Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Enzolord #4058 üzenetére
Ha easymode a kerdes akkor japan destroyer.
Ha univerzalis kell, akkor cruiser.
Ha turelmes vagy, es nem zavar ha eleinte bena hajokat kapsz, es agyontorpedoznak neha, akkor meg battleship.
Ha szereted a a monopolyt, es filmet nezni jatszas kozben akkor meg carrier.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Enzolord #154 üzenetére
Még nincs, de majd lesz valszeg, az MM balansz az egyik leguccsó fázis (ha jól emlékszem a wotban is így volt). Most még olyan meccsek is vannak, mikor az egyik csapat több hajóból áll, cserébe a másiknál jobb az eloszlás.
Más: ez a St. Louis tényleg nem egyszerű jószág, gyakorlatilag tartósan tűz alatt lehet tartani vele egy egész oldalt, tegnap mentem vele több meccset, hogy meglegyen a Langley, egy Nicholas rombolót úgy beaprítottam AP-val, hogy öröm volt nézni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Flatron710
tag
válasz Enzolord #136 üzenetére
Valami olyasmi volt, hogy 100 csatát kellett tolni, talán csak az alfában. Pontosan nem tudom, hogy mi alapján kategorizálták a kompenzáció mértékét. Öcsém pl. volt a hétvégi teszten és kapott is talán 1.000.000 kreditet és 50.000 tp-t.
Nekem az alfa miatt adtak 150.000 tp-t és 5 milka kreditet. ( így nagyjából folytattam ott, ahol abbahagytam )Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Flatron710
tag
válasz Enzolord #125 üzenetére
Volt az alfában vagy 10.000 ( akkor próbáltam ki az Atlanta-t), most a béta előtt kaptam 2500-at ( abból lett meg az Aurora ). Az Atlanta nagyon jó kis cirkáló, eszméletlen tűzgyorsasággal!
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
joergie
őstag
-
joergie
őstag
Nekem tetszett. Tele van akcióval, az első 3 perc mondjuk tényleg unalmas, de arra van az "auto drive in"
Mondjuk most pont találtam egy olyan tankot woton amitől kb minden második csatában a szívem kiugrik a helyéről, nagyon izgalmas(és hát miért játszunk, ha nem ezért ). Na a hajós nem ilyen intenzitású, de folyamatosan lefoglal. nem egy dögunalom minden egyes csata, pedig gyakran elhúzódik negyed órára. Masszív időgyilkos, az biztosEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Djuree
félisten
-
fsb1000
nagyúr
Én nem várok nagy hasonlóságot.
Egy jól játszható csatahajós játékot szeretnék.
Ahol dominál az egyéni taktika, és a reflexek kevésbé. Remélem lassúbb lesz a játékmenet, lesz idő átgondolni merre hogyan. A WoT sem túl gyors (mint pl. a CoD), de néha már automatán csinálok dolgokat, és fáraszt ha koncentrálni kell.
Valamennyire számítana az élethűség is, de nyilván nem lesznek azonnal elsüllyeszthetőek a hajók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest