Hirdetés
-
GAMEPOD
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #30491 üzenetére
Hát nem tudom, nekem bőven elegendő a facebook sync is, onnan meg minden átvesz. Nem tudom ki hogy van vele de nekem nincs eget rengetően sok ismerős skypeon, aki van az meg facebookon is regelt szóval... Engem ami irritált hogy csak "minden" kontaktra lehet rákeresni. És ha a skype ismerősöm nincs hozzákötve az outlook facebook kombóhoz akkor kétszer jelenik meg mivel külön kezeli. Hiába vettem ki a szűrésből a skypeot, lehet hogy a lista jó de a keresés már mindenben folyik. Ezt jó lenne azért állíthatóvá tenni vagy nem tudom, nem láttam értelmét mindent mindennel összekötni, engem már alapból sokkolt ez az egész sync téma, persze később azért láttam az előnyét meg tökre okés volt. De elég nekem a face és outlook sync is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Iphone 13 Pro 128gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S20+ 5G 12/128GB fekete, független
- Samsung Galaxy A56 - 5G 256GB 8GB RAM Dual / Bontatlan - 2 év gari
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 12/256gb eladó vagy iphone-ra cserélhető!Mind ez piaci ár alatt!
- Huawei P Smart Z mobiltelefon (stk lx1) kis hibával
- iPhone XS Max 256GB Space Gray Független
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest