-
GAMEPOD.hu
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz Flowtation #3046 üzenetére
A featured slider mindig a kiemelt képekből készít csúszkát.
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #3045 üzenetére
Sorry a komment halmozásért, de válaszolnék magamnak, hátha valakit még érdekel.
Egyelőre megoldottam a Travelify sablon saját slider kezelőjével a dolgot. A lényeg, hogy kell annyi bejegyzés vagy oldal ahány képet szeretnék slideolni (szép szó)
A bejegyzéseknek beállítottam kiemelt képet, jobb alsó sarok. Ezután a testreszabás, slider menüpontban meg kell adni a bejegyzések ID számát és kész.
EZ lett a végeredmény.Nem tökéletes, de első körben, kódtúrás nélkül megoldható. Még annyi van hátra, hogy a feliratokat jó lenne levenni. Illetve az, hogy ez most csak a főoldalon működik. Meg kellene oldanom, hogy mindegyiken menjen. De lehet, hogy az nem kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #3044 üzenetére
A travelify sablonban van featured slider opció de azt nem birom életre kelteni. Valaki nem használja esetleg?
-
vitezfeher
tag
válasz Flowtation #2962 üzenetére
Bocs, hogy ilyen későn válaszolok. Konkrétan milyen jellegű oldalt szeretnél? Én a Sydney sablonnal sokat szívtam, egyszerűbbnek tartom az egyedi megoldásokat.
-
adatfalo
senior tag
válasz Flowtation #3015 üzenetére
A lerövidítés egyszerű, használd a more tag-et a szövegszerkesztőben. Ahhoz, hogy több karakter látszódjon a sablonban kell átírni a kódot (ahogy Te is írtad), de ez nem mindig egységes, hogy hol található.
De megpróbálhatod a function.php-be beírni ezt:function wpdocs_custom_excerpt_length( $length ) {
return 100;
}
add_filter( 'excerpt_length', 'wpdocs_custom_excerpt_length', 999 );
Innen vettem egyébként Értelemszerűen a 100-at átírhatod annyira ahány szót meg szeretnél jeleníteni.sz.j: Travelify
[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
sz.j
nagyúr
Tetszik a sablonod , lehet tudni, hogy ez melyik?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Flowtation
őstag
Bocsi az előbb lemaradt: ITT van egy plugin, ami a megoszthatóságokat kezeli és lehet variálni, hogy hová tegye a gombokat, stb. Van egy opció, miszerint mi legyen a szöveg a gombok előtt, nekem ez ugye a megosztás szó. Namost, melyik php-t kell feltúrnom, hogy egy nyavalyás sortörést berakjak? mert igy elég hülyén mutat...
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Flowtation #2856 üzenetére
Sok helyet nem foglal, szóval szerintem maradhat. Egyébként nem a WP adatbázisához tartozik.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
The DJ
addikt
válasz Flowtation #2797 üzenetére
Ha minden igaz EZZEL a pluginnel be tudod állítani az excerpt (azaz a főoldalon megjelenő blog posztok kivonatainak) tulajdonságait, ezek között azt is, hogy mutassa-e a linkeket.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
The DJ
addikt
válasz Flowtation #2795 üzenetére
Ezt nem egészen értem, tudsz egy példát mutatni esetleg?
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
adatfalo
senior tag
válasz Flowtation #2574 üzenetére
Ahogy nézem a travelify sablonját valahova az aljára kéne betenned a kódot, 5 perc alatt ki lehet szűrni, hogy hol működik jól. Hajrá
www.adatfalodesign.hu
-
adatfalo
senior tag
válasz Flowtation #2572 üzenetére
Most csak mobilon pötyögök, de a header.php fileba kell ezt beillesztened: echo do_shortcode( 'ide jön a shortcode' );
www.adatfalodesign.hu
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #2514 üzenetére
The DJ!
Tudnál segíteni a slideres problémámban? Amire válaszoltam hsz arra gondolok.Köszi!
-
katakomb1
tag
válasz Flowtation #2525 üzenetére
Inkább később. Az még rá ér. Most inkább a komment dobozos problémát nem értem.
-
katakomb1
tag
válasz Flowtation #2523 üzenetére
Én azt láttam, de bonyolultnak tűnik. Egyszerűbb megoldásra gondoltam.
-
Dexter68
addikt
válasz Flowtation #2518 üzenetére
Na, wp-n belül telepítettem, így megy... letöltve-felmásolva nem ment. Mindenesetre köszi.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz Flowtation #2516 üzenetére
Hmmm... érdekes... melyik wp verzió van fenn?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
infectedmann
őstag
válasz Flowtation #2512 üzenetére
WordPress-ben van egy függvény, amivel php fájlokba tudsz shortcode-ot betenni:
echo do_shortcode('[ez egy shortcode]');
Én már használtam nem egyszer
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz Flowtation #2432 üzenetére
Hello,
hogy hívják a jobb-felső sarokban levő widget-et, amiben a dátum és a névnap van, vagy gyárilag benne volt a Travelify sablon-ban? Köszi![ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
The DJ
addikt
válasz Flowtation #2432 üzenetére
Tegyél fel egy SEO plugint, én a Yoast SEO-t ajánlom, majd adj meg minden oldalnak/bejegyzésnek meta címet (meta title), meta leírást (meta description) és ezen felül a Facebook megisztásra vonatkozó infókat is töltsd ki (Facebook title, Facebook description), és megadhatsz képet is, ami azon bejegyzés/oldal megosztásánál megjelenik.
Ha ezek ki vannak töltve, akkor nem a bejegyzés tartalmát próbálja összesűríteni megosztáskor, hanem az általad megadott címet és leírást illeszti be (az esetleges extra képpel).
Itt egy cikkem a Yoast SEO-ról: [link]
-
adatfalo
senior tag
válasz Flowtation #2298 üzenetére
Pedig The DJ!-nek lesz igaza, a wp-content/themes/travelify/library/structure/content-extensions.php
És ebben a már említett 320. sorban található comments_template(); kódot töröld/commenteld ki: /*comments_template();*/[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
The DJ
addikt
válasz Flowtation #2295 üzenetére
Rápillantottam. Ha teljesen ki akarod venni a sablonból a megjelenő komment boxot, akkor elvileg ezt kell keresned:
library/structure/content-extensions.php
320.sor:
comments_template();
Töröld ezt a részt, mentsd el, töltsd fel újra a fájlt.
-
adatfalo
senior tag
válasz Flowtation #2295 üzenetére
Több lehetőség is van, megkeresheted a post_template.php (vagy valami ilyesmiben) a <div id="comments"....
részt és kitörlöd, vagy használhatod ezt a plugint, esetleg eltüntetheted css-ben a comment div-et (de spam-ek még így is érkezhetnek, úgyhogy inkább az előző kettőt ajánlom).#comments{
display:none!important;
}www.adatfalodesign.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- VoLTE/VoWiFi
- Építő/felújító topik
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest