Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz jano_77 #179400 üzenetére

    Köszi :DDD Bár csak heccből válaszoltam a ki lehet ekkora idióta címszóval feltett kérdésedre, szeretek önjelölt idióta lenni :DD BTW a végére megutáltam sőt a hányinger kerülgetett ettől a módtól és leginkább amiatt hogy dögunalom. Minden egyes meccsben szinte mindig ugyan az történt. Nem volt meg benne a randomok randomitása. Így én marhára örülnék ha lenne egy másik vagy kettő map és akkor 2-3 forogna nem csak egy darab. Mindig nem sikerült a General az idő lejárta miatt , olyan 7-9 alkalomra tenném a tízből. Marha idegesítő volt mikor 1 hajszálnyi kellett volna csak hozzá. A végére rájöttem hogy fölös 15-20k kombináltat lőni/spotolni mert ha támadunk - beállok cappre lvl5 műszaki bízb*sszal akkor jön a rang rohanvást. Defelni meg van minden ponton 2 spot ahonnan vissza lehet lőni. Az már más kérdés hogy ha retard a csapat és az ellen beszalad 4+ tankkal akkor esélytelen.
    Mindenesetre nem panaszkodom mert nagyon jó lett az eredmény. 45 misi nettó profit (10db kredit booster ment el) , 1,2misi konvertálható xp + pár legénységi tag megkapta a következő képességet. El is vertem a lóvét :DDD alig maradt , remélem márciusig azért elég lesz :U Részemről, persze saját vélemény , simán nyithattak volna több prestige lvl-t. Még ha most csak 3 oké de márciusban az a +1 elég szegényes.
    Amivel toltam : su130pm,ScorpG,LT432,Progetto,defender,CérnaX. Volt pár 500-600ks köröm de csak akkor jött össze ha nem haltam egyszer sem pl su130pmel de mellé lőttem 19,6k-t. ScorpG meg a su130pmel csak úgy ömlött a lóvé. Randomban egyiket sem szeretem de itt pofátlanul jól muzsikáltak.
    Egy tippet azért megosztanék hátha nem olyan egyértelmű (saját káromon tanultam) Amikor megvan az aktuális MAX Prestige (ami jelen esetben 3). NE , ismétlem NE nyomjátok rá a prestiget amíg nem unlockolódik a következő (aka márciusban). Én rányomtam és nem lehet tovább szintezni , nem engedi a rendszer. A probléma ott leledzik ,hogy az arany tokenek amiből váltod a tüzérség stb... skilleket csak 1dbot kapsz. Tehát a Szombati és Vasárnapi napon haverokkal lvl1es bombázással kellet nyomnom ... Azé,azé számít hogy maxos-e illetve tudsz választani közülük.
    Redditen olvastam ha megvan a 120 szint akkor jár bónusz 1k bond. Hát fake volt most már tudom de 1 próbát megért :)

    +(#179399) peterson79 Nem tört el semmi. A helyzet az hogy ha nem állsz be cappre / cappet lőni , nem garantált a tábornoki rang. Mert van hogy túl gyorsan megy a támadás , van hogy túl erős a védés és ilyenkor csökken az idő. Számtalan olyan csata volt ahol még 7-9 perc volt hátra de yoloztak a lightok és kiszedték a tornyokat ... vagy fordítva : túl erős volt a védés - nem volt pont - nem voltak 2 perces hosszabbítások. Ezen felül még rájön az emberre egy leszarom faktor egy idő után. Nálam ez rendszeresen unalom közben jelentkezik.
    Platoonban 1 vagy 2 másik jó játékossal. Bementek foglalni úgy hogy az egyikőtöknél van lvl5 műszaki, lvl 5 smoke , ha más nem de ti 3 an ráálltok a cappre. 20 sec alatt megvan. Még nincs bombázás max arty de a köd miatt jók vagytok. Így kb ajándék a general. Szakasztársaimmal a végén így csináltuk. (Kár hogy addigra már nekem nem volt jelentősége :( )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák