-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #41222 üzenetére
Probléma letudva, Firefox alatt megy
Mind2 gépen IE8 van, szóval nem ott a bibi. Javításon volt a gép, de hardveres, szoftverhez nem nyúltak, a javítás előtt meg ment a dolog. -
addikt
Hello
Egyik ismerősöm gépén próbálna belépni az union24.hu oldalára (mobilnettel), de amint megadja a nevet, jelszót, majd a belépésre megy, akkor kiírja, hogy nem jeleníthető meg a weblap, másik gépen itt ahol ezt írom, itt belép, igaz itt nem mobilnet van, bár ez nem befolyásolhat, mert ugyanazzal a mobilnettel már ment.
Mit kellene állítani, vagy tipp ? -
addikt
Hogyan lehet megosztani egy könyvtárat úgy, hogy csak jelszóval lehessen belépni (mint 98 esetén) ?
-
addikt
Újra kell telepítenem egy gépet (a CD még SP1-es), ha erre felteszem a SP3-at, akkor abban benne lesz ugye a SP2 is?, nem kell külön még először SP2-t feltenni, majd a SP3-at?
-
addikt
Megnéztem most reggel mit ír ki:
Nem tudja betölteni a helyben tárolt profilt... (a furcsaság az, hogy ha sikerül x-edjére betölteni, onnantól akár újraindítom, leállítom, majd bekapcsolom semmi baja a profillal, csak a reggeli bekapcsoláskor csinálja ezt (úgymond hideg állapotban)) -
addikt
Adott egy XP SP2-vel, rajta egy XYZ nevű felhasználó. Reggelente mikor bekapcsolja a gépet bejelentkezik, vagyis csak jelentkezne, mert kiírja a gép, hogy ám ezen felhasználó állományait nem tudja betölteni, csak a sima alap xp-s képernyőt hozza be. Ezt még eljátsza egy párszor, de a sokadik kijelentekezés (ill. vagy leállítás, bekapcsolás) után bejön rendesen az adott felhasználó képernyője a saját beállításával.
Ezt ki lehet valahogy küszöbölni, hogy bejöjjön elsőreÉrdekességképpen, megpróbáltam a hibát produkálni, de nem sikerült, mindig csak reggel bekapcsoláskor jelentkezik, miután egyszer betöltötte rendesen, utána már megy.
-
addikt
Van egy SP2-vel tuningolt XP CD-m. Erről szeretnék most egy másolatot készíteni (eléggé karcos lett az idők során), de nem vagyok biztos, hogy mit is kellene tennem. Valaki leírná, vagy adna egy linket, ahol le van írva rendesen (eddig csak SP2-es integrálós leírást találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest