-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Ha letörlöm a játékot és újratelepítem egy másik meghajtóra az eredményeim, illetve a mentések megmaradnak?
-
rlazol
veterán
T37re melyik ágyú?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Jolet
őstag
válasz #43783936 #107596 üzenetére
engem nem zavart a nem létező gundepje, viszont a sánta csiga sebessége már nagyon is
a 8-as lánc nélkül a kis motorral majdnem kétszer jobban gyorsul, na arra kíváncsi leszek fullosan mit ad
nem szoktam megtartani tankokat, de ha már kellene a 6-os jobban bejöttWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
törölt tag
-
Jolet
őstag
válasz #43783936 #107594 üzenetére
nagy kő esett le a szívemről amikor eladtam
nekem azt írja a statisztika, hogy maximum xp 1997, wr 59,44%, átlagsebzés 1320 dmg és 143 csata alatt mégis csak első osztályt kaptam rá és csak egy jelet a csőre
valakik nagyon jól nyomhatják vele attól olyan magas a szintWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
nyunyu
félisten
válasz DVlad #107586 üzenetére
Ez a "sebzéses bünti" csak pár órát tart? Mert akkor tutti az volt.
Ha garazsban vagy kek, az csak figyelmeztetes, hogy viselkedj.
Magatol elmulik, amint ellenfelekbe kiosztottal x sebzest sajat csapattars sebzese nelkul.Viszont addig a csataban is kek vagy, igy a csapattarsak buntetlenul lohetnek, viszont amint te losz csapattarsat, egybol azt kockaztatod, hogy kivagjon a robotzsaru egy orara/napra/hetre/honapra/orokre.
Asszem a rammolasos sebzeseket nem szokta komolyan venni a bunteto rendszer, amikor nekikoccansz a masiknak, aztan mindketten veszitetek par tiz HPt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Azt hiszem akkor valami ilyesmi taktika kell majd nekem a stug kampány lt 12-es küldihez.
Ennyire bonyolult lenne 500 assistot osszehozni, hogy ne spotoljanak kozben?
Aszondja, hogy palyahoz illo festes+alcahalo kell a masodlagoshoz.
Akkor ezt valoszinuleg a Chaffeeval csinalhattam meg, mivel egyedul azon hasznaltam eddig festest, tobbin nem.
De az is lehet, hogy meg a T71-gyel volt tavaly(elott?)Kedvcsinalonak itt a mult heti Stug LT15 korom, boven meglett volna az LT12 masodlagos is, ha lett volna festes a tankon.
Kb. masfel percnel villant eloszor a 6th sense, de akkor mar ~600 sebzesnel es ki tudja mennyi spotnal jartam.
Jut eszembe, LT15 miatt tettem csak halot a tankra, passziv spotra akartam gyurni, de csak nem birtam ki.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Doom83
tag
Sziasztok!
Hogy működik ez a 14 napos prém tank visszaadás? Gold-bol vettem nem "tetszik", állítólag 14 napon belül ha visszaadom akkor visszaadja a WG a goldot. Hogy működik?
-
Jolet
őstag
na ma túl lettem a 7-es csehen, hát srácok ez egy rém szar tank
szinte az egyetlen amivel nem tudtam ászt csinálni, igaz elég magasan is lehet a szint, mert nyert meccsre 5 killre és 3500 sebzésre nem adott annyi xp-t, hogy összejöjjön
az ágyúja már-már jónak mondható, bár elég random és lassan tölt
a tank is lassú mint a csiga, de páncélja csak néha pattint
a modulok meg persze nem kompatibilisek se az előzővel se a következővel nagyrészt
hát a nyolcasra kíváncsi leszek, de szinte mindent ki kell fejleszteni rá, hogy jó legyen
de legalább már van 6. érzék a fiúkonWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
szbalogh
addikt
válasz h1mpi #107576 üzenetére
Jaj ugyan már... Ti még céloztok? A PzSfl killt nézd meg
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
h1mpi
félisten
Érdekes van, akiknek nem kell szűkülni, ha céloznak [link]
Fully electric lifestyle!
-
jr1994
addikt
válasz CirrMee #107567 üzenetére
Itt a számológép, ebben minden benne vagy
Emu: mindkettő jó választás, és a fejlesztés is kellemes M48-cal még nincs elég csatám hogy nyilatkozzak de az új AX nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Emu
őstag
Ki szeretnék próbálni egy jobb csőlehajlással megáldott med tankot. Szerintetek merre induljak? Angol med ág, vagy amerikai med ág?
-
CirrMee
addikt
Tigris 2 esetén felmegy a nagyobb ágyú tappancs vásárlás nélkül is?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
zodo
nagyúr
válasz Szepi1979 #107565 üzenetére
Az az igazság nem vagyok tisztában egyes fogalmakkal mint pl ez is.
Spot mikor csak sunnyogok, látom de nem lövők rá.
pl értelmetlen mert csak a festékét karcolnám ill. magam alatt vágnám a fát mert neki csak egy lövés lennék.Közreműködött sebzés mikor spotoltam rá is lőttem és sebeztem vagy akár csak láncoltam.
Szerk:
Közreműködött sebzés akkor az is ha sunnyogok (spotolom) és a többiek sebzik?
Szerk2
(#107567) CirrMee
Adatainál meg tudod nézni.
1.2 Tonna terhelést bír alap esetben, legkisebb és legnagyobb löveg közt 1038kg a difi.[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
-
zodo
nagyúr
válasz Warton #107560 üzenetére
Minden tanknak (V-X tier) saját statisztikája van.
Garázsban jobb klik => Statisztika => Járművek fül => Kiválasztott tank => Jutalmak fülAhhoz hogy kiválósági jelet szerezz az átlagsebzésednek és az átlagos közreműködött sebzésednek magasabbnak kell lennie a játékosok 65% -nál ebben a járműben az elmúlt 14 napot tekintve.
- Az átlagsebzés minden csata után frissül. Csak az utolsó 100 csata számít.
- Megszerzett jelek örökre megmaradnak akkor is ha az átlagsebzésed csökken.
- Jelek csak V-X szintű járművekkel szerezhetők.
- Beállításokban ki lehet kapcsolni a jelek megjelenítését a járműveken.
- Jelek csak normál csatában szerezhetők.pl.
(#107562) Szepi1979
" A sebzés és a láncolás/spot is számít "
Ezt nem tudtam mert ennyire nem részletezi a leírás.
(#107564) h1mpi
Nálam az két külön fogalom de mint helyesbítettem így már ok ha az is bele számít.
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
válasz Warton #107560 üzenetére
Most a kiválóság jelére vagy kíváncsi vagy a kiváló soför/tankászra mert mintha összekeverted volna egy kicsit a dolgokat...
- A sebzés és a láncolás/spot is számít
- Az utolsó 100 csatádat nézi
- Az ugyanezzel a tankkal vívott csaták során szerzett sebzést/láncolás/spot sebzést nézi alapnak 14 napra visszanézve
- Ennél a számnál kell jobbat mutatnod 65/85/95 %-al.Remélem érthető amit leírtam mert így olvasva elég gázos.
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
-
Warton
őstag
Azt megtudja valaki mondani, hogy a Marks of Excellence hogyan működik. Azt tudom, hogy dmg és a spot is számít, meg azt is, hogy 14 napot néz, de azt pl. nem, hogy mihez hasonlítja ugyanahhoz a tankhoz, vagy ugyanahhoz a típusú és tierű egyéb tankokkal elért eredményhez??
Kompromisszummentes linux gaming.
-
szbalogh
addikt
Van már valami infó az FV4202 küldetésről a dátumon kívül?
Kell-e hozzá minden nemzetből tank vagy pár millió kredit? Ilyesmire gondoltam.Nick: HE_Storm
-
Lol, meg akartam hívni valaki a WoT-ba a Refer a friend program keretében, erre kiírta, hogy én nem vehetek részt benne, mert csak aktív tagok használhatják. Aha, naponta átlagosan megyek vagy 20 csatát, az nem számít elég aktívnak?
Közben meg is találtam a feltételét: To take part in the recruitment program as a Recruiter, you need to have fought a minimum of 100 battles, including at least one battle fought during the last 60 days.
Akkor ez egy bug, hogy engem nem enged.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DVlad
őstag
Urak!
Mi lehet az oka, hogy kék lett a tankom, pedig nem lőttem ki csapattársat? Visszanéztem a csatákat, hogy talán nem vettem észre... de nem. -
szbalogh
addikt
Na elkeseredésemben már 3x adtam el az Obj430-at, most azért, hogy megvegyem az IS-4-et a HT-15 miatt. Erre persze E-100-al sikerült
replay
18400 pont lett összesen de a csapatunk szokás szerint mintha nem is kétezett volna, szóval az MT-15 még hátra van.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Kakumix
senior tag
válasz Tarill #107548 üzenetére
Mint írtam, ha Rampage módban vagy akkor, válts át a reserve tankokra a szűrővel (felülről a 4.).
Nekem is gondot okozott elsőre megtalálni a bérelt tankokat, mert miután elrejtettem őket az új patch-ben a WG pluszban is elrejtette ezeket a random csatákból.Legyen szép napod!
-
Tarill
őstag
ha kiválasztom a rampage módot akkor sincsenek a garázsban, de a raktár menüben meg ott vannak és a múltkor mentem is valamelyikkel.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz Tarill #107541 üzenetére
Esetleg régebben egy moddal (talán az xvm többsoros garázsa) eltüntetted a nem kívánt tankokat a listából a jobb gomb "Set as reserve" menüpontot választva. Ezeket, újra megjeleníteni, a többsoros garázs mod szűrőjét "Reserve"-re állítva tudod. Illetve itt is csak Rampage módba lépve látszanak.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
nyunyu
félisten
válasz Tarill #107541 üzenetére
Hmm, legfrissebb XVM nekem is kitakaritotta oket a garazsbol.
Viszont ha kivalasztom a Rampage modot, akkor a 3 tank sorrendjenek kivalasztasanal ismet megjelennek a lenti tanklistaban.
Mult heti XVM betaval viszont meg a garazsban is latszottak.
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
folyamatosan kapom a bérleti időt ezekhez a red is- red amx 50b és red t62-a tankokhoz de egyik sincs a garázsomba és nem tudom dühöngés módba se vinni, ilyenkor mi van? :/
-
-
Kelvin
őstag
Sokat agyaltam az fcm50t-n, főleg amilyen negatív véleményen voltak róla itt sokan az elmúlt napokban.
Tudtam, hogy ha veszek prém tankot ez lesz a jó kredit hozam és játszhatóság miatt. (pref MM)
A torony tényleg sérülékeny, a lőszerrekesz viszont elég jól bírja a gyűrődést. Ha az arti telibe talál akkor úgyis mindegy és béna voltam. Pár óra alatt ma is összejött az egy milla.Ajánlom mindenkinek aki szeret sokat mozogni a pályán és taktikázni, fun tank és még a kreditet is adja
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Mister_X
nagyúr
válasz ollie #107509 üzenetére
Gyorsan rálesten a tanks.gg-re az IS-3A-ra, mert nem tudtam, hogy mi ez a nagy felhajtás körülötte, hiszen csak egy másik orosz heavy. Jahogy 221 pen és 1400m/s Shell velocity?! Ez valós?
Kanonenjagdpanzer az miféle szerzet, megéri?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Ármester
válasz ollie #107535 üzenetére
Valóban, múltkor én is kreditben kaptam meg az Excelsior árát küldetés után, aranyat egy cseppet sem kaptam.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Terek
tag
válasz csaba17 #107512 üzenetére
kb 2-3 hónap volt nálam mire beadta.
igaz tegyük hozzá,már jóideje nagyívben tojok ezekre a küldetésekre,mert marha sok szerencse kell hozzá...
a 6-os cseh med-el adta be,és csak a végén figyeltem fel rá,mikor láttam a post screen-t.nemigazán mentem a küldetésre,ugye ahogy feljebb is írtam,csak toltam az xp-t a tankba.
előtte a wz-120-al lett meg majdnem,ha nem pattanok az obj 263 alsó lemezéről a 122-es gunnal.a gyilkos lövés ami vitte volna pattan,ahogy már ezt megszokhattam a wargamingtől -
sfefe
addikt
válasz ollie #107525 üzenetére
Eleg sokaig nyomtam vele de szerintem a t29 sokkal jobba 7esek kozott mint a t32 a 8asoknal....
( a torony nem rossz de az a 29nel sem, a testet itt is el kell rejteni mit a 29-nel, ráadasul 29es agyuja van igy eleg szegenyes, kicsivel jobb a 29-nel csak ugymond ranfelvarras enyhen. )Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Tarill
őstag
Üdv! Szerintetek melyik a leggyorsabban kihúzható tier 10-es tank? 0-ról indulva. Szűz accot kezdve
Amúgy boldog új évet mindenkinek!!
-
Ármester
válasz juhasz406 #107521 üzenetére
HD Sentinel van a gépeden?
Ha igen azzal nézz rá, hogy mit ír kondícióra, meg teljesítményre, ha nincs akkor tölts le egyet.
Lehet tele van bad sectorokkal és azért megy 100%-on állandóan.
Vagy valami vírus van a gépen és az cseszegeti a vinyót.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
juhasz406
tag
válasz nyunyu #107506 üzenetére
Teljesen új HDD is ugyan ezt csinálja kb 3 nap után. SSD-vel jó! vga r9 280x még van bőven videó memória. Ram 8gb. Ja egy másik érdekesség: Játék HDD-ről uninstal, telepít SSD-re. Elindítom és játék közbe szintén járatja a HDD-t 100%-on de csak játék alatt, miközben már a játéknak semmi köze a HDD-hez.. Ha tankot választok a garázsba szintén a betöltés 10 másodperc ( ha HDD-ről játszom)
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
jano_77
nagyúr
VK3601H-nak ennyire kemény a torony teteje!? Skoda T-24-el nem tudtam belőni felülről?!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Chris0321
addikt
válasz csaba17 #107512 üzenetére
Én még csak a T28-as küldetést csináltam meg ott is 2000-et kell sebezni TD-be, én egy 9-es meddel csináltam meg, már nem emlékszem, hogy az E-50-el vagy a Centurion 7/1-el és nem találom róla a képernyőmentést. A lényeg szerintem, hogy minél nagyobb tierben próbálkozz mert ha kevesebb td is van több a hp-juk így nagyobb az esélyed összehozni.
-
Taktoj
aktív tag
Helló, mia helyzet olyankor ha olyan premium tankot veszek akciósan ami már van, kapok e valamit, mondjuk az árát aranyban, vagy csak simán elveszik a ráköltött lóvé?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
csaba17
senior tag
reggelt
Buék!ti a t55a-ért a 15ös med küldit(ölj két nagyobb td-t, sebezz 2k-t, nyerj és éld túl) mivel csináltátok meg?
csak ez kellene és megvan a t55a de akármit csinálok nem jön össze, wz120al próbáltam a 110 gunjával de a tegnapi 23 csatából 1 10es td-t sem tudtam kilőni, bár kb minden 3.ban volt min 2....
még a 6os skodával próbáltam de ott meg sok a 2k sebzés, ha az összejön akkor nincs 2 td, ha van 2 7es td akkor meg még 1k dmg sincs...
valami tipp?
talán holnap meglesz a 7es skoda, freeből rátolok a nagy gunra, hátha.
ill még pershingem van mint med de azzal nem próbálkoztam. -
Kelvin
őstag
Tegnap rászántam magam és megvettem az fcm 50t, amíg akcióban van és elérhető. Nem bántam meg, elég jól hozza a pénzt. Ha nem egyedül tolom a köröket, akkor a győzelmi arány is jobb lett volna és a bevétel is.
ollie: Jöhetne valami értelmes event a premium shop erőltetésén kívül is...(mint a másik két régióban)
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Új special offerek vannak, pl. az IS-3A-t is meg lehet venni!
-
vgabri1
tag
B.U.É.K!
-
nyunyu
félisten
válasz juhasz406 #107502 üzenetére
Nem lehet, hogy tul nagyra van allitva a grafikai reszletesseg, es kifutsz a VGA memoriabol?
Nekem is volt olyan problemam regebben, hogy amint felvillant egy meg nem spotolt tank, akkor par masodpercre megakadt a jatek, es nekiallt tolteni a vinyorol, engem meg jol kilottek kozben.
Aztan megneztem a VGA beallitasokkal foglalkozo WG videot, aztan ott elmondtak, hogy a maximalis textura reszletesseghez minimum 1GB videoram kell, nekem meg csak 768MB-s a kartyam.
Igy eggyel visszabb vettem a texturakat, azota nem produkalja ezt a fajta akadast.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Blue Eagle #107493 üzenetére
Köszönöm. Meg galervin93-nek is, meg mindenki másnak is a javaslatokat. A D-25T ágyút ismerem. IS-IS-3 meg volt vele. Csak valamiért kombináltam, hogy hátha a másik ruszki HT ágon esetleg másként mennek a dolgok. De akkor a KV-3-ra is megy ez a löveg. Már fent van a jobbik torony is. Nagyon bízom abban, hogy végre ezzel meg tudom csinálni a T28HTC HT-12 küldetést. IS-3-mal volt már 6k felfogott dmg-m is, T-10-zel is 4-5k előfordult már, de amióta ez a küldetés van kiválasztva, egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kchryss
veterán
válasz juhasz406 #107502 üzenetére
Ez nagyon érdekes probléma, nem nagyon hallottam még ilyenről.
Amiket el tudok képzelni:
1. Nagyon töredezett a HDD és azért csinálja ezt, vagy hibás a HDD
2. Kifogy a RAM-ból és lapozófájlból próbálja pótolni, ez a valószínűbb talánBe kéne állítanod a lapozófájl méretét manuálisan. Illetve olvastam, hogy a Superfetch windows szolgáltatás is hajlamos 100%-on pörgetni a vinyót, azt le kéne állítani.
-
juhasz406
tag
már a probléma után win 8-ról win 10-re telepítettem még a játékot is. És rögtön utána is ezt csinálta. Csak az a fura, hogy 100% az aktivitás de adatátvitel nincs. Gyári defender van rajta.
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest