-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz Mosqu!to #35403 üzenetére
Nem lettek esetleg saját használatúvá téve a file-ok? A domain-be visszatétel semmiképpen nem járható út? A Change Type (magyarra nem tudom, hogyan fordították, az első gomb a panelen, ahol a másolás is van) sem aktív? A profilon belüli ntuser.dat file-ba bele tudsz nézni mondjuk a TotalCommander nézőkéjével (F3-as gomb, a file-on állva)?
essexboy: A gyártó weboldalán kell lennie, vagy ha megnézed a chipset gyártóját, az ő oldalán is kell lennie. USB-ről sajnos nem lehet beadagolni a drivert (XP-nél legalábbis), integrálni kell a telepítőbe, pl. nlite-tal.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
ro_bert17
őstag
válasz Mosqu!to #35395 üzenetére
""XYZ" felhasználó teljesen nem szűnt azért meg, mert a documents and settingsben a hozzá tartozó dolgok még megvannak" Így van. Az xp nem törli a kiléptetett felhasználó dolgait (pl. a dokksikat)
De a felhasználó profilját (beállítások, böngésző, outlook) csak úgy tudod "visszaszerezni, ha újra domainba lépteted.Szerk: (#35396) brd: ez csak lokálba jó nem? Tartományból lehívott profilja itt nem látszik nem? Vagy rosszul tudom?
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz Mosqu!to #35390 üzenetére
Ja igen. Bocsánat...
Szóval ehhez jelenesetben ösmerni kellene egy rendszergazdai joggal bíró helyi fiók adatait. Ha jól olvastam az itteni fórumon is pl. akkor talán egy live cd-vel elérheted ezt. Bár ebben én nem tudok segíteni, mert ilyenre még sosem kellett live cd-t használnom.
Vagy a céges rendszer adminisztrátor/rendszergazda pár perc alatt visszaléptet majd. -
ro_bert17
őstag
válasz Mosqu!to #35388 üzenetére
Ugyanott ahol munkacsoportba léptetted. És ugyanúgy, ahogy kiléptetted. Csak lehet, hogy nem lesz megfelelő jogod a fiókoddal a tartományba vissza lépni.
Elviekben: megfelelő tartományt beír, majd a felhasználó név és páros után az újraindítást követően sikerülhet ha beenged. Ha nincs jogosultságod hozzá, akkor rendszer adminisztrátor vagy arra jogosult.
Egyébként otthon nem lesz sikeres, ha a gép nem látja a tartományt.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest