nem tudok nyilatkozni a betonos fele milyen, csak a med oldalon voltam. Amíg nem kell pusholni egész fasza, vannak bokrok, lehet hulldownozni ha van ágyúsüllyedésed, de amint rákényszerít a játék menjél ki a fedezék meg bokor mögötti TDk elé ha tolni akarod az oldalt onnantól ugyanakkora rák mint az összes többi map ami nem Pilsen
-
Swinegod
őstag
válasz nomic #225740 üzenetére
Hát ja ez egy ocsmány retek pálya, én nehézzel próbálom tartani mindig a tengerpart fölötti részt miközben elfogadom, hogy ha meg is nyerem akkor sem fogom tudni tolni szóval remélem hogy a pálya valamelyik felét megnyerjük
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz Swinegod #225739 üzenetére
Igen, ez egy probléma, ugyanakkor az a csapat, amelyik több tankkal megindul a tengerparton, hatalmas hátrányba kerül. Aki a part feletti részt uralja, azé a meccs. Sok TD esetén áll a játék, de alapesetben kerülni kell a partot, fentről lehet kaszálni hulldown tankokkal. Hiába áll nyerésre a csapat a parton, ha közbe fent veszítenek, akkor annyi volt az egész. Túl hosszú és meredek az emelkedő, márpedig oda általában heavyk mennek, tehát nem egy perc felmenni. És ezt sajnos sokan képtelenek megérteni.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz CirrMee #225732 üzenetére
hát az első pár meccs igen: mellélő full szüküléssel 10/10-et, vagy lepattan, minden belövi: tier7-es tankok bárhol bármikor, nulla camo: 400 méterról mint az éjjeli lámpa vílágit. szoval egyenlőre katasztrófa. de azért adok neki még esélyt.
a kpz50t is igy kezdte, de megjavult.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Barret001
addikt
14:0 Mire észbe kaptam,mögöttünk voltak! 5 perces meccs.
-
popey37
addikt
na meglett a kunce panczer, hát nem leszünk barátok, egy újabb tank ami csak a creditemet növeli, de 0 lóvé befektetéssel.
-
Geller72
veterán
válasz Balcsix #225728 üzenetére
Azt vágom. Sajna bukó csata volt, eleve lfasz base xp-vel. De ettől függetlenül én kaptam már ászt ilyenre. De pont erre szinte semmi base xp-t nem adott.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
Nem szoktam sírni az mm miatt, de ez azért már nekem is sok:
A csatában volt egy Chieftain, egy 279e, egy Carro, egy Kranvagn és egy Vz55. És ennek a drága mm-nek sikerült ezt az ötöt egy oldalra pakolni. Ehhez még hozzátartozik, hogy az ellenfélnél ezen játékosok átlag wot ratingje olyan 10k körül volt. Nálunk 5k felett nem nagyon volt senki. Az E100-unk konkrétan egy bot volt 2300-as wot ratinggel. Értem én, hogy nincs skill alapú mm, de baszki, azért a tankok típusa alapján elég jól be lehet lőni, legalább is nem rakok 3 t11-es tankot egy oldalra.Ja, és megint chatbant kaptam egy állítólagos hétfői szabálysértés miatt, miközben hétfőn még chatbanen voltam.
-
Balcsix
senior tag
Egyébként elég jó kis játékmód ez az FL, na meg az SH sem lenne rossz. Nem is értem, hogy miért nem tudják bent hagyni a játékban végleg. Sokkal színesebb lenne a játék ezekkel kiegészítve.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Barret001 #225718 üzenetére
Reggel ugye mindig kidob a szerver és csak simán rá szoktam nyomni a csatlakozás gombra. Ezek szerint ez nem elég lehetséges hogy teljesen be kell zárni a programot és újraindítani mert nekem sajnos csak öt pontom lett összesen. Végül is annyira nem aggódom mert a kötvény volt a pontos az meg megvan csak most van két pontom amivel nagyjából pont semmit nem tudok kezdeni.
-
Swinegod
őstag
Döntetlen. Döntetlen mert az idióta Wt Pz 4 nem csinált semmit egész meccsen és még bőven a map leges legszélén nézte a semmit mikor én meghaltam a cap és egy esély a nyerésért
Btw 330mm penes HEAT, 5-ből 2x vittem át a 279e frontjának a rosszabbul fordított felét, beüthető ja a játék egyik legjobb penjével 40% eséllyel
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz peterson79 #225712 üzenetére
23. hajnalig van, de összesen max 7et kaphatsz.
-
peterson79
őstag
hali,
Ma volt az utolsó napja, hogy beléptem és kaptam jegyet amit beválthattam finomságokra a boltban?
Azért kérdem, mert reggel utazom, de 1 percre belépek, ha kell. Ha viszont holnap már nincs semmi, akkor felesleges a gépet beindítani.
-
Geller72
veterán
válasz killbull #225707 üzenetére
Egy VGA végfelhasználói licencében nincs benne az, hogy mennyiért adhatod, ergo annyiért adod, amennyiért akarod, pl mint egy használtautót. De a Wg Eula-ban benne van, hogy nem adhatod-veheted a user accountot. Ez a különbség.
EULA:
"2.08. All types of ads for sale, exchange, or other options for the transfer of accounts from one user to another violate EULA and are prohibited in all game chats and channels."
-
-
válasz killbull #225691 üzenetére
Azért nem lehet itt hirdetni, mert amit árulsz, az nem a tied, hanem a WG-é, és ez benne van a felhasználói feltételekben. Te pedig addig használhatod, amíg a WG megengedi. Továbbá itt a PH-n nem akarunk azzal szívni, hogy valaki eladja az accountját, majd bejelenti a WG-nek, hogy ellopták, így visszakapja (ez csalás ugye, mert megkárosítja a vásárlót). Utóbbi miatt tiltunk mindenféle account árusítást.
A PH-n kívül persze mindenki azt csinál amit akar, az a te (meg az esetleges vásárlód) dolga.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
popey37
addikt
válasz killbull #225702 üzenetére
hogy jön ide a számtech?
az accountodat szeretnénk látni. kutyát sem érdekli, hogy mennyibe kerül egy vga. akinek kell az tudja, a többséget most nem ez érdekli, hanem a 160k-s accountod.
de tudod mit, ne mutasd meg, látatlanban elhisszük. kérni bármennyit lehet érte, tényleg miért nem 320k-t kérsz érte? egy type 59 simán ér annyit.
-
killbull
aktív tag
válasz BerserkGuts #225700 üzenetére
És miért írom hogy Magyaroknak ingyen kéne adni! Itt a lényeg, de minden más dolgot bele kell még gépjárművet is meg lassan Terike néni befőttje is szerepet fog játszani hogy nekem olcsón kell adni mert a Magyarnak nincs pénze.
Pont ebbe a sz r országba pl AMD RX 6600XT VGA kerül a Németeknél kb 180 000 ft ba de az hogy Németből Magyarba áthozzák 100 000 ft többlettel jár, mikor kb 2500 ft egy futár onnan és a Magyaroknál ugyan ez a VGA 250 000 ft. (itt se a cs ró kisboltok húzzák le a vásárlókat) Még egy érv hogy a magyarok létminimumon vannak tartva és kivágja a biztosítékot ha valaminek normális ára van és elvből elvárják hogy olcsó legyen. Biztos ezért lett a sok kisember (cs ró) hobbyja hardverAprón hogy az Alza.hu ról megrendeli 180 000 ft ért a VGA t, majd másnap kiteszi 220 000 meg 240 000 ft ért.
Nonszensz!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest